ANNONS

139. Vår intima parträff del 2

/

Liws äventyr

,

Liws levande

,

Fortsättning på ”Vår intima parträff del 1”.

Från hissen gick vi mot rummen som om vi var två helt vanliga par. Nu bredvid våra respektive igen. Vi skiljdes åt vid vår dörr för att gå in och duscha av oss och göra oss i ordning var för sig. Tio minuter senare knackade Moa och Henrik på vår dörr. De var ivriga att komma igång och här och nu hade jag väl kanske tänkt att vi skulle fortsätta med lite förspel. Men nu gick det undan och innan jag visste ordet av det så låg mina kläder på golvet. Vi hade formligen slängt oss i armarna på varandra och satt igång att kyssas och grovhångla. Jag med Henrik och Love och med Moa.

Rivstart

Henrik var väl lite extra ivrig och rätt som det var låg vi nakna i sängen han och jag. Min man och Moa la sig strax bredvid oss men tog det lite lugnare och hade inte fått av sig alla kläder än. Jag kände att vi säkert stressade på dem lite och jag hade gärna varit kvar i deras fas lite längre. Men samtidigt var det ju väldigt upphetsande och det var ju ingen tvekan om att jag kände mig åtrådd. Istället för att jag och Henrik saktade ner så var det som att Love och Moa ökade sitt tempo för att ”hinna ifatt”.

Snoken sloknade

Allt gick snabbt och var väldigt omvälvande, men mitt i allt slaknade Henrik. Det var ingen tvekan om att han ville ha mig, men antagligen började han väl tänka för mycket. Samtidigt var han fortfarande ivrig att få till det. Jag gjorde så gott jag kunde för att få fjong på honom igen och vi hattade lite fram och tillbaka. Men till slut visste jag inte vad jag skulle göra så jag valde att pocka på min mans och Moas uppmärksamhet för att hon skulle ”hjälpa mig” med sin make. Jag tänkte väl att hon borde kunna ha några knep att ta till. Svårt fall det där att få fjong på en slak penis som inte vill på en kille som mer än gärna vill.

Snopen inledning

Hur som helst så gjorde vi så gott vi kunde och lyckades väl få igång honom till halvslakt tillstånd. Moa började nu rida honom och jag grenslade Henriks ansikte så att Moa och jag satt mittemot varandra. Men då kom nästa överraskning. Medan Moa rider honom ber Henrik henne hoppa av och sen kommer han. I det här läget måste jag väl säga att jag kände mig lite snopen och undrade om det här var allt. Samtidigt så hade jag förståelse för att sånt här kan hända i den här situationen och lite gulligt kändes det allt i vår trevande fyrkantsdebut.

Kom nästan fram

Det var dock inte slut här. Moa återgick till att kopulera med Love, som hade fått stå tillbaka en stund och istället fått njuta av vår lilla trekantsshow. Henrik tog nu något steg tillbaka och började ta hand om mig med fingrar och mun och det var jätteskönt. Jag kom väl upp på ungefär 90% nivå av att kunna komma, men kom inte riktigt fram hela vägen. Den mentala spärren fanns där och han kände ju inte till var min ”knapp” fanns.

Skrämd av egna tankar

Någonstans där mitt i allt, så fick jag en hemsk tanke om att fejka en orgasm. Jag förflyttades tillbaka till hur mitt osäkra jag tänkte förr om att göra mannen glad snarare än att se till min egen njutnings bästa. Även om tanken bara var i mitt huvud några sekunder och den bara stannade vid en tanke så skrämde den mig. Vilken blandad rivstart detta blev.

Varma utan kläder

Hur som helst var vi nu igång och körde på och även om det inte var någon direkt ormgrop så byttes vi av lite här och där. Så ibland var jag med Love och ibland med Henrik. Och allt eftersom vi blev varmare i kläderna (som vi inte hade på oss) så kändes allt mer och mer naturligt.

Rolig idé kläcks

Efter en stund tog vi alla en paus och började chillsnacka lite. Det var skönt att stanna upp lite och komma ikapp mentalt. Så här satt vi sedan alla i vår nakenhet och lyssnade på musik och umgicks i säkert en timme. Någon kläckte idén om att vi kunde testa lite olika trekanter. Alla nickade ivrigt. Kul lek! Lotten föll på mig att börja med de båda männen. Trekant har jag ju varit med om tidigare. Men det var ju lite annat att vara med två män med en åskådare.

Trekant med åskådare

Jag gick helt sonika bort till sängen och la mig. Efter kom Love och Henrik och lade sig på varsin sida. Allt medan Moa nyfiket tittade på. De började med att smeka och kyssa mig över hela kroppen från var sin sida. Det tog därifrån inte länge innan jag stod på alla fyra och blev tagen bakifrån av Love medan jag tog hand om Henrik med min mun. Nu hade uppenbarligen den initiala nervositeten lagt sig. För nu var det fjong på alla håll.

