ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

213. Mina bästa sexhjälpmedel

/

Liws hemligheter

,

Liws tester

,

För ett par månader sedan skrev jag inlägget ”Köpa sexleksaker billigt och bra” och satte ihop min topplista över de bästa sexbutikerna online. Och det fick mig att börja fundera kring vilka av alla sexleksaker och sexhjälpmedel som jag köpt som jag har haft mest nytta och glädje av.

Testat många sexhjälpmedel och sexleksaker

Vi har ju samlat på oss en hel del till vår lattjolabjanlåda och det är ju långt ifrån allt som varit någon succé. Ska jag vara ärlig så är det nog så att de flesta sexleksaker som man köpt blivit testade en gång och sen aldrig mer. Men det är ju kul att testa sig fram. I viss mån så kan man ju såklart få lite vägledning av alla omdömen i sexbutikerna på nätet nuförtiden. Men smaken är ju alltid som baken. 🙂

Mina sex bästa sexhjälpmedel

Hur som helst så kände jag att ville göra en topplista med mina sex bästa sexhjälpmedel och sexleksaker. Topp sex låter ju passande. Jag kommer efter detta inledande inlägg att avslöja dom en efter en och avsluta med vinnaren. Jag tror att ni kommer att bli ganska förvånade över vissa av sakerna som placerat sig på topplistan.

En del bra sexhjälpmedel utanför listan

Det var inte helt lätt att sålla ut de allra bästa. Egentligen skulle jag nog lätt kunna ha haft en topp 10-lista. För det är vissa sexleksaker och sexhjälpmedel som nu hamnar precis utanför topplistan som jag också haft mycket glädje av. Och som jag själv nästan är lite förvånad över att de inte kom med bland topp 6.

Wand-vibratorn kom inte med

Wanden, dvs vibratorn med stort vibrerande huvud, var revolutionerande för mig när jag först fick uppleva den för ett antal år sedan. Den berör ju klitoris hela utbredningsområde jämfört med en vibrator med litet huvud, vilket var den typ av vibrator som jag nästan uteslutande kört med under alla år fram tills dess.

Klitoris är ju som de flesta vet större än man kan se med blotta ögat, vilket blir tydligt med wanden. Den är mycket skönare helt enkelt. Den är även lättare för min man att använda på mig än när han ska pricka ”rätt” med ett litet huvud eller med min Satisfyer. Så under sköna stunder med min man, om en vibrator ska vara med, så är wanden bäst enligt mig. Gärna en vattentät wand som man kan ta med in i duschen (Mer info – Köp här – Länk till återförsäljare). Men den kom inte med på min topp-6-lista.

Kroppsstrumpan hamnar utanför

Kroppsstrumpor har fått mig att älska underkläder på ett nytt sätt. Även om jag aldrig har detta under mina kläder. Kroppsstrumpan åker istället på inför sex. Jag älskar känslan att få ikläda mig en kroppsstrumpa vid sex och inte behöva frysa under förspelet som jag lätt gör när jag är helt naken. Jag känner mig ju också extra sexig med en sådan på. Speciellt kanske i och med att min Love tänder väldigt mycket på just kroppsstrumpor i alla former (Mer info – Köp här – Länk till återförsäljare). Men inte heller kroppsstrumpan kom med bland topp 6.

Sexkudden når inte hela vägen

Jag har med åren insett att jag har en liten undergiven sida som jag får leva ut med Love ibland. Och då som bäst med en sexkudde inblandad. Liknande den sexkudde ni hittar här på Sinful (Länk till återförsäljare). Det finns flera olika kuddar, men för oss funkar det bra med den här enkla varianten. Dels är den bra att ha under ryggen för att komma upp med underlivet och hitta en bra vinkel. Men framförallt har jag insett att en stark igångsättning är just att bli bunden liggandes på mage över en sexkudde. Gärna med ögonbindel.

Den lite mer djuriska positionen bakifrån passar vid dessa ”lekar” och jag slappnar av när jag ligger på mage. Och då är det perfekt med en sån här kudde. Men det räcker inte för att komma med på min topplista.

Inte analplugg/buttplug heller

Ni känner nog till min anala skepticism när det kommer till sex efter tre barn. Nu när det var ett tag sedan jag var klar med barnafödandet har jag dock mjuknat lite på denna punkt. Jag känner mig nu stabil nedtill och har ju en dragning till buttplugs/analpluggar som jag, med viss förvåning, verkligen tycker förhöjer sexet. Jag känner mig av någon anledning även väldigt sexig och det känns lite förbjudet med detta på plats. Dessutom känns det tryggt att inget ohygieniskt ska störa. Så mitt analpluggset i tre olika storlekar (Mer info – Köp här – Länk till återförsäljare) med smyckade fejkade ädelstenar är definitivt ett av mina favoritinköp. Men det kom inte med bland de sex bästa.

Något som sticker ut på plats 6

Vad som däremot kom med på topplistans plats nummer sex är något som verkligen sticker ut. Och som till ganska stor del bidragit till vem jag är sexuellt idag. 😉 Håll i er nu! För i nästa inlägg börjar nedräkningen.

Nästa inlägg:
Sugproppsdildo gav mersmak

Läs också:16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00