ANNONS

210. Utan jobbigheter inga härligheter

/

Då var det äntligen julafton och jag känner sedan i söndags ett inre lugn jag inte känt på ett par månader, då det varit oreda på flera håll i mitt liv. Allt har liksom hopat sig på de flesta områden i livet samtidigt. Något jag skrev om redan i höstas i inlägget ”Stress, chock och skönhetsingrepp” och det har mer eller mindre hållit i sig sedan dess.

Efter regn kommer bättre tider

Efter en jobbig period brukar i alla fall jag kunna rida på vågen när allt blir lugnare och nästan istället få en euforikänsla för att livet inte stökar med mig längre. Bara genom att allt är mer ”normalt” igen. I en sådan period brukar ofta en ”för-stunden-är-allt-perfekt-känsla” infinna sig hos mig, och där var jag i söndags.

Ingen onani på länge

Jag har senaste veckorna kommit in i det romantiska-julfilmsträsket, som jag lätt gör varje år vid den här tiden. Jag har haft en hel del sex i huvudet, med blogg och även pga andra fantasier i huvudet. Men jag har inte onanerat på länge. När jag inte tar på mig själv alls är jag ofta i obalans och det blir därför lite en indikator på hur jag mår. Att onanera är för mig att ge självkärlek och självuppskattning. Då jag är en trygghetsmänniska onanerar jag sällan i perioder av gungning. Här är vi ju alla olika. En del gör det kanske mer i perioder med jobbigheter?

Lite egenvård

Men när helgen som var nalkades så sköljde lusten över mig och den kom som en blixt från klar himmel när jag körde hem från jobbet i fredags. Som ett resultat av att livet mer och mer börjat lugna ner sig igen. Kroppen skrek då helt plötsligt istället efter att få hitta en lucka för en onanistund. Och jag var ”tvungen” att ha det bums.

Rullande porr gjorde susen

Tiden var ganska knapp när detta sköljde över mig. Jag kunde få till att vara själv i 30 min innan barnen skulle hämtas. Det var skönare än på länge och det blev två gånger av bara farten. Allt samtidigt som jag fipplade med mobilen som fanns närmast till hands. Jag insåg att stillbilder och kortare sekvenser inte är det jag vill ha när jag är överkåt. Så första bästa rullande klipp räckte för att få mig att komma.

Hittade lusten

Efter denna befriande onanistund var det som att jag fick ta av mig en stickad blöt tajt tröja. En väldigt befriande känsla. Och det ledde till att Love och jag hittade lusten till varandra under helgen. Det där lilla extra som man behöver få känna ibland.

Mellandagar att se fram emot

Nu är dock julen här och det blir nog sannolikt sextorka i några dagar när fokus hamnar på barnen och familjen. Men det känns väldigt skönt att vi faktiskt hittade tillbaka till lusten nu innan jul. För då vet vi att vi har några mysiga mellandagar att se fram emot när barnen är fullt upptagna med sina nya leksaker som de fått i julklapp.

Så kära fina läsare. Jag vill önska er alla en riktigt riktigt riktigt god jul! 😍

Nästa inlägg:
Siktar framåt

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00