ANNONS
PersonuppgifterCookies

194. Sexställningar som blivit mina favoriter

/

Liws tester

,

Det här med sexställningar är lite intressant tycker jag. Även om en ställning känns väldigt bra så vill man ju ha lite variation. Dessutom så har varje ställning sina fördelar och nackdelar och är bra på sitt sätt. Så jag får nog erkänna att jag är en kvinna som gillar att byta ställning under sex, ganska mycket. Inte för att bocka av så många ställningar som möjligt utan mer för att få med alla godbitar. Sen är det ju givetvis så att vissa sexställningar passar bäst i vissa situationer. Men oavsett så händer det typ aldrig att jag stannar kvar i en och samma ställning under en hel sexakt. Det är helt enkelt inte nog sexigt för mig när jag är upphetsad.

Det hade varit väldigt intressant att höra om vilka sexställningar som funkar bäst för er. Därför gör jag just nu en liten undersökning kring detta. Gå gärna in och svara på min enkät här: https://forms.gle/RgAuSKECzhXyKPDW7

Vilka är då mina favoritpositioner? Här kommer min egna lilla topplista. Mina 13 bästa sexställningar. Jag börjar bakifrån och slutar med min favorit.

13. Ridställningen med mannen på rygg

Jag vet att detta är en populär ställning för många kvinnor. Säkert en favoritställning för många. Men inte för mig. Det är inte att ställningen är obehaglig eller att jag inte gillar att bli betraktad. Men för att jag ska känna som mest så behöver jag vara mer passiv än aktiv. Jag tycker inte heller att jag får till tekniken i denna position. Kanske för att jag har ett något mindre utbuktande kön och knopp som inte kan ”gnugga sig” lika lätt. I vilket fall är det en sexig ställning, men den ger inte mig så mycket.

12. Missionären

En ställning som hamnar ganska långt ned på min topplista, men som ändå inte kommer sist är den vanliga missionären.


Här är det närheten och möjlighet till kyssande som lockar mig. Och så är det härligt att känna sig omfamnad. Det finns även något biologisk djuriskt i mig som gillar att känna mannens tyngd över mig. Men annars öppnar den inte upp för så mycket stimulering enligt mig. Det är svårt att själv stimulera klitoris i den här positionen och att mannen berör klitoris i rörelsen tycker inte jag vi får till.

11. Huksittande bakvänd ridställning

En annan lite cool position är när jag sitter på huk och rider med mannen sittande i en soffa. Den här positionen är lite djurisk och betraktandet från mannen i denna ställning är riktigt läckert enligt mig. Jag kan riktigt känna hur mannen äter upp mig med blicken. Men den är väldigt fysiskt krävande, framförallt för låren. Jag kopplar lätt bort min egna njutning till förmån för träningen och tänker att den är skön för mannen.

10. Stående bakifrån – Perfekt för snabbisar

En ställning som är ypperlig för snabbisar är ju stående bakifrån. Tycker det kan vara riktigt läckert när mannen vänder runt en och får en att böja sig framåt för att snart känna honom tränga in. Att ha en sten (om man är utomhus) eller en pall inomhus att luta sig mot är en stor hjälp. Annars far man lätt framåt.

9. Bakåtvänd och bakåtlutad ridställning

Den här ställningen där man nästan ligger på rygg på mannen gör sig allra bäst i lugn takt tycker jag. Här kan mannen ta på mig samtidigt med sina händer och mina ben kan vila lite mer. Det kräver lite samarbete, men kan resultera i ett väldigt härligt samspel som skedde på vår senaste weekend. Ju mer man lutar sig bakåt i den här ställningen desto större krav ställer det på mannen. Här har ändå snoppstorleken en viss betydelse. Har mannen för kort så slinker han lätt ut i den här positionen.

8. Rättvänd ridställning med mannen sittande

En lite läcker ställning med mycket närvaro är när man sitter grensle över mannen när han sitter upp på en stol eller i en soffa. Här förhöjs närvarokänslan och möjligheten att kunna hångla hett kan ju inte bli mycket bättre. Här har man också som kvinna makten att kunna styra själv. Personligen så tycker jag att klitoris berörs bättre i denna position jämfört med mannen liggande. Extra bra blir det om man applicerar lite glidmedel på mannens mage.

7. 69:an – Ömsesidig njutning av oralsex

Det är är min mans favoritställning. Och jag gillar den verkligen också. Jag älskar att bli slickad och att suga av min man. Men jag har svårare än min man att göra två saker samtidigt (!). Att både slappna av och ta in det sköna och samtidigt ge. Men om man kan skifta lite mellan att vara mer eller mindre aktiv så är denna ställning superhet.

6. Upplyft och påsatt i famnen

En riktig sexig och het ställning är den när man blir upplyft och påsatt i famnen på en man.

