ANNONS

142. Kommer aldrig hända

/

Liws hemligheter

,

I viss mån så är vi föränderliga och kan byta tycke och smak för vad vi går igång på när det gäller sex. Men vissa saker är och förblir sexuella ”no-nos” som jag aldrig kommer att testa. I regel för att jag helt enkelt inte går igång på det eller t o m tycker det är avtändande. Sen finns det ju också sånt som man kan tycka är upphetsande i tanken men som jag aldrig skulle vilja vara med om i verkligheten.

Blottande erkännanden

Sedan har jag ju såklart också mina ”yes-yes” som jag verkligen går igång på och skulle vilja uppleva men ännu inte fått uppleva. Likväl som det också finns ”kanske-saker” i gränslandet nånstans däremellan. Att skriva om dessa tre kategorier känns väldigt blottande för mig, men det är något som jag själv hade uppskattat att läsa om. Och det finns ganska mycket att ta av. Så därför får det bli en liten trilogi av detta. Det som är ”yes-yes” och ”kanske” kommer jag att komma tillbaka till i kommande inlägg. Detta inlägg får handla om det som jag till 99,9% aldrig kommer att vara med på sexuellt. Mina sexuella ”no-nos”.

Vad är mina sexuella ”no-nos”?

Vilka är då mina sexuella nej och varför är de ”utdömda”?
Det jag tar upp här är bara några exempel på saker jag i princip kan lova att jag aldrig kommer att göra, men säkert kan det finnas fler.

Vill inte bli skadad eller känna smärta

Detta går bort som nummer ett, för både mig och min man. Definitionen av denna punkt är för mig inte speciellt svår. Allt som kan ge fysiska eller mentala bestående ”ärr” ser jag ingen som helst tjusning i. Jag är för rädd om min kropp för detta och det tänder mig helt enkelt inte. Stark smärta går också bort även om det kanske inte ger några bestående men.

Gang-bang kommer aldrig hända

Detta fenomen kan jag förvisso tycka är väldigt upphetsande att se på porrfilm…OM kvinnan verkligen ser ut att njuta och att man helst ser att hon kommer. För säkert 10 år sedan hade jag en favoritscen med ett gangbang där kvinnan verkade komma jättelätt och ofta och verkligen njöt. Det var typ ett helt fotbollslag som var med henne och det kändes väldigt tabu. Varför det tände mig så mycket var för att hon njöt så extremt mycket. Ett annat häftigt gangbang har jag nämnt i min fantasilista. Men även om jag tycker det kan vara väldigt upphetsande att se på så skulle jag själv aldrig vilja vara med om ett gangbang. Det blir liksom för lite känsla av att tjejen verkligen är speciell för männen. Jag skulle i en sådan situation känna att vilken tjej som helst skulle duga. Att man bara var ett ”hål”. Det är ingen känsla jag går igång på vid sex. Jag vill känna mig utvald och åtrådd. Det gör jag med en eller max två män i min värld.

Hotwife fullt ut vill jag inte vara

Ni vet ju att Love går igång på mig som sin hotwife där jag har sex med en annan man. Och vi förenades i att ha inslag av detta med Mr Utvald. Min man hade nog kunnat dra detta längre, i alla fall på fantasiplan. Att jag skulle vara med en annan man på egen hand om bara min man fick se det hela på film efteråt. Min man vill ju inte missa något. Men detta är inget jag skulle vilja eller lockas av alls. Min man ska vara en del av alla mina sexuella äventyr, annars tappar jag oss i det hela. Det vi hittills gjort har vi gjort och planerat och styrt tillsammans. Jag behöver min Love för att känna mig trygg och kunna njuta av det hela. Och framförallt för att inte tappa varandra.

Cuckold är inte min Love

Slutligen så kommer jag in på det här med Cuckold. En del skulle säkert säga att det vi håller på med är någon typ av Cuckolding eftersom jag får ha sex med en annan man medan min man ser på. Men det är för oss hotwife-inslag. Och som jag har förstått det så handlar Cuckolding om att mannen ska bli förnedrad och vara undergiven. Det är inte aktuellt för oss på något sätt. Det känns bara avtändande för både mig och Love. Jag vill aldrig förnedra min man på något sätt och inte heller se honom förnedrad.

Sen finns det ju ytterligare en massa konstiga fetischer och läggningar inom sex som jag inte alls går igång på eller ens förstår. En sådan är definitivt allt som har med ”kiss och bajs” att göra. Men det är svårt att räkna upp allt och det hade nog inte ens varit speciellt intressant. Ovanstående exempel tycker jag dock är ganska intressanta och relevanta. Ännu mer intressant blir det nog när vi kommer till mina ”yes-yes” och mina ”kanske”. Men det tar vi i kommande inlägg. 😉

Nästa inlägg:
Mina yes-yes-yes – Fantasier att förverkliga

Läs också:30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00