Trekantslek

Sedan skiftade vi runt så alla möjliga konstellationer av trekanter testades. Det var väldigt speciellt att ha rollen som betraktare och se på när andra har sex. Framförallt då min man var en av deltagarna. Episoden då jag skulle titta på blev lite för kort så jag hann inte njuta av det jag såg så mycket som jag velat. Efteråt var rummet fyllt av en avslappnad stämning.

Moa kom om

Både Henrik och Moa hade ju på förhand berättat att de hade ganska lätt för att komma. Vilket varken min man eller jag har, med undantag för min knapp som jag ändå fortfarande är väldigt osäker på utan min man. Moa kom säkert 4 gånger under kvällen och verkade njuta mycket. Några gånger med sin man, någon gång med min man. Nyckeln för henne verkade var att männen eller hon själv tog på klitoris under samlaget tills hon kom. Moa var väl inte den mest explosiva vid sina orgasmer, men man såg ändå tydligt när hon kom. Hennes häftigaste orgasm var när min man slickade henne. Även om jag var inne i det jag gjorde gillade jag att stanna upp och kolla varje gång hon kom. Jag gillade att hon hade så lätt för att komma. Det eggade mig och blev ett kvitto på att hon verkligen trivdes.

Kände oss inte klara

Någon gång i början när jag låg på mage tog min man mig till en halvfull orgasm med sina fingrar. Detta märkte nog bara vi två dock för det var en så kort stund. Men ett härligt inslag såklart. Moa och Henrik verkade till slut sexuellt nöjda men ville fortsätta hänga med oss. Vi kände oss dock inte klara, min man och jag. Love hade inte kommit än och jag var rejält pirrig mellan benen.

Min orgasmshow

Vi sa att vi kunde visa hur jag kommer genom att Love stimulerar g-punkten. Så jag ställde mig på alla fyra i sängen med rumpan mot Moa och Henrik. Jag blev ganska nervös när jag placerade mig på sängen. Tänk om hjärnspökena kommer. Är knappen immun mot hjärnspökena? Har jag nu “lovat” för mycket. Men på bara några minuter hade jag kommit två gånger. Yes, jag är fri från de hjärnspökena! Sen gjorde vi ett försök att få min man att komma, men det gick inte. Det blev väl liksom lite för mycket press när det nu bara var han kvar och det kändes som att alla väntade på att han skulle komma. Men han var väldigt nöjd ändå sa han.

Fortsatte i baren

Trots att vi nu var nöjda och glada och kände oss färdiga sexuellt så fortsatte vi att hänga. Jag gillade verkligen hänget. Det var jättehärligt att sitta där halvnakna och snacka, skratta och äta godis. Efter nån kvart eller nåt så kände sig Moa sugen på något salt och föreslog att vi kunde gå till baren alla fyra. Det kändes som en kul fortsättning på kvällen. Så vi tog på våra kläder och kammade ut knullrufset så gott det gick. Sen blev det lite vin i baren och fortsatt snack in på småtimmarna. Hur trevligt som helst.

Summering av kvällen

Sedan skildes vi för natten med leenden på läpparna alla fyra.
Trots att det hade varit långt ifrån perfekt och hade varit lite taffligt ibland så hade det verkligen varit en jättelyckad kväll. Rent orgasmmässigt var det nog bara Moa som hade fått full pott. Henrik hade ju lite problem med ståndet under kvällen. Min man Love hade inget problem med ståndet, men kunde inte komma. Och jag kom ju, men i en lite konstlad “uppvisningsshow” med min man. Jag kände att Henrik gärna ville få mig att komma och det gör mig lite nervös. Det kanske inte går? Hjärnspöken igen.

Alla nöjda och glada

MEN vi trivdes otroligt bra med detta par och attraheras mycket av dem. Vi kände absolut ingen svartsjuka från något håll och det var väldigt lättsamt och roligt. Vi vill jättegärna träffa dem igen och då kanske det kommer att kännas något mer avslappnat sexuellt. Debut är ju debut.
När kvällen var slut så somnade jag gott tillsammans med min käraste, Love.

Fulla av energi morgonen efter

På morgonen efter förenades Love och jag i en extra het halveuforisk kärleksstund. Min man hade ju inte kommit under gårdagen och var nu laddad till tusen. Och nu var det inga problem att komma, för någon av oss. Vi svävade iväg i tankarna under akten med gårdagen färskt i minnet men var ändå mer här och nu i varandra än på länge. Vi kände oss efteråt rejält energiboostade och hade bestämt träff för långfrukost med Moa och Henrik. Det strålade om dem när vi såg dom vid frukostbordet och de verkade lika fyllda av energi som vi. De undrade när vi ska ses igen och det blir nog snart igen kunde vi snabbt konstatera… 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00