ANNONS

151. Fyra i vårt esse del 2

/

Liws äventyr

,

Efter en lyckad första omgång där vi alla faktiskt hade kommit i mål var vi alla nöjda och glada. Men samtidigt också uppspelta och då klockan bara var runt 21 så kändes det som att kvällen bara börjat. En paus från de sexuella aktiviteterna kunde vara välbehövlig. Så Moas förslag att gå ner till hotellbaren och ta en drink var vi inte sena att nappa på. Det kändes kul att få fixa till sig och klä upp sig lite i väntan på en het fortsättning på kvällen.

Barhäng med sex i bagaget

Vi möttes av ett leende par, när vi kom bort till hissarna på väg ner mot baren. De hade klätt upp sig lite och jag var glad att vi gjort detsamma. I baren var det full aktivitet med det klassiska flirtspelet singlar emellan. Jag har alltid tyckt det är roligt att beskåda det där spelet på lite avstånd. Vi valde efter en stunds iakttagande att sätta oss lite mer avskilt med varsin drink. Allt kändes ganska overkligt. Vi befann oss i ett scenario som aldrig spelats upp i våra huvuden tidigare. Här satt vi alla fyra med ett nyupplevt annorlunda sexbagage i vår ryggsäck. En gemensam hemlighet som vi nog hade svårt att dölja vår förtjusning över. Vi hade alla uppenbart fortfarande sex i sinnet med en hunger som definitivt låg kvar i luften.

Sugna på appen igen

Efter ca en timme i baren drog vi oss tillbaka till rummet. Och som det föll sig blev det en vandring med motsatt partner en bit ifrån varandras respektive. Inslaget gjorde allt lite mer eggande. Väl på rummet ville vi alla fortsätta med sanning-och-konka-appen. Nu när vi var varma i kläderna höjde vi nivån och ville testa lite mer avancerade utmaningar och frågor.

Öppnade upp för tjejkyssar

Vi kom bl a in på ämnet kyssar vilket är något jag verkligen älskar, med män. Men jag berättade också att jag är öppen för att testa att kyssa Moa framöver. Det blev lite blygsamt sagt och blygsamt mottaget, mer som en liten trevlig parentes för framtiden. Hon verkade gå igång på tanken, vilket jag anat då hon utgett sig för att vara binyfiken på deras sida på BodyContact.

Moas show

Efter lite mer vågade frågor till varandra var vi återigen rejält kåta. Det märktes. Vi gick mer och mer över till att välja konka. Ett uppdrag som Moa fick var att hon skulle suga av både Henrik och Love. Jag beskådar hur hon närmar sig sin egen man och tar vant hans kuk i munnen. Hon vet hur han vill ha det, vilket märks på hans stönande. Hon tar sakta in hans härlighet nästan helt i munnen och sedan låter hon den sakta visa sig igen. Samtidigt så har hon jobbat fram ett ordentligt stånd på Love med högerhanden. Efter en stund släpper Moa sin make och närmar sig ivrigt min Love med kåt blick. Hon tar förvånansvärt god tid på sig innan hon låter sig smaka av hans kuk. Allt sker live framför mina ögon, vilket är en häftig känsla. Jag noterar också en ökad iver när hon får ta det mer okända i besittning. Love lutar huvudet bakåt och ger ifrån sig ett dovt stön som får Moa att gå på lite mer intensivt, innan hon plötsligt avbryter och slickar sig om munnen. Love ser lätt besviken och snopen ut. Men uppdraget var utfört och vi återgår till spelet för att låta nästa göra sitt drag.

Henrik kysser min kropp

Nu är det Henriks tur. Han väljer såklart också konka och får i uppdrag att kyssa mig över hela kroppen. Han börjar först kyssa min mun medan han lägger mig ned på sängen. Därefter går han på upptäcksfärd nedåt. Han stannar vid mina bröst och suger på bröstvårtorna med inlevelse och jag blundar av njutning. Han vandrar sen vidare nedåt och börjar kyssa mina blygdläppar och han kan konstatera att jag nu är rejält våt. Jag vill nu inget hellre än att han ska hitta fram med tungan mot min klitoris. Han retar mig det märker jag och det gör mig bara mer kåt. När han väl hittar fram stönar jag till men så efter en kort stund så slutar han tvärt och leken fortsätter.

