ANNONS
PersonuppgifterCookies

148. Partnerbyte oväntat naturligt

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

När vi började fundera på att träffa ett annat par för att ha sex med, så hade vi inte klart för oss exakt vad vi ville göra tillsammans med det paret. Skulle vi bara ha sex i samma rum? Skulle vi ha sex alla tillsammans i en ormgrop? Eller skulle vi ha partnerbyte? Tankar och frågor som hade varit väldigt främmande för mig för 5-10 år sedan, känns nu helt plötsligt ganska rimliga. Även om den fina flickan i mig fortfarande tänker ”Nämen, ska vi verkligen…?”.

Att bara ha sex i samma rum lockar inte

I mångt och mycket så tänkte vi nog att det skulle bero på vad det är för par vi hittar. Och lite så är det väl. Samtidigt så kan vi nog känna både Love och jag att om det andra paret bara hade velat ha sex i samma rum, då hade det nog aldrig blivit någon träff med det paret. Det lockar mig inte speciellt mycket. Jag antar att det skulle vara som att ha sex framför en porrfilm, fast det är på riktigt då. Men det känns som att det mest skulle ha varit distraherande.

Partnerbyte är grejen för oss

Utan att vi tänkt igenom det speciellt mycket på förhand så har vi insett att just partnerbyte är det som vi gått igång på allra mest när det gäller fyrkant. Även om ormgropen lockar också. Det är kanske inte speciellt konstigt med tanke på att en av Loves största fantasier är att se mig ha sex med någon annan. Att jag skulle vara hans hotwife. Det är en ganska häftig känsla att han fantiserar på detta vis om mig och det gör mig upphetsad att han blir så kåt av det. Men det tog många år innan jag insåg och förstod att han faktiskt hade dessa fantasier.

Inte för att han höll dom för sig själv, utan snarare för att jag hade svårt att ta in hur det faktiskt låg till. Att vi skulle gå och bli swingers hade jag aldrig trott. Om vi nu är det. 🙂

Jag går igång på konkurrens

Med närmare eftertanke är det nog inte så konstigt att jag går igång på det här med partnerbyte heller. Jag har alltid, innerst inne, gått igång på att någon annan kvinna finner min Love attraktiv. Det har jag nog egentligen gått igång på i tidigare förhållande också. Men nu vågar jag erkänna det på ett annat sätt. När jag har varit på något uteställe och sett andra kvinnor visa intresse för Love så har jag alltid gillat att studera spelet och ändå känt mig trygg med att Love är min. Det är något jag känner igen även från tidigare förhållande. Så visst har jag en tjusning för att se min man med någon annan som visar att hon vill ha honom. Det sistnämnda är nog själva kärnan. Och att Moa gillade Love det var tydligt. 

Oron har försvunnit

Det som har varit lite mer skrämmande är ju det faktum att även Love gillade Moa och vill ha henne. Rent köttsligt då, men tanken har tidigare skrämt mig lite. Den oron har dock så gott som helt försvunnit efter vår träff med Moa och Henrik för drygt en månad sedan. Istället har den ersatts av en kittlande känsla som gör mig riktigt kåt vid tanken på att se Love ha sex med Moa. Nyckeln är som så ofta att känna trygghet i vårt förhållande.

Partnerbyte helt naturligt

Vi har ju förstått att Moa och Henrik också uppskattar att byta partner. Det är egentligen inget som vi uttalat från början från något håll. Men det har fallit sig väldigt naturligt att det är på detta sätt vi umgås.

Även om det känts naturligt så har det ändå förvånat mig att det blivit så mycket partnerbyte i vårt umgänge. Det var t o m så att när vi satt och chillsnackade mellan sexakterna så satt vi ibland med armen om motsatta partnern. Och det var helt okej och helt naturligt. Däremot så har vi varit tillbaka i de gamla rollerna så fort kläderna kommit på igen. Det har varit en lika naturlig detalj för oss alla fyra. Som ett sorts rollspel.

Fantastiskt med lära-känna-spelet

Just det där spelet är väl också en del av tjusningen med partnerbyte. Att på nytt få känna känslan av att trevande ta första intima steget och lära känna en ny person sexuellt såväl som socialt. Precis som jag tagit upp tidigare så är det ju något speciellt med första gången med en ny partner. Och det är häftigt att vi nu kan återuppleva det trots att vi lever i ett lyckligt äktenskap sedan mer än 10 år tillbaka. Det kanske t o m är så att jag uppskattar det mer nu tack vare att jag nu känner tryggheten i att jag redan har det bra med min Love. Och att jag är mer trygg i min sexualitet och vågar ta för mig mer.

Det finns dock gränser

Partnerbyte i all ära, men vi sträcker oss bara till partnerbyte i samma rum. Jag skulle aldrig vara bekväm med att vi bytte partners för att sedan ha sex i olika rum. Så det kommer inte att hända. Jag tror inte heller att Moa och Henrik har någon sådan önskan. Det känns som att vi är väldigt synkade i vad vi gillar och går igång på. Och var gränserna går.

Dags för ny träff om bara några dagar!

Nu till helgen är det faktiskt dags för en ny träff med Moa och Henrik.

Allt verkar gå enligt planerna. Precis som förra gången så blir det en träff på ett hotell. Inte samma hotell denna gång, men även hotellet vi ska bo på i helgen har en liten avdelning med bubbelpool och bastu. Så vi kommer att ha en gameplan som är snarlik den vi hade förra träffen. Känslan i kroppen nu är enbart upphetsande. Det lilla orosmoln som jag såg inför första träffen är bortblåst och vi ser verkligen fram emot att få träffa Moa och Henrik igen. Och vad det verkar på vår mailkonversation så är det ömsesidigt. Spännande är det!

Läs också:14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00