ANNONS

188. Varmt te och uppsnack

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Jag har gjort allt för att hålla borta den milda förkylning som gav sig till känna i början av veckan. Jag har testat i stort sett alla huskurer och knep som jag fått till dels, på en och samma gång. 😉 Och det har väl gått ganska bra. Tror jag. Jag känner dock fortfarande av att det är något som gnager i kroppen. Love verkar dock klarat sig undan helt. Men Moa och Henrik vet om min förkylning, och tycker att vi kör ändå. Skulle det vara att vi blir sjuka efteråt så får det vara värt det.

Har snackat upp oss inför helgen

Denna vecka har annars innehållit dagliga kvällspromenader och testunder med Love där jag känt behov av att ventilera mycket inför träffen. Det har blivit diverse sexsnack som uppsnack. Det känns på något sätt som denna träff kommer bli mer intim än tidigare. Vilket bara är naturligt då vi lärt känna Moa och Henrik allt mer. Och vi kommer också få umgås längre tid den här gången.

Både Henrik och Moa gillar tjejer

Jag nämnde i förra inlägget att Henrik och Moa har en gemensam igångsättning om en extra tjej i sängen. Med kyssar och kanske lite mer. Moa är ju tydligt binyfiken och verkar också gilla att se mig med Henrik. Om det är på samma sätt som Love gillar att se mig med en annan man eller om det är på något annat sätt vet jag inte. Men jag anar att hon går igång på att iakta lite.

Jag och Henrik hamnar lätt i centrum

Love (och jag) går ju mer igång på att ha med en extra man i leken än att ha med en extra tjej, även om alla konstellationer är spännande. Det blir lite känslan av att jag och Henrik är i centrum med Moa och Love lite mer som betraktare/inhoppare. Konstellationerna med mig, Love och Moa eller Love, Moa och Henrik har inte fallit sig lika naturliga. Hittills i alla fall.

Mer ormgrop

I början var vi nog alla bekvämast med inslag av partnerbyte och olika konstellationer av trekanter. Men ju fler träffar vi haft desto mer har vi övergått till att gilla fyrkanter där vi alla är med och har sex åt flera håll. En ormgrop mer eller mindre. Och för varje träff har ormgropen känts mer och mer häftig och naturlig. Och den kan ju faktiskt utvecklas ännu mer.

Ska låta Moa styra

Jag har bestämt mig för att låta Moa få styra vad som ska ske mellan henne och mig. Och att jag bara bromsar vid mina tydliga inre gränser. Men jag är inte säker på hur mycket Moa vågar ta för sig med tanke på att det var Henrik som fick berätta om hennes igångsättning om kyssar senast och jag som sedan valde att initiera leken.

Och så var vi iväg

Hur som helst så har vi nu gett oss iväg på vårt äventyr. Vi tänkte faktiskt hinna med några timmars shopping i Ullared nu på dagen. Först därefter bär det av till stugan. Så håll i hatten. Nu blir det åka av. 😉

Nästa inlägg:
Avskilt och avklätt med nära vänner del 1

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00