ANNONS
PersonuppgifterCookies

180. Trekanter och fyrkanter är som päron och äpplen

/

Liws äventyr

,

Vi har ju nu testat både fyrkant och trekant. På vårt eget sätt. Vi har lärt känna personerna och sett ”relationerna” som mer ”långvariga” eller åtminstone tills vidare återkommande. Men det är ändå så att det inte riktigt går att jämföra trekanter med fyrkanter. Det är som att jämföra päron med äpplen.

Ingen utopi att hitta ett par

Vi trodde ju länge att det mer eller mindre var en utopi att hitta ett par som man funkade bra ihop med på alla plan. Hur ska fyra personer fungera ihop, sexuellt och socialt tänkte vi. Männen sinsemellan och kvinnorna, och dessutom motsatta paret. Sen alla fyra. Men jag tror att sexaktiviteterna och det intima binder så otroligt mycket att man faktiskt kan klicka med fler än man tror.

Svårare att hitta bra extraman

Däremot har vi börjat inse att det nog istället är den, för oss, ultimata trekantskonstellationen som är den största utopin. I alla fall så som vi vill ha det. Att få till något mer ”långvarigt”
med en extra man. Grejen är väl att vi då nästan touchar det polyamorösa tänket och det skrämmer många inklusive mig själv. Samtidigt så vill vi ju ha en långvarig lustfylld ”relation” med en man som inte bara är en känslokall levande dildo. Men ändå utan att det ska vara några kärlekskänslor inblandade.

Gillar både trekanter och fyrkanter

Vi har ju nu upptäckt vad vi går igång på och gillar med en trekant respektive en fyrkant. Vi gillar både trekanter och fyrkanter. Men de är väsensskilda och går inte att kombinera. Tar man ut godbitarna ur de båda så är det helt olika godbitar.

Trekantens godbitar

Trekant med mig och en extraman är min mans stora igångsättning och har varit så länge. Nu har det verkligen också blivit min stora igångsättning. Så rent sexuellt är detta med ”djävulens trekant” grejen för oss.

Jag tycker det är sjukt häftigt att känna mig i centrum mellan två män som åtrår mig. Så trekanter är mer sexuella och porriga vilket gör att kåthetsnivån på både och Love och mig slår alla rekord.

Trekantens nackdelar

Däremot är kommunikationen med extramannen mellan träffarna lite svårare. Gränserna är svåra att sätta. Osäkerheten finns i luften. Kanske framförallt kring huruvida ”relationen” ska ta slut. För bäst vad det är så kan ju mannen hitta kärleken och då tar ju det roliga slut för oss. Även om vi såklart skulle vara glada för hans skull. Vi kan ju heller inte kräva att han ska vara helt exklusiva för vår skull. Visst skulle man kanske kunna öka sannolikheten för att det ska hålla i sig genom att hitta en extraman som är gift. Men det känns inte helt rätt även om han inte skulle gå bakom ryggen på någon utan ha samtycke. Det känns inte lika hett och ett risktagande att en fjärde persons känslor finns med.

Fyrkantens godbitar

En fyrkant kan verkligen vara fantastiskt kul och skapar en otrolig samhörighet och gemenskap. Det är så mycket mer än bara sex. Sexet är såklart en central del när vi träffar Moa och Henrik, men samtidigt så känns det bara som en naturlig del av något större. Det är väldigt socialt och tryggt. Innan varje träff med Moa och Henrik har tagit slut har det redan diskuterats när nästa träff ska bli av. I vår trekant låg all planering på oss och en osäkerhet fanns inför varje träff kring om den överhuvudtaget skulle bli av. Den osäkerheten känner vi inte alls med Moa och Henrik.

I trekant styr paret

I en trekant blir det mer paret som styr och även om vi verkligen kunde hänga med Mr U så är det mycket mer socialt accepterat att hänga på fyra än på tre, t ex på en restaurang. Och det blir också ett lättare givande och tagande och bollande av idéer.

Helt olika saker

Så det är verkligen helt olika saker, dessa sexaktiviteter. Beroende på hur många som deltar i leken. Det ena är det mest sexuellt häftiga och njutbara man kan vara med om, medan det andra är så väldigt socialt givande. Och här är jag och Love helt överens. Min Love har ju kommit betydligt lättare under trekantsäventyren än under fyrkanterna. Han vill ju gärna se på som en del av akten. Och jag har verkligen trivts i den centrumroll jag haft mellan två män. Men att få ha Moa och bolla med och utbyta tjejtankar med har varit och är så kul. Att ha en likasinnad  i denna äventyrsvärld betyder mycket för mig.

Kör på fyrkanter tills vidare

Så vad som är bäst går inte att säga, det är två helt olika saker. Just nu så kör vi på fyrkanter tillsammans med Moa och Henrik och har inga planer på att försöka hitta någon ny kille för trekanter igen. Men förr eller senare så kommer vi nog att vilja ha trekanter igen. Hur vi ska göra då blir en senare fråga. Känns inte aktuellt att göra det så länge vi träffar Moa och Henrik. Samtidigt så ser vi idag inget slut på vår intima relation med Moa och Henrik.

Trekant i fyrkant inte samma sak

Sen kan man ju kanske tänka att vi kan ha trekanter inom fyrkanten. Men det blir aldrig riktigt samma sak som när man tar in en extra man. Det blir inte samma spänning och frihetskänsla när extramannen har sin äkta hälft i rummet. Och jag älskar ju spelet fram till trekanten också. Det blir en helt annan känsla med en extra man. Så vi får väl se hur det blir längre fram. Ju längre vi äter päron desto större blir kanske suget efter äpplen även om vi verkligen älskar päron… 🙂

Nästa inlägg:
Rätt person får gärna dominera mig


Läs också:11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00