ANNONS

144. Kanske, kanske inte

/

Liws tankar

,

Efter att ha deklarerat vad jag vill göra och vad jag inte vill göra så kommer vi till den lite känsligare sista delen. Det där som jag kanske vill testa sexuellt. Ni vet sånt där som känns härligt härligt men farligt farligt så att man knappt vet ut eller in. I min hjärna bollas det friskt fram och tillbaka mellan plus och minus och mellan lockelser och rädslor.

DP med två män

Något som jag ofta fantiserar om när jag onanerar är en riktig DP, dvs dubbelpenetrering. Men tanken på att omsätta det till verklighet och att ha en man i varje hål gör mig nervös. Till stor del pga min osäkerhet kring analsex och risken att avföring skulle visa sig. Det skulle väl kanske i och för sig kunna undvikas med spolning, men det har jag aldrig testat.

Extra försiktighet krävs

Framförallt oroar jag mig över risken att skada min kropp. Så om det någon gång ska ske så måste det vara med försiktighet. Men som sagt så hetsar det upp mig väldigt mycket i tanken. Att bli påsatt så mycket det går av två läckra män. Med rikligt med glidmedel, försiktighet och spolning kanske det skulle vara jätteskönt.

Vilken ställning blir bäst?

Sen är frågan vilken ställning man skulle göra det i? Det finns ju den klassiska varianten med tjejen som rider den ena mannen och den andra mannen tar henne analt bakifrån. Men man kan ju vända på steken också så att tjejen rider den ena mannen analt sittandes bakvänt. Samtidigt som den andra mannen tränger in vaginalt framifrån. Jag lockas nog mest av den sistnämnda för då är det den som kör vaginalt som mer kör på med lite fart. Och det känns för mig ”tryggare”.


Fast egentligen skulle jag nog föredragit en DP liggandes på sidan alla tre. En framifrån och en bakifrån. Men går det ens? 🙂

Vaginal DP

Sen går det ju också att ha en vaginal DP, där jag i så fall skulle ta emot båda männen vaginalt, samtidigt. Det kan nästan locka mer än en klassisk variant av DP eftersom en vagina är mer töjbar och man kan träna dessa muskler. Risken för permanenta skador är ju då mycket mindre. Skulle man bli slapp i ringmuskeln så går den ju inte att träna upp på samma vis. Sen är det ju faktiskt också så att jag njuter mer av vaginal stimulering än anal. I alla fall baserat på min erfarenheter hittills.

Svårare rent praktiskt

En vaginal DP känns ju dock bökigare och svårare för männen. Männen kommer ju då verkligen i närkontakt med varandra. Är de okej med den nära beröringen dem emellan? Om det skulle ske så vill jag att man nr 1 är längst bak först och att man nr 2 tränger in framifrån. Jag är nämligen mest känslig vid mellangården pga de förlossningsskador jag ådragit mig. Men det känns ju som att det vore enklare tvärtom vilket får mig att tveka lite.

Överhuvudtaget så är det många frågetecken kring det här med DP. Väldigt lockande i tanken, men vågar jag? Kanske kanske inte. 🙂

Var går gränsen med en tjej?

Att Moa i paret vi nu träffat är lite binyfiken har gjort att jag nu börjat fundera över var mina gränser går gällande att vara intim med en annan tjej. Vad skulle en tjej få göra med mig och vice versa. I nuläget har jag svårt att tänka mig mycket mer än en het kyss. Det är ändå en tanke som eggar mig ganska mycket, att testa att kyssa en tjej. Så det kommer jag säkert att testa om tillfället ges. Men om jag verkligen tänker steget längre så är jag mer tveksam.

Jag tänker nog att händer utanpå skulle vara okej, men inget slickande och inget inuti. Det gör mig lite osäker men samtidigt upphetsad att Moa verkar vara intresserad av och öppen för lite tjejmys.

Sex med viss grad av smärta

Slutligen så vill jag även ta upp det där med smärta. Detta även om jag i tidigare inlägg tagit upp det som ett definitivt no-no. Stark smärta går helt bort. Samtidigt så har jag en viss nyfikenhet kring det här med BDSM. Jag är alldeles för oerfaren på detta område för att fullt uttala mig. Men min nyfikenhet gör att detta är något ni kommer att få höra mer om var så säkra. Vi har faktiskt för avsikt att testa detta. Vissa delar av BDSM gillar jag verkligen. Som att bli bunden och dominerad/styrd. Men sen är det ju det där med smärta som gör mig tveksam. Vart går gränsen för vad man gillar? Och kommer jag att gilla det? Kanske, kanske inte.

Läs också:37

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00