ANNONS
PersonuppgifterCookies

156. Testa BDSM-light är väl inte så farligt?

/

Liws levande

,

Samliw

,

Ni som följt denna blogg ett tag vet att jag har känt en viss tveksamhet inför BDSM-lekar. Inte för att jag har testat det speciellt mycket. Knappt alls egentligen. Det har inte legat så högt upp på min sexuella priolista, även om jag nog känt att jag skulle kunna njuta av detta i någon form. Jag gillar ju att vara i centrum och att få bli lite tyst dominerad. Och det är väl något som nog passar väldigt bra in i BDSM-världen. Så kanske är det något som passar mig bättre än jag tror?

Vill Love testa BDSM?

Nu krävs det ju faktiskt två för att dansa tango och ägna sig åt BDSM. Så det hänger ju också på att min Love skulle vilja testa det. Och visst kan han vara ganska dominant i sängen ibland, men samtidigt är han väldigt mån om att inte göra något som gör ont. Han har liksom jag också svårt för att riktigt förstå sig på hård BDSM. Men lite BDSM-light kan han tänka sig att testa. Åtminstone om det är jag som är objektet. Det omvända är inte aktuellt, förutom bindlekar. 🙂

Började med hett hångel

I söndags var min man och jag riktigt kåta på varandra. Söndagskvällar brukar ju som sagt vara bra kvällar för sex. Vi började i duschen med en hångelstund, där vi under några minuter fick fram hur mycket vi ville ha varandra. Dessa stunder förekommer lite för sällan tycker jag. När man som ett sedan länge stabilt par hånglar loss som om det vore första kyssen.

Fick ta för sig av mig

Jag sa till min man att han gärna fick placera mig fastbunden och behandla mig hur han ville och ta för sig av mig som han behagade. Detta har blivit ett större inslag i vårt sexliv sista tiden.

Denna ”lek” eggar mig och jag tror det är maktlösheten som mest lockar. Han viskade i mitt öra, ska vi testa lite BDSM? Jag nickade och det pirrade till i min mage.

I hans våld, helt utlämnad

Han placerade mig över vår uppskattade rulle/kudde med mig liggandes på mage som nämndes i inlägget om hur jag får fontänorgasmer. Han band mina händer och fötter och satte sedan en ögonbindel på mig. Sedan började han bestämt smeka mig, slicka mig, pilla på mig, reta mig. Jag var nu helt i hans våld och jag kände mig härligt utlämnad åt mitt sexuella öde.

Bröstsnurr

Senaste tiden har min man börjat experimentera med mina bröstvårtor. Han klämde och drog nu i ena böstvårtan, samtidigt som han snurrade lite på den. Detta har jag börjat gilla under sexakten sista tiden. Men när vi inte samtidigt har samlag har det blivit för intensivt för mig och mest bara känts hårt. Under sex känns det dock oväntat skönt och upphetsande. Kombinationen av att bli ”tagen och dragen” samtidigt gör att känslan förhöjs. Nu kände jag dock för första gången att stimuleringen var skön även utan samlag, men med hans fingrar på och i mig samtidigt istället. Han plockade nu också fram vibratorn och började massera runt klitoris samtidigt som han tog på min G-punkt. Detta varvade han med att tränga in i mig och ta mig bakifrån.

BDSM-kitet kommer fram

Min man överraskade mig för ett tag sedan med ett litet BDSM-kit som han skickat efter. Det innehöll en handfull saker såsom piska, bröstklämmor, gag-boll bl.a. Min man plockade nu fram en ”stekspade-liknande” piska i halvhårt material och började att med små slag dutta över mitt kön. Jag kom på mig själv att med slutna ögon stöna högt. Det gjorde inte ont och min man tog inte heller i så himla hårt.

När han varierade duttandet med att ta mig bakifrån daskade han då och då till mig på baken med sin hand. Det var upphetsande och all annan stimulering som skedde samtidigt gjorde att ”de hårdare tagen” bara var njutbara. Men återigen så var han inte så hårdhänt min man utan det var ganska milt. Men det kändes fortfarande övertygande, vilket gjorde att det hela var perfekt för mig. Det var helt klart upphetsande och jag hade kunnat tåla mer var min känsla.

Gillar när mannen styr

Mer och mer så övergick dock Love till att bara ge mig ren ”mjuk” njutning. Han tog samtidigt för sig av mig som han ville, för egen njutning skull. Framförallt så styrde han min orgasm som han ville. Han fick mig att komma både med vibrator på klitoris och med sin hand på g-punkten. Att bli styrd till orgasm utan egen inverkan, helt passiv, är bland det mest upphetsande jag vet. Denna ställning på mage över en kudde gör ju också att han samtidigt lätt kan tränga in i mig när han vill.

Så vad tycker jag nu om BDSM?

Har vårt lilla experimenterande gett mersmak? Jo det har det nog gjort. Det finns ju onekligen något eggande i det hela. Så vi kommer säkert att testa liknande lekar fler gånger och kanske att vi då också skruvar upp det hela ett snäpp. Samtidigt så kan jag inte heller känna mig helt övertygad om det hela är något vi kommer att växa in i och verkligen uppskatta mer och mer i längden. Nu kanske det är lite nyhetens behag som eggar oss. Men oavsett så kommer jag nog återkomma till detta längre fram, förr eller senare. Vi har ju lite kvar i vårt BDSM-kit att testa. Är speciellt nyfiken på att testa gag-bollen. Det känns som att det hade varit häftigt att bli tvingad att vara tyst och fokusera på njutningen. 😉

Läs också:8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00