ANNONS

190. Avskilt och avklätt med nära vänner del 2

/

Liws äventyr

,

Efter bastun och våra inledande ”träningspass” så duschade vi och fixade oss i ordning. Det var ganska charmigt, faktiskt, att få piffa till sig och göra oss fina för varandra inför middagen. Trots att vi passerat alla gränser för formellt umgänge.

Lite förenande tjejsnack

Moa och jag kände för att ha lite tjejsnack och gick därför ut på en liten kort promenad. Och det kändes som ett ganska mysigt inslag. Vi snackade om livet och om att inte glömma bort sin partner i allt detta. Det kändes också naturligt att prata om våra förhållanden och om våra respektive män. Det känns som att vi har ganska lika liv. Vi träffade våra män ungefär samtidigt och fick första barnet ungefär samtidigt. Som jag tidigare nämnt så känns det fantastiskt kul att ha fått lära känna någon som är så likasinnad.

Sanning eller konka igen

Vi lagade sedan middag ihop alla fyra och smuttade på lite vin. Några större alkoholmängder blir det aldrig för oss på denna typ av träffar. Det är sällan något som förhöjer. Risken att nån av männen ska råka ut för vinballe vill vi ju inte gärna utsätta oss för. Efter maten hamnade vi i varsin del av en gigantisk soffa och började än en gång med den roliga och sexiga mobilappversionen av sanning eller konsekvens som vi testat några gånger förut. Denna app gör att det inte blir så pang på rödbetan, vilket passar både mig och min käre man. Kåtheten stegrades nu istället successivt. Efter kanske en timmes spel bestämde vi oss för att förflytta oss in i det största av sovrummen där vi fortsatte spelet.

Leken blev till allvar

Det blev en ganska naturlig övergång från lek till “allvar” när jag uppmanades av appen att suga av Henrik. Och eftersom spelet gjort att vi alla vid det laget var nakna blir det en 69:a av det hela med mig överst. Det känns läckert och Love och Moa gick tydligt igång på vad de såg. De började nämligen också ta för sig av varandra ordentligt. Love hetsas ju upp väldigt mycket av att se mig med en annan man. Och när han nu tog Moa bakifrån kunde han ju samtidigt se mig och Henrik inlevelsefullt fortsätta i vår 69:a. Jag hörde hur han närmade sig klimax ganska fort och jag sneglade upp på honom samtidigt som jag fortsatte suga av Henrik. Detta blev tydligen för mycket för Love som gjorde några kraftfulla stötar för att sedan dra ut och ljudligt komma över Moas rygg. Själv tändes jag verkligen av att både höra och se Love komma alldeles bredvid mig.

Nästan som med Mr Utvald

Strax efter så är det Henriks tur att ta Moa bakifrån samtidigt som Love masserar hennes klitoris med sin hand. Det dröjer då inte länge förrän även hon kommer. När hennes orgasm ebbat ut lite så tar jag mig mod att närma mig Moa med en kyss. Det kändes bara rätt där och då. Detta utvecklades på ett häftigt sätt när Henrik samtidigt börjar pilla på min G-punkt bakifrån. En situation likt den med Mr Utvald fast att jag nu kysser en tjej och att det inte är min man som får mig att komma.

Halvkonstig ridtur

Jag satte mig därefter på Henrik och började rida honom. På något sätt började han mer och mer kasa ut från sängen och hamnade med överkroppen halvt utanför sängen. Trots den konstiga ställningen hade vi det riktigt skönt vilket underströks av att han kom. Även om det såg lite halvt obekvämt ut visade Henrik att han var väldigt nöjd. Det var nu andra gången den dagen jag fick fråga honom om han kommit, dvs fått orgasm. Jag anade väl att han kom, men jag är ju lite bortskämd och van med att min Love alltid säger till när han kommer och låter det höras. Det tänder mig väldigt mycket. Något annat som tänder mig är dirty-talk och under denna sexakt så sa Henrik några väl valda ord till mig och det gillade jag verkligen. Att det är riktigt upphetsande för mig lät jag honom också veta.

Avslutande chill

Efteråt när nu alla var nöjda och glada valde vi att chilla en stund i soffan, även om vi alla var ganska trötta. Jag passade då på att berättade att jag uppskattar både dirty talk och att höra när mannen kommer. Sen pratade vi lite om favoritställningar mm. Vi chillsnackade och softade till klockan var över midnatt innan vi alla gick och la oss i var sitt sovrum.

Ska vi ta en omgång till?

