ANNONS

179. Få orgasm på olika sätt

/

UnderLiw

,

En sak jag börjat reflektera över sedan vi började umgås intimt med våra likasinnade nya vänner Moa och Henrik är våra olikheter sexuellt. För även om vi är likasinnade fungerar vi på olika sätt. Vilket såklart är helt naturligt, men det är ändå lite fascinerande. Och lärorikt.

Vi får orgasm på olika sätt

Till exempel så får Moa och jag orgasm på ganska olika sätt. För mig som har en fascination kring just orgasmer är det faktiskt väldigt spännande. Moa kommer mer på det “vanliga” sättet när hon, eller helst mannen, tar på hennes klitoris under samlag. Eller vid vanligt oralsex. Själv kommer jag ju på ett mer annorlunda sätt under äventyren, genom stimulering av G-punkten med fingrar, med eller utan samtidig stimulans av klitoris. Jag kan ju komma på de sätten som Moa gör också, men inte under dessa förutsättningar. Det krävs då mer tid och att jag verkligen kan slappna av med den jag har sex med. Jag behöver gå in i mig själv. Detta har jag svårt att göra med en ny älskare. Än så länge i alla fall.

Inget pill på mig

Jag har genom åren föredragit att pilla på mig själv eller nu på sistone inte alltid pilla på klitoris alls under samlag. Jag vet numera att jag lätt kan komma när min man eller en annan man tar på min G-punkt, ofta med fontänorgasm som följd. Därmed kan jag njuta betydligt mer av ett vanligt samlag än tidigare. Innan försökte jag närma mig en orgasm under samlaget med mina egna händer. Nu på senare tid har jag fokuserat bort från det, för att jag vet att jag får komma snart ändå. Och när jag väl fokuserat bort från detta har jag upplevt samlagen mycket intensivare och känsligare. Genom att bara vara i stunden och känna den vaginala stimuleringen än som tidigare att mentalt och fysiskt försöka uppnå något.

Pilla själv om jag vill

Jag har tidigare tyckt det varit smidigast att själv ta på mig för att man kommer åt bättre och vet vad man själv vill ha. Jag har haft en och annan väninna jag snackat sex med som beskrivit att det är en helt annan sak, och skönare, när mannen tar på henne än när hon själv gör det. Jag har verkligen inte förstått vad hon menar. Eftersom jag har behövt gå in i mig själv och anstränga mig när jag pillar. Hur ska då en man göra det bättre, har jag tänkt…

Love hittar en ny förmåga

I och med att Moa gillar att få sin klitoris stimulerad när hon har sex så har min man behövt att öva upp sin förmåga att pilla på klitoris. Det gör att Love numera tar mer på min klitoris än innan våra fyrkantsäventyr. Något som jag inte riktigt har gett min man chansen att göra tidigare. Jag har bara antagit att jag klarar det bäst själv. Men oj vad skönt det är när han nu mer är den som pillar på mig. Det kan vara bara pillande eller under samlag. Det är superupphetsande att han vet hur han ska göra och det är ofta skönare än när jag själv gör det. Jag kan gå in i full njutning och släppa kontrollen mer. Så på sikt tror jag att jag kommer kunna slappna av ännu mer vid sex under våra äventyr. Just för att jag mer och mer kopplar på kroppen och stänger av hjärnan.

Nu vill jag ha pill

Sedan jag började få orgasm via bara G-punkten har jag blivit lite lat och struntat mer och mer i att ta på klitoris innan jag “G-punkts-kommer”. Jag har dock upptäckt att det ger en djupare orgasm och är skönare om jag tar på klitoris lite också, om så bara i 15 sekunder, även när jag ska “snabbkomma”. Jag föredrar också numera att dra ut på orgasmen lite mer för att engagera klitoris mer. Allt baserat på att jag nu vet att jag kan komma och därav har ett ökat lugn i sexsituationerna. Hjärnspökena vid sex har börjat mattas av, vilket är såå skönt.

Nästa inlägg:
Trekanter och fyrkanter är som päron och äpplen

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00