ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

205. Kvinnlig syn på manlig porr

/

Liws fantasier

,

Liws porrgömma

,

Min man Love och jag har ganska lika igångsättningar har jag insett. Och det är väl en ganska stor förklaring till att vi funkar så bra ihop. Sen om vi har samma igångsättningar i grunden eller om vi påverkat varandra låter jag vara osagt. Det har blivit ganska tydligt att Love och jag ändå har en del ganska tydliga olikheter i vad vi går igång på. De som jag har noterat som tydligast är följande:

“Creampies”

Bilder eller filmsnuttar där man ser hur sperma rinner ur fittan eller åtminstone att den är helt nerkladdad med sperman är något som kallas för “Creampie”. Jag visste inte ens att det hade ett eget namn förrän bara nyligen. Men tydligen är det något som min Love och många andra män går igång på. Love säger att han ser det lite som ett ”bevis” på att sexet verkligen skett och att i hotwife-fantasin är det ju lite extra tabu och att det därför kittlar lite extra. Tanken på att en annan man skulle komma i mig gör honom lite extra upphetsad.

För mig kan detta vara upphetsande om scenen innehåller slutsekunderna eller minuterna av sexakten också. Men alla dessa bilder på bara sperma som rinner ut ur kvinnan eller att se en helt nersprutad tjej på en stillbild. För mig ger det känslan att akten är över och det lämnar mig därför tämligen okåt. Jag vill liksom vara med under sexet där i klippet. Inte bara komma in i efterförloppet. Men visst vetskapen att detta tänder Love gör ju detta aningen mer givande, men bara aningen. 😉

Påklätt och avklätt

Något annat som Love gillar är att se en kvinna på bild, eller på stan, och föreställa sig hur hon ser ut utan kläder. Kanske har män mer upphetsning kring dessa tankebanor för att en kvinna är mer påklädd på en badstrand till exempel.

Och man ser ju också kvinnokroppen precis som den ser ut i sängen om man råkar se en kvinna näck. En mans bringa kan man ju lätt få se på stranden. Men om man skulle råka se en man naken när han byter om eller nåt då är det ju nästan alltid en slak snopp man ser. Vilket inte är lika spännande som en erigerad sådan.

MEN jag har upptäckt, när jag sett på och avklädda bilder, att det kan skilja ganska mycket vilket är lite kul. Någon som ser ut att ha en viss bröststorlek med bh på, kan visa sig ha en annan utan. Både större och mindre än med underkläder på. Så överraskningen kring detta är ändå lite kul. Även om jag inte blir kåt av det.

Bådas ansikte i bild.

Det märks att det nog mest är män som delar bilder på nätet, då männens ansikten sällan är med på bild eller i filmklippen. Jag älskar att få se mäns ansikten som visar njutning. Kvinnors med. Ja bådas ansikten är faktiskt lika viktiga för mig som könen i bild. Jag har faktiskt kommit på mig själv att gå in på bögporr, bara för att få se mäns njutande ansikten mer. Sexet mellan män är inte anledningen till att jag kollar in klippen. Utan det är för att få se mannens ansikte när han njuter. Ansikten som njuter verkar dock inte vara något som Love går i gång på speciellt mycket.

Orgasmer som syns

Att jag går igång extra på just orgasmer har kanske framgått tydligt och det genomsyrar ju också mitt konsumerande av porr på nätet. Jag tycker det är superhäftigt att se orgasmer där det verkligen syns att personen i fråga kommer. Framförallt är det ju kvinnors orgasmer som fascinerar mig, men jag kan också verkligen gå igång på att se och höra en man komma.

För mig blir orgasmen, ffa hos kvinnan, ett bevis på att sexet var bra eller är ”äkta”.

Överhuvudtaget tycker jag det är kul och spännande att vi faktiskt kan gå igång på så olika saker. Inte bara att Love och jag går igång på olika saker utan att andra också kan vara så olika. Eller lika. 😊

Nästa inlägg:
Undersökning visar: Tydlig skillnad på mäns och kvinnors fantasier

Läs också:

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00