Kanske mot en vägg eller bara helt fritt. Detta kräver ju dock en del muskelkraft och tajming. Men med en man som med lätthet klarar av det så blir är det riktigt hett. Det är kanske inte riktigt lika hett om man känner sig tveksam om mannen klarar det eller inte. Därför känns det bäst när det görs över sängen. Då kan jag slappna av bättre. Min man är ingen muskelknutte men vi kan ändå få till det ibland. Vi har kommit fram till att det är absolut lättast när jag har mina ben över Loves armar. En variant av denna körde vi i gympasalen då vi tog ribbstolarna till hjälp. Då lyckades jag ju komma helt utan händer, vilket aldrig hänt varken innan eller efter.

5. Skeden – Perfekt för morgonsex

Skeden är ju en gammal klassiker som är riktigt mysig. Kanske framförallt på morgnarna när man vaknar upp tillsammans. Finns nästan inget bättre än att låta varandras varma kroppar smälta samman och känna det pålitliga morgonståndet pocka på uppmärksamhet. Framförallt så gillar jag den som inledande del i sexakten. Närheten är enorm och min man kan både kyssa mig på örat och viska lite sexiga ord i mitt öra.

4. Bakifrån på alla fyra

Denna lite mer djuriska ställning är ändå väldigt läcker och sexig. Man blir ”tagen” och styrd. Här brukar jag också ha väldigt lätt för att att fantisera om att jag suger av en tredje person samtidigt. Ett fast grepp om håret kan krydda till den här ställningen ytterligare och ge lite ”bdsm-light-känsla”. Min man brukar också ofta pausa i den här ställningen och få mig och g-punkts-komma med sin hand. För att sedan när jag kommit åter tränga in igen.

3. Saxen – Mannen från sidan och kvinnan på rygg

Bilden visar inte så bra hur den här ställningen egentligen är. Men jag ligger på rygg med ena benen över min man som ligger på sidan och tränger in. Denna ställningen är både sexig och bekväm. Dessutom så kan mannen tränga in djupt. Jag kan också lätt ta på mig själv och det kan också mannen. Vi ser varandra bra och byta sexiga blickar ibland. Det är inte heller en ställning där någon behöver jobba sig svettig. Perfekt för morgonsexet då den ofta blir avslutningen. På morgnarna så kanske man inte kysser varandra lika mycket vilket gör att den här ställningen passar extra bra då. Men den här ställningen funkar lika bra i soffan framför TVn då båda är trötta efter en arbetsdag.

2.Bakifrån med kvinnan liggande på mage

Näst bästa sexställningen är när jag ligger på mage över en stor kudde och blir tagen bakifrån. Detta var faktiskt den första ställning jag kom i, om än då utan kudde. Med en kudde under sig är det lätt att ta på sig själv samtidigt och jag känner mig både avslappnad och ”tagen”.

Mannen kan viska något hett i mitt öra och suga mig på halsen och kring örat, vilket jag gillar mycket. Här kan min man också lätt pausa och trycka på min G-punkt med handen ibland.

1. Ligga på rygg med benen över huvudet

Den här ställningen kanske låter väldigt obekväm. Att ligga på rygg med benen i vädret och att mannen gärna trycker fram benen så att de är över huvudet på kvinnan. Ja det kan ju låta obekväm. Speciellt om man inte är så vig. Men denna ställning har växt fram här hemma senaste tiden. Den är bara så sexig! Det är en otroligt läcker känsla att verkligen ha någon över sig, fångad i njutning. Och att G-punkten faktiskt touchas med snoppen är ett faktum. Kanske extra mycket på morgonen innan man varit uppe och kissat.

Vi har också på senaste tiden upptäckt att jag även i denna position kan komma med fontänorgasm genom att min man pausar och masserar min g-punkt. Det har jag inte kunnat tidigare. Ju högre upp jag har mina ben upp desto lättare kommer jag med min mans hand.

Men för högt upp blir förstås inte så bekvämt. Att kunna utbyta blickar ibland finns ju stora möjligheter till i denna position också. Samtidigt finns utrymme att ”gå in i sig själv” ibland också. Jag kan verkligen slappna av i denna position. Så det här är den bästa sexställningen för mig helt enkelt. Just nu i alla fall. 😉

Vad tycker Du?

Men nu undrar jag ju vad DU tycker. Det hade varit superintressant att höra vad ni tycker. För smaken är ju som baken, eller? Och du kanske har tips på nån ställning som jag missat? Svara jättegärna på min undersökning. Helt anonymt. Kvinna som man.

För dig på iPad eller iPhone!

Om det är så att du sitter med en iPad eller iPhone så gör du bäst i att öppna undersökningen i ett nytt fönster genom att klicka på följande länk:
Min lilla undersökning om sexställningar
Detta pga av en jobbig Apple-bug som gör att sidan kommer att hoppa till vid varje svar.

Annars svarar du smidigast direkt här nedanför.

Nästa inlägg:
Sexiga julkalendrar för oss vuxna

Läs också:20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00