ANNONS
PersonuppgifterCookies

191. Köpa sexleksaker billigt och bra

/

Liws tester

,

Köpa sexleksaker och sexhjälpmedel är något som vi gjort en hel del genom åren min man och jag. Och när det gäller sexbutiker på nätet så finns det ju massor att välja bland. Men vilket ställe är egentligen bäst? Vart köper man bäst sina sexleksaker? Jag har själv undrat över detta och har därför nu gjort en topplista över de 10 bästa sexbutikerna online. Denna lista tänker jag se till att underhålla och uppdatera här på bloggen.

Viktigt när man ska köpa sexleksaker

När man ska köpa sexleksaker så är det ju vissa saker som är viktiga. Åtminstone för mig. Priset har ju såklart en viss betydelse. Jag vill ju såklart aldrig betala mer än jag behöver. Samtidigt så uppskattar jag kundservice och att kunna få köpråd och se andras omdömen om produkten. Sen vill jag ju såklart också hitta den produkt jag vill ha. Så utbudet har ju också betydelse. Och när det gäller sexbutiker så känns det extra viktigt att känna mig så trygg som möjligt med butiken. Att köpa sexleksaker från en helt okänd butik eller som fått dåliga kundomdömen drar jag mig för. Så kort och gott är det i huvudsak 4 faktorer som är viktiga för mig när jag ska handla i en sexbutiken på nätet: Pris, Utbud, Kundservice och Trygghet.

Andra jämförelser är fejk

Nu tycker man ju att det borde finnas en del andra jämförelser av sexbutiker på nätet. Och det finns det. Men de är väldigt bristfälliga och i regel så är det någon sexbutik som själva ligger bakom sidan har jag upptäckt. Inte oväntat får ju just den sexbutiken högsta betyg då. Det känns ju inte speciellt ärligt och nyttan med den jämförelsen blir ju då inte så stor.

Gjorde en egen jämförelse

Därför kände jag att jag ville göra en jämförelse av alla sexbutiker och sätta ihop en topplista över de bästa.

Det är något jag tänkt på ganska länge, men eftersom jag velat göra något riktigt bra av det så har det dragit ut på tiden. Det ju svårt att göra en heltäckande lista och få med alla. Men jag har nu i alla fall gjort ett gott försök. Jag tog hjälp av Love och plockade ut 17 sexbutiker på nätet och började jämföra dem. I huvudsak avseende faktorerna pris, utbud, kundservice och trygghet. Men det blir ju såklart också ett visst mått av tycke och smak.

Jämfört pris på sexleksakerna

När det gäller prisjämförelsen så har jag valt ut 10-15 produkter och sen jämfört prisnivån mellan de olika sexbutikerna på dessa produkter. Sen räknade jag ut ett medelvärde och jämförde de olika sexbutikernas prisnivåer utifrån det snittvärdet. Jag tycker själv att resultat blev ganska bra och hyfsat rättvisande även om sortimentet inte alltid överensstämde. Men jag jämförde enbart om produkterna var exakta samma.

Topplistan ska hållas uppdaterad

Så nu har jag fått ihop min topplista över de 10 bästa sexbutikerna online. Ta gärna en titt på den. Förhoppningsvis så kan hjälpa till att hitta rätt i djungeln av sexbutiker på nätet när du ska köpa sexleksaker. Jag kommer att försöka se till att hålla listan uppdaterad kontinuerligt så att den hålls aktuell. Ungefär som min topplista över sexbloggar som jag också försöker hålla uppdaterad och aktuell. Och skulle det vara någon bra sexbutik ni saknar på listan, så får ni såklart gärna tipsa mig om den så kanske den kan komma med senare.

Nästa inlägg:
Könsskillnader på sexbloggen


Läs också:18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00