ANNONS
PersonuppgifterCookies

175. Sommarsex på fyra del 1 – Välkomnandet

/

Liws äventyr

,

I lördags fick vi äntligen möjlighet att träffa vårt likasinnade par Moa och Henrik igen. Till skillnad från tidigare träffar då vi har träffats på hotell, så var vi denna gång hembjudna till deras sommarställe, med sommarsex på menyn. Just att vara hembjudna till deras hem, om än bara deras sommarstuga, gjorde det hela än mer personligt och kärvänligt. I och med vår intima relation känns de båda kanske till och med närmare oss än en del av våra allra närmaste vänner. Och vi känner verkligen att det är en ömsesidig uppskattning av de vänskapsband vi har fått.

Idylliskt sommarställe

Sommarstället låg väldigt fint, omgärdat av skog med sjöutsikt. Och när vi körde in på tomten såg vi Henrik skönt tillbakalutad i en solstol på altanen. Moa visste vi skulle komma senare då hon skulle köra barnen till morföräldrarna. Inför våra tidigare träffar så har vi alla fyra tillsammans planerat upplägget. Men den här gången så hade Moa och Henrik fått styra och det enda Love och jag egentligen visste på förhand var att Moa skulle komma lite senare. Och att vi tre andra skulle börja utan henne. Det var ett önskemål från deras sida att hon skulle hitta oss tre i full gång i sängen när hon kom hem. Det kändes som en lite lagom busig och spännande start. Åtminstone i tanken.

Duschade av oss resdammet

Det var ganska nervöst när vi kom dit och vi pratade mest på om vardagliga saker istället för att flirta. Men i och med att vi hade åkt ganska långt i bil så skulle vi börja med att duscha av oss resdammet. Love och jag duschade tillsammans. Jag duschade dock bara av kroppen för att behålla sminkningen intakt. Så jag var färdig innan Love och gick ut till Henrik enbart iförd min sommarklänning, utan underkläder. Tanken i mitt huvud var att han och jag skulle bryta isen och ”värma upp” innan Love anslöt.

Lite trögstartat

Vi hade dock problem att ta något som helst första steg mot något mer intimt. Småpratet fortsatte vilket gjorde mig mer och mer nervös. Vi var liksom båda för blyga för att börja. Henrik kändes mer nervös i den roll han nu skulle inta. När vi började prata lite om Moa avslöjade han att Moa går igång på tanken att kyssa mig, även om hon själv inte riktigt vågar berätta det. Jag blev lite generad när jag fick höra det. Jag visste ju i och för sig att Moa uppgett sig vara ”binyfiken” och det har ju gjort att jag själv börjat känna en viss nyfikenhet för att kyssa en tjej. Nu ställdes jag ju lite på prov, men bestämde mig där och då att jag under kvällen skulle kyssa Moa om tillfälle gavs.

Moa fungerar som isbrytare i sin frånvaro

Samtalsämnet fungerade också lite som en isbrytare och fick igång oss att börja hångla lite jag och Henrik. Strax efter kom Love ut från duschen med sin handduk runt höfterna. Hånglande rörde vi oss mot sovrummet där den stora dubbelsängen väntade. På vägen till sängen åkte min klänning över huvudet och sen låg jag plötsligt naken mittemellan två män som smekte min kropp medan jag ömsom kysste Henrik och ömsom kysste Love.

Moa kommer

Då vi hade varit lite för sega i starten var det bara så här långt vi hunnit innan Moa dök upp. Bäst vad det var så stod hon i dörröppningen och betraktade oss. Det tog en stund innan jag lade märkte till henne, men när jag väl gjorde det syntes det att hon gick igång på vad hon såg. Båda killarna hade nu ordentliga stånd och medan jag kysste Love så trängde Henrik in i mig bakifrån. Efter en kort stund så slutade Love och jag att kyssas och jag fick istället ta Loves kuk i min mun.

Loves lycka

Då kom även Moa med i leken. Hon hade själv avlägsnat sina kläder och närmade sig Love och började kyssa honom samtidigt som han fortfarande fick sin favoritbehandling av mig. Hon tryckte sen ner Love på rygg och satte sig över hans ansikte samtidigt som hon sänkte sig ner mot mig där jag låg och sög av Love. Det syntes att hon gärna ville hjälpa till och jag var inte sen att låta henne göra det. För en kort stund så var vi två som kysste och smekte Loves kuk.

Min första kyss med en tjej

Hela situation var väldigt sexig och upphetsande och jag tog nu chansen att närma mig Moa för en kyss. Våra ögon möttes och utan ett ord så ställdes frågan ”Ska vi?” med direkta svaret ”Inte mig emot…”. Därefter förenades vi i en kyss. Min första kyss med en annan kvinna. Först lite försiktigt för att sen bli lite mer intensiv. Kyssen varade ganska länge och ingen av oss verkade vilja sluta. Till slut backade jag ändå mitt huvud. Jag log och konstaterade för mig själv att det var en häftig upplevelse som jag gick igång på. Kanske framförallt för att det kändes lite förbjudet.

Slutet på en bra början

Efter kyssen lät jag henne ta över behandlingen av Love helt för att själv ta för mig mer av Henrik och koncentrera mig på att njuta av den behandling jag fick. 

Den konstlade starten hade gjort att jag inte riktigt fått full feeling inledningsvis, men efter hand kom den igång med råge. Vi kom snart alla en efter en utom Love som har haft svårare med detta under fyrkantsmöterna. Det som i början var ganska tafatt för att sedan övergå till ”pang på rödbetan” hade till slut ändå blivit sexigt och bra. Men vi hade bara varit där i en dryg timme och vi hade ca 7-8 timmar kvar att umgås…

Fortsättning följer…Nästa inlägg:
Sommarsex på fyra del 2 – Båtturen

Läs också:21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00