ANNONS

202. Skitsnack och visdomsord

/

Liws tankar

,

Det är nog väldigt olika hur man känner kring att göra sina behov på toaletten när det är andra i närheten. Och då menar jag inte att onanera eller ha sex i duschen, utan helt enkelt att göra nr 1 och nr 2, som alla är tvungna att göra ibland.

Jag smyger undan

För mig har det alltid varit känsligt att kissa när någon är i samma rum eller bajsa när någon annan varit i närheten. Speciellt med män i närheten. Jag har t o m svårt att ens prata om att jag ska gå och göra nr 2. Det är något ytterst privat för mig och egentligen kanske nåt som jag inte vill att andra ska veta att jag gör. Jag smyger helt enkelt undan så gott det går. Hemma, på jobbet, ja var jag än är.

Skitvan med barn

Det har i och för sig blivit bättre med åren. Mycket till följd av att jag fått tre barn som hänger med i alla lägen. Och bajs och kiss blir ju då liksom något som tillhör ens vardag i alla fall.  Men också det faktum att jag har kunnat släppa loss mer sexuellt har minskat min känslighet kring toalettbesök.

En fin dam fiser inte

Jag inbillar mig att vi kvinnor är känsligare för detta. Att männen är mer vana att det får lukta lite. T ex om de svettas kan det ju nästan anses som lite sexigt. Vi kvinnor däremot ska ju vara rena och oskyldiga på alla sätt och vis. Ingen tror väl att en fin dam kan lägga en fis. Så det gör ju att man bävar för att någon annan ska känna en illaluktande doft som man själv skapat. Eller nästan ännu värre om det skulle höras nåt.

Sätta på TV:n på hotellet

När jag och Love precis hade träffats var toabesök extra känsliga.

Han hade en liten vindslägenhet med tunna väggar där toaletten nästan var en del av rummet. Så jag kommer ihåg än idag hur jag gjorde allt för att undvika att han skulle höra något under mina besök. Fortfarande än idag får han sätta på tv:n på hög volym under mina toalettbesök när vi bor på hotell. Och jag vill hemma helst smyga undan när jag ska göra nr 2, även om jag idag ändå kan säga vad jag ska göra om jag sedan bara får göra det ensam. Utan barn eller man nära. Gärna två rum bort.

Tar ingen skit när vi har sex

Vad gäller sex och det här med kiss och bajs så är det för mig något som bara verkar avtändande. Till stor del så har väl det bidragit till mina tveksamheter kring analsex. Och jag kan verkligen inte förstå mig på saker som t ex så kallat ”ATM” (Ass-To-Mouth) som man kan stöta på ibland i porrklipp. Dvs att ta en snopp i munnen som precis varit där bak. I det avseendet tror jag inte att jag är lika överkänslig. Eller?

Min pappas visdomsord

Slutligen tänkte jag bjuda er på ett lite kul och nyttigt visdomsord som jag fått med mig i livet från min pappa. Han sa alltid att om man är nervös inför ett möte med en kunnig person eller någon man ser upp till mycket, så ska man föreställa sig den personen med byxorna nere sittande på toaletten. Alla går på toaletten och bajsar ibland. Även kungen eller VD:n eller vem det nu kan vara som man känner sig lite underlägsen. Men om man tänker sig dom på toaletten så får man snabbt känslan av att de faktiskt bara är vanliga människor de också. Och då blir man med ens mycket mindre nervös inför mötet.

Så det är faktiskt ett bra visdomsord jag haft med mig på livets väg. 😉

Nästa inlägg:
Önskar mer sexanpassade hotell

Läs också:6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00