ANNONS
PersonuppgifterCookies

181. Rätt person får gärna dominera mig

/

Liws fantasier

,

Liws hemligheter

,

Något som jag insett på senare år är att jag gillar att bli dominerad. Kanske är det så att jag alltid gillat det men inte riktigt vågat erkänna det för mig själv förrän nu. Men nu har det ändå visat sig att jag verkligen går igång på att bli dominerad i sängen.

Det mesta är okej

Det mesta som inte innehåller tydlig smärta eller förnedring är nog egentligen okej. Inte heller lekar med stryptag eller där jag inte får luft. Det går bort. Men jag gillar när den jag har sex med tar tag i mitt hår och drar det bakåt vid sex bakifrån. Jag gillar också att bli upptryckt mot en vägg eller att bli helt fasthållen under sex med mannen över mig. Detta fungerar med vem jag än har sex med. De är mina allmänna igångsättningar. Att den jag är med vet vad han vill och vågar ta för sig är en sexig egenskap tycker jag. Om han dessutom vet hur man styr en kvinnans eller min njutning blir det extra hett.

Min man dominerar

Sen finns det ju saker som min man gör som bygger på att vi känner varandra. Min man har mer visat lite dominerande sidor sista åren. Mycket för att han har förstått att jag går i gång på det. Som t ex lite BDSM-light och bondage-lekar med mig på mage där jag är helt i hans händer. Då kan han styra mig att suga eller positionera mig som han vill. Det hetsar verkligen upp mig.

Naturligt dominant Mr Utvald

Sen är inte min man naturligt dominant. Det var däremot Mr Utvald vilket jag uppskattade. Det handlade inte om att han var speciellt hårdhänt på något sätt. Men han kunde ta för sig på ett sätt som kändes bestämt och naturligt och som gjorde att man verkligen kände sig tagen. Och jag har förstått att min man också gillade att han hade den egenskapen, som åskådare.

Jag vill inte själv dominera

Att själv vara den som styr har jag inte alls samma igångsättning kring. När jag läser om kvinnors dominerande drag som t ex ”Skrivdivans” så inser jag att det inte är jag. Även om det låter häftigt.

Varvat med mjukt

När man känner en trygghet med sin partner är det nog mer okej med rent hårdhänt sex. Fast jag föredrar inte detta utan jag vill ha det varierat. Här blir kyssarna min nyckel. Om det först är mer hårdhänt och dominerande sex och sedan kommer en kyss. Då smälter mitt hjärta och i kombination med en mer bestämd man med tag i så eggar det mig väldigt. Tror det var denna kombon som gjorde ”Fifty shades” till en sådan succé hos så många kvinnor. När en man blandar mer hårdhänt/dominerande sex med långsamt inkännande, då är jag helt klart såld.

Nästa inlägg:
Liw idag och igår – Olika Liw

Läs också:8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00