ANNONS
PersonuppgifterCookies

184. Fotlänk – Snyggt, sexigt och hotwife-symbol

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Fotlänkar eller fotkedjor (vet inte riktigt vilket som är rätt) är något som jag alltid tyckt varit snyggt och ganska sexigt. Kanske mycket för att mina nakna fötter är lite av en erogen zon för mig. Att få smycka dom med en snygg fotlänk känns därför helt rätt.

Uppmuntrad av Love

Dock är det först på senare år som jag börjat bära fotlänk så gott som dagligen. Uppmuntrad av min Love som verkligen gillar det och har gett mig ett par stycken i present. Han tycker det är sexigt med snygga fötter. Men det var inte bara det som gjorde att han gick igång på det så mycket.

En hotwife bär fotlänk

För vad många inte vet, och inte jag heller, är att fotlänkar är en diskret symbol och markör för att visa att man är en hotwife. Dvs att om man är en kvinna och bär en fotlänk så signalerar det att man är en hotwife som har tillåtelse att ligga med andra män om hon vill. Detta hade jag ingen aning om förrän min Love berättade det i somras. Love däremot har väl känt till det ett tag och gottat sig lite i att det gett en extra krydda till hans fantasi om att se mig som sin hotwife.

Går igång på tanken

Att en flamingo står som symbol för swingers vet nog de flesta om. Men hur är det med fotlänkar? Jag tror det är väldigt få som tänker hotwife när de ser en fotlänk. Och de allra flesta som bär en fotlänk lär ju inte veta vad det står för. Men jag tycker det är lite sexigt med detta tysta budskap. Sen jag själv blev varse symboliken och hur en fotlänk kan tolkas av vissa så har även jag gått i gång på tanken.

Kittlande och busigt med fotlänk

Nu känns det lite kittlande och busigt att bära en fotlänk synligt. Även om jag aldrig skulle vara hotwife fullt ut eller ragga män på stan med fotlänken. För mig är det en tyst symbol att jag gillar hotwife-fantasin. Och inslag av detta med min man. Min man gillar att blinka med ögat och säga att jag är hans hotwife. Även om han vet att jag, som sagt, inte vill vara detta fullt ut. 

Kul att se andra med fotlänk

Det har ju också blivit lite roligare att se någon annan bära fotlänk och fundera över om hon är en hotwife. Eller kanske i alla fall lite likasinnad som jag. Troligtvis så är ju de flesta helt omedvetna om vad de signalerar. Men kedjan gör ju ändå dem lite mer spännande och sexiga än andra. I alla fall i mitt huvud.

Köplust av fotlänkar

Hur som helst så har vetskapen kickat igång en liten ”köplust” hos Love och mig. Vi har börjat shoppa loss fotlänkar tillsammans. Jag som inte varit någon smyckesfantast tycker nu det är roligt att matcha halsband, armband och fotlänk. Men även att bara få testa olika fotlänkar.

För mig det ultimata smycket

För mig som älskar behandling av mina fötter både i och utanför sängen är nog fotlänkar det ultimata smycket. Att det dessutom har en diskret symbolik som berör kryddar till det extra så att det passar mig som handen i handsken. Så ni ska nog inte bli förvånade om det dyker upp bilder på mig med lite olika fotlänkar framöver. 😉

Nästa inlägg:
Ny inspirationskälla – Äntligen hittat ett alternativ till Tumblr

Läs också:14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00