Trekant blir fyrkant

Nästa uppdrag är att Love ska lägga sig och låta sig bli omhändertagen av både Moa och mig. Inte så särskilt uppoffrande uppdrag för Love kan man tycka. Henrik står och betraktar trekanten en kort stund för att sedan ansluta. Nu är vi alla så igång att vi struntar i att fortsätta med appen. Med lite mer vana snurrar vi nu runt varandra alla fyra på ett förvånansvärt smidigt sätt. Vi varierar partnerbyte med att vara alla fyra. Ibland kysser vi vår respektive och suger och pillar även på dem. Men till stor del är vi med motsatt partner.

Intimt med Moa

Mitt upp i allt som händer så hamnar jag och Moa med våra huvud lutande intill varandra. Jag märker att det eggar henne och det eggar även mig. Vi söker en intim närhet under tiden vi har sex med varandras män, vilket visar sig vara väldigt upphetsande. Att bli tagna och behandlade med mun eller fingrar och samtidigt dela och njuta av det parallellt bredvid varandra, stönande i örat på den andra. Det var en ny upplevelse som jag verkligen gillade. Det var ett första steg för att se hur vi känner mellan varandra. Jag betraktade på ett väldigt nära och intimt sätt, när Moa kom med mitt huvud liggandes bredvid hennes.

En kvart vi sent kommer att glömma

Vi hamnar mer och mer i en ormgrop. Någon här och någon där. Sedan kommer vi till en kvart vi sent kommer att glömma. Det känns som om vi alla nu är avslappnade fullt ut för första gången. Moa ligger och blir slickad av Love när jag märker att hon är nära. Jag upptäcker att jag ligger på första parkett och får beskåda det som händer på nära håll. Av upphetsning ställer jag mig därefter på alla fyra med rumpan mot Henrik och jag tar samtidigt på min klitoris. Henrik börjar varsamt men bestämt massera min g-punkt inne i mig. Henrik hittar nu min knapp lättare och börjar trycka. Nu vet han vilket tryck han måste ha för att jag ska komma. Jag känner hur jag närmar mig och snart stönar jag högt och lever ut min fontänorgasm fullt ut.

Början på slutet…

När min orgasms svallvågor planat ut vänder jag mig mot Henrik och börjar intensivt hångla med honom. Det är en grej jag gillar att göra efter att jag kommit skönt, att hångla som efterspel och för att visa min uppskattning. Jag märker hans upphetsning och han tar nu kommandot och lyfter upp mig och lägger sig över mig på sängkanten. Han tränger in i mig och rör sig nu med bestämda men långsamma rörelser in och ut i mig. Jag ser hur Love ser upphetsat på alldeles bredvid mig. Henrik verkar nu vara ganska nära och jag märker hur han njuter i fulla drag. Min nyliga orgasm gör det extra skönt för mig med och jag känner mig härligt fångad där under Henrik. Så stönar Henrik fram att han kommer och så exploderar han i mig och jag njuter mycket i stunden.

Avslutningen

Efteråt kysser han mig och vi ligger där och småmyser tillsammans av efterskvalpningarna från våra orgasmer. Jag är väl medveten om att detta efterspel eggar min Love som tar Moa bakifrån alldeles bredvid mig. Jag hör hur hans andning förändras som när han börjar närma sig klimax. I ögonvrån ser jag hur han trycker sig så djupt in i Moa han kan samtidigt som han ljudligt kommer. Min man är bra på att höras när han kommer. Jag njuter av lätet även om jag inte ser allt där jag fortfarande ligger fast under Henrik.

Efternjutning

Efteråt skrattar vi alla av förvåning och beundran för stunden. Oj, vilken lyckad stund. Vi var nu alla mer än nöjda och uttalade det till varandra öppet.

Coolaste morsan

Morgonen efter var det härligt morgonsex med min käre make som stod på agendan och det kändes välbehövligt och det var härligt. Tillbaka till vardagen väntade utanför hotellet. Allt kändes surrealistiskt när jag drog på mig solglasögonen och vi passerade hotelldörrarna. Jag kände mig för en stund odödlig när jag styrde stegen mot bilen som i slow motion. Som världens coolaste trebarnsmamma med en smått overklig egoboost i bakfickan. 😉

Några dagar senare låg tillfredsställelsen kvar men tankarna började samtidigt snurra…

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00