ANNONS

155. Ser omgivningen med nya ögon

/

I onsdags var det sommaravslutning för vår lilla förskoleklassare. Det var en härlig sommarkväll och allt var ungefär som en vanlig avslutning. Föräldrarna satt/låg på sina picknick-filtar med egen medtagen fika och alla barnen sprang runt och lekte. Vi var utspridda, men ändå ganska tätt ihopträngda på skolans gräsmatta. Ganska idylliskt och mysigt i sommarvärmen.

Vad all sex gör med mig

Det är inte första gången jag deltar i något liknande, men denna gång var annorlunda. Jag såg nu på min omgivning med nya ögon, vilket nog är ett resultat dels av att jag har min sexblogg och dels att vi har våra sexuella äventyr. Den senaste tidens diskuterande kring swingers här på bloggen spelade kanske också in. Sen gjorde det kanske sitt till också att alla var förhållandevis lättklädda till följd av den tillfälliga värmeböljan.

Såg mig runt med nya ögon

Män sägs ju tänka på sex på ett annat sätt än vi kvinnor gör och jag kom på mig själv att undra om detta är ett sådant sätt. Jag hade nu ett mer öppet sexuellt sinne än jag brukar. Det är som att jag fått en specialantenn som fångar upp signaler från små känselspröt i min kropp som är kopplade till alla mina sinnen. Dessa signaler spelar sedan min hjärna och mitt kön ett litet spratt. Inte för att jag direkt satt och var sprängkåt eller såg levande dildos runt mig, men jag såg detaljer jag inte brukar lägga märke till.

Oväntad närhet

Alla satt mer eller mindre parvis och vissa låg ner på sina filtar. Jag såg kalsongranden på någon några meter bort. Och vände jag mig om såg jag ett kärleksfullt par en bit åt andra hållet som pussades. En manlig förälder som alltid tittat konstigt och lite intensivt på mig gjorde det nu mer än någonsin. Alla satt ganska nära varandra och jag hade en liggande man (förutom min egen) på min ena sida, bara en meter bort. Det blev egentligen lite för nära avstånd till personer jag inte känner, men vi råkade bara vara placerade så. För en stund var vi alla tjugo föräldrapar på gränsen till obekvämt nära varandra.

Är det bara jag?

Jag tror dock ingen annan tänkte liknande tankar som de jag hade. Men vem vet? 😉 Det här var nytt för mig och jag kom på mig själv att bli generad över alla mina tankar som kom flygande. Tankar som t ex hur de olika paren hade sex på sin egen kammare. För något ögonblick fick jag även tanken på hur det skulle se ut om alla på plats helt plötsligt skulle börja ha sex.

Sex i sinnet försvinner inte

Självklart var det inte riktigt passande att sitta där och tänka på sex. Och jag försökte slå bort tankarna, för att en stund senare finna mig själv upptäcka nån ny detalj som förde tankarna tillbaka på sex igen. För några år sedan hade jag aldrig det här ”problemet”. Nu funderar jag lite på om detta bara var tillfälligt eller om det är en egenskap som jag alltid kommer att få leva med. Om jag tänker, skriver och lever mindre kring sex så kommer den nog tyna bort. Om inte så är det nog ändå något jag absolut kan lära mig leva med och njuta av. Det är ändå ganska roligt att ha mer sex i sinnet. Så länge det inte får mig att bete mig konstigt i helt fel sammanhang. 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10
7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00