ANNONS
PersonuppgifterCookies

208. Flashbacks från singellivet

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Att ha umgänge och sex på fyra är något vi gjort nu i nästan ett år. Det har skett oväntat friktionsfritt. Vi har byggt upp en jättehäftig kontakt med detta par (Moa och Henrik), där vi outtalat blivit exklusiva med varandra. Att både den sociala och den sexuella kemin stämt så pass bra har gjort att Moa och Henrik i princip är det par vi står närmast av alla våra vänner. Jag vet att det låter jättekonstigt, men det är i praktiken sant. Sex förenar otroligt mycket. I alla fall på det sättet vi valt att göra detta, nämligen att vi velat lära känna våra lekkamrater. Och att vi gått in för att den sociala delen ska utgöra lika stor del som den sexuella delen vid våra möten.

Är vi ”ihop”?

Att släppa in någon eller några innanför underkläderna, på det sätt vi nu valt att göra det, innebär att vi blottat oss ganska mycket. Och just att vi känner oss exklusiva med varandra gör också att det känns lite som att vi har en relation där någon förr eller senare kan komma att behöva ”göra slut”. Jag resonerade kring just den här känslan av att vara ihop redan i våras/somras efter vår andra heta träff ihop. Att ha den här häftiga speciella exklusiva fyrgemenskapen har ju både sina för och nackdelar. Det är ju otroligt läckert men man blir ju också samtidigt bunden och om banden bryts så kan det bli känslomässigt. Och inte minst så är det lätt att bli nojig när saker och ting i ”förhållandet” förändras.

Förändrat beteende

En del av mig känner igen känslorna från singellivet och den perioden jag försökte träffa den rätta. Det där ni vet kring hur man noterade alla förändringar i beteende hos den man dejtade. Ofta kanske man övertolkade beteenden, men ingen rök utan eld som man brukar säga.

Ett ändrat beteende betyder ju i regel nånting. Nu är ju detta en helt annan sak, då vi nu ”bara” varit ute efter lekkamrater vi tycker är trevliga och vill hänga med sådär varannan eller var tredje månad. Men jag får ändå lite flashbacks av de sköra känslor jag kunde ha som sökande singel.

Kontakten har ändrats

Vi kände i början av november att kontakten med Moa och Henrik förändrades. På något sätt kändes det som att de fjärmade sig lite och från att ha varit mer drivande och initiativtagande i kontakten har det känts som att de blivit mer avvaktande. Det kanske i sig inte är konstigt att man som par kan bli mer passiva till och från i livet. Men vi har noterat en markant skillnad. Att Moa och Henrik ställde in träffen är i sig inte så konstigt. Men det är svårt att komma ifrån att vissa frågetecken dyker upp.

Inte som vi förväntade oss

Det som framförallt fick oss att reagera var vår kontakt under förra helgens hotellövernattning. Vi skickade iväg ett meddelande till Moa och Henrik som en del i den kåta uppbyggnad vi ville ha inför vår övernattning. Och vi förväntade oss då en bra flirtig respons. De fanns ju liksom naturligt med i våra tankar. Detta blev dock ingen givande kommunikation utan det blev två korta svar från var och en av dem, helt osynkade med varandra. Vi vet inte vad de pysslade med denna kväll men vi kunde konstatera att skrivandet inte gav oss någon extra kåthet. Istället blev det ytterligare ett tecken på förändrat beteende.

Kanske inte är något konstigt

Detta kanske inte alls är något att oroa sig över. Och det är kanske helt naturligt att man inte är riktigt med på noterna när man går hemma i vardagen, och kanske är långt ifrån sexuella tankar. Vi kommer väl nu avvakta lite och låta dom ta nästa steg. Just nu har vi ingen ny träff inplanerad med dom.

Blir nog bra oavsett

Och skulle det vara så att det tar slut här så är det väl kanske ganska lägligt ändå. Då känns det som att vi i alla fall fick avsluta på topp. Och får istället låta fantasierna gå vidare. Det finns ju helt klart en del andra fantasier att lyfta till ytan igen. 😉

Men vi hoppas såklart på en fortsättning för vi gillar dessa två personer väldigt mycket. Vi tokgillar gemenskapen och att få ha detta likasinnade par att sväva ut med.

Nästa inlägg:
Vad vill du ha?

Läs också:24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00