ANNONS
PersonuppgifterCookies

150. Fyra i vårt esse del 1

/

Liws äventyr

,

6 veckor hade gått sedan vi hade vårt första intima möte på hotell med våra nyfunna vänner, Moa och Henrik. Och vi var ju väldigt nöjda med den träffen trots en hel del nervositet och nya känslor och därtill en del nybörjarfumlande. Jag och min man konstaterade ändå mitt i allt att vi blivit betagna av denna fyrkantsupplevelse. Att få lära känna ett annat par på ett mer intimt plan än vi känner någon annan än varandra.

Återigen på hotell

Även denna gång skulle vi sammanstråla på ett hotell. Ett lite mindre hotell denna gång men även här fanns det en liten relax avdelning för hotellgästerna med gemensam bastu och bubbelpool. Vi lockades lite på förhand av att denna gång testa bastun som förspel.

Och började med en bit mat

Efter att vi checkat in på hotellet och installerat oss på rummen så fick vi ett kärt återseende av Moa och Henrik i hotellobbyn. Därifrån gick vi tillsammans till en mysig restaurang som vi hade sett ut. Den låg bara några hus bort från hotellet. Över ett glas vin och lite lättuggad mat satt vi sedan och pratade om allt möjligt. Alla verkade lika uppspelta, glada men också en del pirriga. Vi blev sittandes på restaurangen i några timmar och samtalet flödade. Vi vågade inte riktigt röra vid varandra förutom den inledande kramen i hotellobbyn. Men det var åter igen tydligt hur liknande åsikter och livssituation vi har. Det var ett faktum som gjorde att det där och då kändes väldigt lättsamt.

Lite deja-vu i relaxen

Efter att vi kommit tillbaka till hotellet så landade vi lite på våra respektive rum en stund innan vi styrde stegen mot relaxen. När vi kom in på relaxavdelningen så satt det redan några personer i bastun, men bubbelpoolen var ledig. Så vi tog den i besittning och smålog mot varandra när en deja vu från förra gången flög förbi våra näthinnor.

Nu satt vi åter där i en bubbelpool med lite trevade blickar. Men det dröjde nu inte länge innan vi plötsligt satte igång att hångla med varandras partners. Jag med Henrik och Love med Moa. Det var hett både i och ovanför vattnet med andra ord.

Bara hångel än så länge

Denna gången blev vi lite mer vågade ganska snabbt. Men vi behöll fortfarande alla badkläder på, vi var ju ändå på offentlig mark. Själv hade jag min ganska minimala bikini på. Vi var inte heller riktigt lika diskreta denna gång och jag tror att de i bastun, som var ute och svalkade sig ibland, säkert såg något och undrade lite. Men vi höll oss i alla fall till bara hångel än så länge. Vi satt i tunnan i nästan en timme innan vi gick upp mot rummen, ibland pratandes och ibland mer slingrandes.

”Sanning-och-konka-app”

Efter lite snabbfix knackade det på vår dörr och chipsen och godiset åkte fram. Denna gång valde vi att börja med snack och chill där vi mer och mer kom in på sexuella saker. Vi vågade nu också börja ställa mer intima frågor till varandra. Henrik var intresserad av hur jag kommer via G-punkten och jag och Love försökte förklara. Sen överraskade min Love med att ha laddat ner en sanning-och-konka-app med frågor, i olika nivåer från väldigt milda frågor till riktigt heta. Vi tyckte alla att det kunde vara en kul idé att testa och den visade sig vara väldigt rolig och spännande.

Det ena ledde till det andra

Uppdragen i spelet var alltifrån att hångla upp den ena eller den andra till betydligt mer barnförbjudna aktiviteter som att jag skulle ta mig an Henriks stånd i någon minut inför de andra t ex. Det ena ledde till det andra och snart var vi i full gång, mycket mer naturligt än förra gången.

Det blev nu  trekantsinslag, fyrkantsvarianter, hångel och smek. Wow kände jag, detta var att höja det hela en klass. Alla var verkligen i sitt esse!

Henrik sökte min g-punkt

Jag och Henrik vågade nu verkligen hångla loss, vilket var riktigt upphetsande. Jag märkte att Henrik var ute efter att testa om han kunde hitta min G-punkt. Det gjorde han efter lite guidning och några minuter där jag faktiskt fick mana på honom att ta i lite mer. Så plötsligt fick han mig att explodera och komma. Det var jätteskönt och jättehäftigt. Jag fontän-kom, vilket jag ju nästan alltid gör när jag G-punkts kommer.

Vilken lycka!

Moa och Henrik verkade bli ganska fascinerade av min fontänorgasm. De hade inte riktigt uppfattat att jag faktiskt fick fontänorgasm även förra träffen, när jag hade min lilla orgasmshow. Hur som helst så blev jag nu så glad av det som hände att jag kastade mig ömsom på min man och ömsom på Henrik och hånglade upp dem. 😉 Jag hade ju liksom aldrig trott att detta kunde hända mig. Att jag, efter att ha haft så svårt att komma i så många år, skulle känna mig ”komma-häftig” i sexsammanhang med flera andra. Det gjorde att jag såklart njöt obeskrivligt mycket.

Alla kom till slut

Ganska snart så kom även Moa och Henrik. Moa under sex och pillande med Love och Henrik då han blev avsugen av Moa. Och då var det ju bara min Love som ännu inte hade fått komma. Han brukar ju dock ta ganska lång tid på sig. Men när Moa och Henrik gick på toa så passade Love på att ta mig bakifrån och kom ganska snart han också. Det är lite så att han behöver få köra på lite monotont ibland för att komma och när han ”tog hand om Moa” samtidigt kunde han inte alltid bara köra på. När det väl lossnat för Love och alla fyra hade kommit tog vi en härlig utpustande paus.

Men det var inte slut

Men våra sexuella aktiviteter den kvällen var knappast över. Kvällen hade bara börjat…

Läs också:26

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00