ANNONS

167. Grunden – Samlivsnyckel 1 av 7

/

Häromdagen råkade jag se ett klipp från Stefan Sauk på Facebook som jag verkligen fastnade för. Han förklarade där sin teori om hur man vet att man träffat den rätta/rätte. Kortfattat och förenklat menar han att allt hänger på om man kan hångla och garva ihop. Kan man det så finns det potential att vara ”rätt” partner och då är det bara att köra.

Tror att Stefan Sauk har rätt

Jag tycker det var en väldigt intressant teori och jag är benägen att tro att den stämmer.  Sen skulle jag t o m vilja dra dessa råd ett steg längre. Att jobba på Stefans två pyramider, som han kallar det, i ett långvarigt förhållande tror jag kan vara en stor nyckel. För om man tappar det ena eller det andra på vägen då ligger förhållandet ganska risigt till.

Kan alltid bli bättre

Min Love och jag har alltid haft samma humor och kunnat kyssas, men jag tycker vi faktiskt också utvecklat detta mycket genom åren. Om vi var 3-4:or på att kyssas då vi träffades så tycker jag vi utvecklat oss till 5:or med åren. Och ni vet ju hur mycket jag älskar att hångla. Men detta ”perfekta hånglet” har vi alltså utvecklat med åren. Egentligen sedan vi började fantisera mer och öppna upp oss om mer tabubelagda igångsättningar. När denna spärr släppt på samtalsnivå mellan varandra kom kyssandets ohämmade karaktär på köpet.

Skrattat bäst sist

Jag tycker även min man och jag kan garva mer nu än förr. Vi har alltid haft liknande humor, men det känns som att det är under de senaste åren vi skrattat som mest. Vi har bjudit mer på både våra svagheter och styrkor när vi dagligen haft både bloggen och äventyren att diskutera.

Grunden till ett bra sexliv

Jag gillade verkligen Stefans råd och håller med honom. Men jag vill tillägga att man inte behöver vara 5:or på att hångla eller garva direkt, men det måste absolut funka och finnas det där extra mellan varandra kring dessa delar. Annars är det nog kört tror jag. Detta är grunden till ett lyckligt förhållande med ett bra sexliv tror jag.

Första nyckeln av sju

Jag kommer denna veckan att bygga vidare på detta inlägg och posta ett nytt inlägg varje dag. Varje inlägg kommer att bygga vidare på samma tema. Så när veckan är slut så vet ni mina sju nycklar till hur vi, som småbarnsföräldrar, håller vårt förhållande och sexliv levande. Stefan Sauks teori om att man måste kunna hångla och garva ihop är första nyckeln och själva grunden. Funkar inte det då spelar ingen av de övriga nycklarna någon roll.

 
Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6
6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00