ANNONS

147. Den kvinnliga orgasmen äro outgrundlig

/

Liws tankar

,

Liws tester

,

UnderLiw

,

Jag skulle ge mycket för att få veta hur vanligt det är att en kvinna får orgasm under sex. Den verkliga siffran. Statistiken säger att enbart penetrationssex inte gör att kvinnor kommer så lätt. Med bara detta är siffran för kvinnor som får orgasm nedåt 40% när man inte känner personen man har sex med och drygt 60% när man känner personen. För mannen är det runt 80% i båda fallen. Man menar att ”blandsex” med händer och mun inblandat är nyckeln för kvinnor.

Jag har nog liten klitoris

Andra menar att klitoris alltid MÅSTE vara berörd för att en kvinna ska få orgasm. De menar vidare att en del kvinnors klitoris ligger närmare vaginan och/eller är större. Då kommer kvinnan lättare åt klitoris vid enbart samlag/penetrering eftersom den då berörs lättare. Detta tror jag på och jag tror min klitoris nog ligger lite längre ifrån min vagina och kanske också är lite mindre. Jag har faktiskt bara kommit en enda gång under samlag utan att stimulera klitoris, i alla fall vad jag minns och sånt minns man ju. Detta var under min och Loves gympasalsträff förra året. Såklart hade vi en kamera uppsatt och allt kom på film. På sidan Glimtar av Liw har ni nu snart en bild från just detta speciella tillfälle, från ungefär när jag kom. Om bilden inte är där ännu så håll utkik. Den kommer med stor sannolikhet in under dagen. 😉

Men stor g-punkt?

Jag tror vidare att jag, i kontrast till min klitoris storlek, har ett lite större G-punkts-område. Även om det finns de som hävdar att G-punkten inte finns så hävdar jag motsatsen. G-punkten finns i allra högsta grad. Åtminstone på mig. Jag skulle tycka det var intressant att veta hur orgasmförmågan skiljer sig mellan en 20-åring, en 40-åring och en 60-åring. Men det är ju svårt att få fram den verkliga siffran.

Mina generella tips för att få orgasm

För ett tag sedan blev jag tillfrågad av amelia att berätta om mina tips för att få en orgasm. Vilket resulterade i artikeln ni kan läsa här:

amelias sexbloggare Liw: 5 tips för att få orgasm (som funkar för mig!)

Hur får du orgasm?

Alla kvinnor har ju såklart sina egna speciella tips vilket gör det lite svårt att skriva mer generella tips. Så nu vill jag ju såklart veta. Vad har ni kvinnor för egna tips och vad gör ni män för att era kvinnor ska komma? Detta tycker jag är SÅÅ intressant 😉

Om ni vill får ni gärna svara på min lilla undersökning nedan helt anonymt.  Både kvinnliga och manliga svar önskas! 👍 Kram❣️

För dig på iPad eller iPhone!

Om det är så att du sitter med en iPad eller iPhone så gör du bäst i att öppna undersökningen i ett nytt fönster genom att klicka på följande länk:https://forms.gle/sd7p3kzhHYCqx39QA Detta pga av en jobbig Apple-bug som gör att sidan kommer att hoppa till vid varje svar.

Annars svarar du smidigast direkt här nedanför.

Läs också:

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00