Jag hade inte sovit jättebra sista två nätterna och det gjorde jag inte denna natt heller. Jag var liksom för mycket uppe i varv. Moa och Henrik sov vägg i vägg med oss och vid 8-tiden så hörde jag dem fixa i ordning sig. Efter våra morgonbestyr åt vi frukost med efterföljande kaffe/te. Klockan hade hunnit bli en bra bit över 10 när vi var färdiga med frukosten. Och utcheckningen skulle vara klockan 12. Jag slängde då ur mig frågan som alla väntade på: Är ni på en omgång till? De andra uttryckte då om varandra att de inte hade trott att vi skulle få till det så här dagen efter. Även om vi hade hintat om det dagen innan. Alla fick nu helt plötsligt bråttom med att packa ihop allt och bära ut all packning till bilarna. Städning ingick i stugpriset.

Såklart vi passade på

Strax innan klockan 11 var vi helt klara och vi gick in mot det stora sovrummet. Det var åter lite stelt men med en härlig spänning i luften. Vi klädde av oss alla kläder och min man gled upp bakifrån och började smeka min kropp. Och strax efter kommer Henrik emot mig framifrån och möter mig i en kyss. Denna heta sekvens blev dock inte långvarig då Love ganska fort gick bort till Moa. Allt gick ganska fort och vi började återigen med partnerbyte. Henrik och jag utväxlade lite dirty talk vilket återigen tände mig det lilla extra. Sen varierade vi några gånger med att han tog mig bakifrån och ibland pausade för att pilla mig till orgasm via g-punkten. Min man å andra sidan varierade mellan att slicka Moa och att köra missionären med henne.

Jag fick Moa att komma

Vi hamnade mer och mer i en ormgrop och plötsligt tog Henrik min hand och förde den till Moas underliv. Jag började så smått pilla på henne och kände att det var lite torrt. Jag kände ändå att hon reagerade positivt. Min man tog henne samtidigt i missionären. Jag tog så lite saliv på mina fingrar och förde dem åter till hennes klitoris. Nu märkte jag att hon njöt än mer. Jag märkte också ganska snart att hon nog skulle komma om jag fortsatte. Det var en jättehäftig känsla. Och jag blev så imponerad av hur lätt hon verkade kunna komma med min hand på klitoris och med min man i missionären samtidigt. Jag blev riktigt upphetsad och smickrad när jag märkte att hon faktiskt var nära. Moa skrek inte ut någon orgasm, men jag såg ändå tydligt att hon kom. Det var väldigt sexigt. Hon log lite generat efteråt.

Grand finale

Henrik och jag fortsatte sedan med honom bakom mig och Moa tog nu sin hand till min klitoris. Sedan såg hon på när Henrik kom i mig. Och nu denna gång sa han tydligt att han kom och lät det höras. Det uppskattade jag. Tycker som sagt det är riktigt sexigt. Därefter fick min G-punkt en rejäl behandling av Henrik igen. Allt medan Moas hand samtidigt smeker min klitoris. Det slutade med att jag får ett par rejäla fontänorgasmer och det var jätteskönt. Jag kunde inte låta bli att högt stöna fram mina orgasmer.

Det knackar på dörren

Alla har nu kommit utom Love, som väljer att avbryta då han får krampkänsla i benet. Vi pausade nu alla fyra i sängen i någon minut. Och precis då knackade det på dörren!?! Vi kastade på oss kläderna och konstaterade att klockan ”bara” är 11.45. Min man gick och öppnade och det var bara hyresvärden som meddelade att vi inte behövde checka ut förrän klockan 14 om vi vill (!). Det hade ju kanske varit bra att veta lite tidigare. Nu fanns ingen energi kvar för att fortsätta. Så vi bara låg och snackade istället och tog ett långt och trevligt avsked.

Nästa träff blir något extra

Vi var alla medvetna om att nästa träff nog kommer att dröja ett tag. Men samtidigt så var vi också alla överens om att vi absolut ska träffas igen. Och vi började även diskutera kring ett tema som vi alla tyckte vore spännande att köra på till nästa träff. Det ska bli riktigt roligt att diskutera mer kring det här temat och utforma det framöver.

Loves avslutning i skogen

På vägen hem ville min man göra ett litet stopp i skogen. Han hade ju inte fått till någon avslutning och var fortfarande kåt. Så vi körde in på en skogsväg och stannade bilen. Sen traskade vi in en bit bland träden och hittade en bra plats. Jag satte mig på huk i mossan och visade min käre make att jag ville ge honom en avsugning. Jag njuter verkligen av att ha honom i min mun. Att få känna hur han är min och hur min mun ger honom stark njutning. Love var ivrig och snart manade han upp mig och gav mig en intensiv kyss. Sedan böjde han mig framåt och trängde in i mig bakifrån. Det tog nu bara några få minuter innan han fick sin efterlängtade avslutning i mig. Vi log mot varandra och skrattade lite. Sen gick vi nöjda och glada tillbaka till bilen…

Nästa inlägg:
Köpa sexleksaker billigt och bra

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00