ANNONS
PersonuppgifterCookies

207. Oväntat lyft

/

Liws äventyr

,

Då var det dags att berätta om vår planerade träff med Moa och Henrik i helgen som var. Vi hade ju sett fram emot träffen sedan vår förra härliga helg tillsammans i slutet av september. I lördags skulle det så äntligen bli av. På torsdagen fick vi beskedet att Moa och Henrik tyvärr inte kunde närvara. De hade inte lyckats fixa barnvakt. Vilket de i och för sig flaggat lite för redan tidigare. Så nu fick vi ställa om siktet för helgen. För även om vi inte fick med våra två lekkamrater som sällskap så skulle vi ju själva åka iväg och ta en hotellövernattning på tu man hand.

Uppgraderade på hotellet

När vi kom till receptionen för att checka in påpekar plötsligt kvinnan bakom disken att vi verkar ha fått ett tråkigt rum. Hon berättar att hon kan fixa så att vi får ett betydligt trevligare rum. Och sedan tillägger hon att det är sen utcheckning dagen efter, kl 14. Där smälte vi direkt. Så vi bjöd in henne till vårt hotellrum…haha skojar bara. 😉 Men den twisten hade varit något. Glada blev vi i alla fall och studsade vidare mot vårt hotellrum, som visade sig vara väldigt charmigt och fräscht.

Ändå skönt att vara själva

När vi nu har varit i två sådana här omfattande sexuella äventyr, som sammanlagt pågått i nästan 1,5 år, måste jag erkänna att jag har blandade känslor. En sida längtar efter att bara få ha egna äventyr på tu man hand, bara Love och jag igen. En annan sida fumlar lite efter lysknappen och saknar det mer  äventyrliga och pirrigt busiga vi hade på flera. Vi kunde båda konstatera att vi tyckte det var både tråkigt, men samtidigt kanske behövligt att det bara var vi två på ”dejt”. Så ivern var stark och jag kände en härlig lättnad över att jag njöt så mycket.

Bäst att inviga rummet direkt

På vårt hotellrum fanns en chillhörna i ena änden och en inbjudande säng i den andra. Att inleda med sex vid en hotellövernattning är, enligt mig, verkligen det bästa. Att spara på godsakerna till senare på kvällen är inte min melodi. Då är risken att jag somnar någonstans efter vinglaset. Att rivstarta ger en busig känsla och då kan man slappna av efteråt och verkligen njuta av mat, dryck och samtal på en helt annan nivå.

Avslappnat blev det

Så vi rivstartade där på hotellrummet tidig eftermiddag och vi hade båda en extra iver att inviga hotellrummet denna gång. En ganska enkel sexakt som gav oss en uppfyllnad och fick oss på ett härligt humör. Sen blev vi på prat- och mys-humör och gick från kåta tonårsfasoner till pensionärsfasoner. Ni vet god mat, vin och sedan mys i sängen till tv:n. Så himla gott det är.

Morgonen börjar med edging

Morgonen efter bjöd sen på oanade upplevelser. Myset under täcket på morgonen slutade med lite edging, som numera är ett begrepp vi använder när vi inte kan komma eller t ex har en hotellfrukost som stressar runt hörnet. Så vi ”edgade” och hann med vår hotellfrukost, som vi verkligen inte vill missa när vi är iväg på hotellweekend utan barn.

3 timmar kvar med sen utcheckning

När vi kom tillbaka till rummet var det en så skön känsla att ha 3 timmar kvar på rummet innan hemfärd. Och det ville vi verkligen utnyttja. Mer eller mindre direkt när vi kommer in på rummet så börjar vi hångla och kläderna åker av. Plötsligt så lyfter min man upp mig och bär mig i sina armar. Han har tränat lite på att få in tekniken för detta. Så jag kände mig nu trygg med att han inte kommer tappa mig. Upplyft med mina ben över hans armar tränger han nu in i mig och vi börjar ha sex.

Lyftet gav deja-vu-orgasm

Det kändes verkligen jätteskönt direkt efter inträngandet och efter 3-4 stötar känner jag en väldigt skön känsla även om det inte exploderade. När vi avbryter ser jag att det visst var en explosion då heltäckningsmattan på golvet är nersprutad (!). Precis det som hände när vi gjorde det här första gången med hjälp av ribbstolarna när vi hade sex i gymnastiksalen. Så jäkla häftigt hann jag tänka när min man drog med mig mot sängen för fortsättningen.

Slutsprut

Love ville nu ta mig på vanligt vis, men jag kunde inte dölja min orgasmiver och hoppade åter upp i hans famn, nu hängande över sängen. Han var såklart med på noterna och efter 5-10 drag så kommer jag igen, starkare och tydligare denna gång, och det sprutar igen. Jag lovar att jag aldrig känt mig mer ”Queen of fucking” (ursäkta uttrycket).

Slutsatsen

Såklart fick Love också komma, men detta i en bekvämare ställning. Inte helt oväntat i de flestas favoritställning. 😉 Jag tror ni vid det här laget kan förstå min löjliga och smått tokiga orgasmlycka. Vi kunde upprepa ribbstolsorgasmen!! Orgasm utan händer. Även om det inte ger lika starka orgasmer som med händer så var det för mig ren magi. 🙂 🙂

Orosmoln finns

Så helgen blev bra trots att den inte blev som förväntat. Och visst var det lite oroskänslor kring Moa och Henrik som gnagde under helgen. Var det verkligen bara så att de inte lyckades fixa barnvakt? Eller har de kanske tröttnat på oss? Eller har de själva problem i relationen? Kommer vi att träffa dom igen? Eller var det här slutet på det här äventyret? Många frågor i luften just nu. Men det får jag ta och analysera i nästa inlägg. 😉

Nästa inlägg:
Flashbacks från singellivet

Läs också:8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00