ANNONS

176. Sommarsex på fyra del 2 – Båtturen

/

Liws äventyr

,

Det här är en direkt fortsättning på ”Sommarsex på fyra del 1 – Välkomnandet”.

Efter rivstarten på vår träff med Moa och Henrik i deras sommarstuga låg vi nakna kvar i dubbelsängen och pustade ut. Lite snacks och svalkande dricka kom fram och så här låg vi säkert och chillade en halvtimme samtidigt som vi pratade och ditt och datt vilket vi inte hade hunnit med innan. När jag tänker tillbaka på det så känns det lite lustigt att vi låg där alla fyra helt nakna och nyknullade i deras dubbelsäng. Men när vi var där och då kändes det som det mest naturliga i världen. Minst lika naturligt som att sitta påklädda vid ett matbord och äta middag ihop som par normalt sett gör tillsammans.

Ska vi ut i båten?

Medan vi låg där och chillade så kom det på tal att de hade en båt som låg vid en brygga inte så långt bort. Moa kom då på tanken att vi kanske skulle ta med oss lite fika och ge oss ut på sjön med båten. Vet inte om det var planerat eller inte. Det kändes som att idén faktiskt kom spontant där och då. Hur som helst så lät det ju som en utmärkt idé. Så vi duschade av oss lite snabbt och Moa och Henrik packade picknick-korgen. Därefter gick vi ner till båten och gav oss av ut på sjön.

Aldrig haft sex på en båt

Båten var halvstor med styrpulpet och kapell. Tillräckligt stor för att kunna övernatta i, men tillräckligt liten för att vara smidig att åka med. Själva är vi inga båtmänniskor men vi uppskattar verkligen att få åka iväg ut på sjön ibland. Nästan det första Love och jag tänkte på när vi åkte ut i båten var att i den här båten har de säkert haft mycket sex i. Men när vi tog upp det med Moa och Henrik så skämdes de nästan när de förvånande nog sa att de faktiskt aldrig haft sex på båten. De har så gott som alltid bara åkt ut med båten tillsammans med sina barn. Vi skojade lite och sa att då får vi kanske se till att inviga båten. Båtsex var helt nytt för oss också.

Fika och nakenbad

Henrik körde in med båten i en vik som låg lite avskilt ca 10 minuter bort från sommarstugan. I viken var det bara skog runt om och inga hus eller båtar syntes till. Kaffet och bullarna plockades fram och vi satt och myste längst bak i båten. Efter en stund så tyckte Love att vi skulle ta ett dopp. Det fanns ju inte en människa i närheten. Med andra ord var det ett perfekt tillfälle för att bada nakna, vilket Love älskar. Och jag också i och för sig. Bra idé tyckte vi alla och kläderna åkte av med en rasande fart. Sen hoppade vi en efter en ner i sjön. Det var riktigt skönt. Säkert en bra bit över 20 grader i vattnet.

Började se luriga ut

Badet var inte helt oplanerat utan vi hade sett till att ta med oss handdukar. Så när vi kände oss färdigbadade kunde vi linda in oss i våra badlakan. Nu började vi också se på varandra med lite luriga ögon och idén om att inviga båten dök upp igen. Såklart måste vi ta tillfället i akt att ha sex i båten nu när vi alla satt nakna och vi till synes verkade vara helt ensamma. Inte en kotte syntes ju till.

En riktigt fyrkant

Vi började nu att hångla med våra egna partners. Henrik böjde ganska snart Moa framåt för att ta henne bakifrån. Moa tog tag i Loves nu rejäla stånd samtidigt som hon började kyssa Love. Själv hade jag lutat mig tillbaka för att njuta av Loves fingrar som nu börjat massera min g-punkt. Detta samtidigt som Henrik smekte mina bröst. Med andra ord så blev det direkt en riktig fyrkant.

Jag och mina fontänorgasmer

Moa böjde sig snart ytterligare framåt/nedåt så att hon kunde ta Love i sin mun. Det gjorde att Love bättre kunde koncentrera sig på att stimulera mig. Han började nu få in den rätta tekniken som nästan alltid får mig att g-punktskomma. Det brukar dock sällan eller aldrig fungera fullt ut när jag ligger på rygg. Men nu började jag känna hur de bekanta orgasmvågorna började pulsera i mitt underliv och sekunder senare så sprutade jag. Fontänorgasmen kom ganska plötsligt så jag blev nästan själv förvånad.

Bakom min rygg

Jag satte mig nu upp och kysste Love passionerat som tack. Sedan blev det naturligt så att vi bytte partners. Henrik satte sig ner och jag grenslade honom samtidigt som Moa la sig ner på rygg på britsen bredvid varvid Love gled in mellan hennes ben. Efter en stund kunde vi höra hur Moa började kvida när hennes orgasm närmade sig samtidigt som hon bet sig i läppen för att inte låta för mycket. Jag såg i ögonvrån hur kåt Love var och han körde nu på i sitt monotona men taktfasta tempo som han brukar köra när han är på väg att komma. Love brukar vara tydlig med att tala om när han kommer och så även nu. Så även om de var bakom min rygg och jag mest bara kunde höra dem så förstod jag att han dragit sig ur i sista stund och kommit över Moas mage. Jag var verkligen glad att Love fick komma vilket inte hört till vanligheterna vid våra fyrkanter.

Moa och Love simmar iväg

Moa och Love är nu färdiga och hoppar återigen i vattnet för att svalka av sig. Jag ser hur de börjar simma iväg en bit bort, som för att inte störa oss. Love berättade dock senare att han inte alls ville simma bort från oss utan hade gärna velat vara i närheten för att se och höra vad Henrik och jag gjorde. Han vill ju aldrig missa att se mig ha sex med en annan kille. Men Moa var pratsugen och verkade å andra sidan vilja ge Henrik ensamstunden. De simmade i alla fall iväg.

Pliktskyldigt är inte hett

Hur som helst så var det ju nu bara Henrik kvar som inte kommit. Och jag stannade ju kvar hos honom med det outtalade uppdraget att få honom att komma också. Henriks favoritställning visste jag var bakifrån så jag reste mig upp och böjde mig mot relingen varefter han tog tag i mina höfter och trängde in. Det var skönt, men det kändes mest lite pliktskyldigt och det är ju sällan någon upphetsande känsla. Efter att Love och Moa hoppat av båten kändes det inte så hett längre och Henrik kände väl också av pressen och att upphetsningen inte längre var densamma. Vi valde då att avbryta aktiviteten. Han berättade att han inte helt kan slappna av på båten om någon skulle se oss, vilket inte är så konstigt. Det var bara att konstatera att ibland så går det inte. Istället blir vi sittande och pratar lite om sex och orgasmer en stund. Sen hoppade även vi i vattnet för ett snabbt härligt dopp. Det kändes helt perfekt att bara hoppa nakna i plurret så här efter den här heta stunden.

Kvällen var dock fortfarande ung och vad som hände när vi kom tillbaka till stugan igen kommer jag att berätta i den tredje och sista delen som jag postar om några dagar. 😉

Nästa inlägg:
Sommarsex på fyra del 3 – Grillchillpill

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00