ANNONS

138. Vår intima parträff del 1

/

Liws äventyr

,

Liws levande

,

Nu vet jag att det är några därute som väntat på att jag ska berätta om hur det gick när vi träffade ett annat par för intimt umgänge. Och jag ska försöka få med allt. Men jag ska berätta allt från början. Vilken historia mår inte bäst av det? 😉

Första gången för oss alla

Det här skulle bli första gången för både oss och för vårt utvalda par, Moa och Henrik. Aldrig tidigare har vi varit intima med något annat par. Vi har haft träffen inbokad sedan några veckor tillbaka, men vi har ju haft siktet inställt på detta tillfälle ända sedan vår kemiträff med Moa och Henrik. Nu var Helgen med stor H äntligen här.

Förspel i vårsolen

Redan på fredagen var min Love och jag märkbart uppspelta och kåta. Båda kunde vi sluta jobbet vid lunch och solen sken och det var vårvärme i luften. Barnen skulle vi hämta lite senare på eftermiddagen, vilket betydde att vi hade lite tid för oss själva. Så vi bestämde träff i skogen och kom från varsitt håll med varsin bil. Det lockade verkligen med lite sex i väntan på vårt kommande sexäventyr. Inte för att det skulle släcka elden som brann i oss. Snarare eldade det på oss ytterligare. Det var en väldigt trevlig invigning av våren. 😉

Utomhussex bäst på våren

Att ha sex utomhus i vårvärme med solens strålar som varma smekningar över kroppen älskar jag verkligen. Det är nog faktiskt bättre att ha sex utomhus på våren än på sommaren med tanke på att småkryp och insekter fortfarande lyser med sin frånvaro. Framförallt skönt att slippa myggen.

Komma till sak

Nog om detta. Det är ju vad som hände på lördagen som ni vill höra. 😉 När lördagen kom och vi lämnat barnen hos mor- och farföräldrarna så var vi om möjligt ännu pirrigare. På nåt sätt så var jag nog mer nervös nu än jag var inför första träffen med Mr Utvald. Men jag var nervös på ett positivt sätt. Min största nervositet var det första mötet, där jag hoppades att vi alla skulle våga hålla kvar kramen lite längre. I efterhand lite konstigt fokus då kramar var det oskyldigaste vi skulle komma att göra. Men det var kanske bra att fokusera på något mitt i all nervositet.

Ingen återvändo

Bilfärden dit på ett par timmar var precis vad vi behövde för att bli mer avslappnade. Vi älskar ju färden till våra resmål min man och jag. Detta för att vi gillar att diskutera saker vi upplevt och upplever, speciellt när det handlar om sex. Så det var inte en tyst minut på hela vägen till hotellet. När vi kom fram skulle vi bara checka in för att sedan träffa Moa och Henrik en halvtimme senare. Men redan innan vi hade hunnit checkat in, så möttes vi alla fyra på väg in från parkeringen. Så väntan blev inte lång. Nu är det ingen återvändo. 🙂

Lättsamt och laddat

Om mitt första intryck där på fiket för en månad sedan var väldigt glatt överraskande, var detta mer analyserande. De såg jättefina ut, men helt plötsligt, med lite förväntningar, började jag analysera dem med ett lite mer granskade öga. Det kändes dock direkt väldigt lättsamt och vi var på samma våglängd. Lite som om vi redan var goda vänner sedan gammalt, trots att vi inte träffats mer än en gång tidigare. Det fanns även en laddning i luften som vi nog alla kunde ta på. Vi hade åter igen en hemlig gemensam nämnare, vilket sammanbinder.

Börjar med en bit mat

Vi hade bestämt att äta en bit mat ihop och ta en promenad till och från restaurangen som låg några kvarter bort från hotellet. Vi satte oss på uteserveringen med filtar på oss. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, t o m lite politik. Det var inte direkt flirtigt, men vi kom några gånger in på sex utan att det blev pinsamt. Alla var vi ju nybörjare i sammanhanget och visste väl inte riktigt hur vi skulle göra. Ingen vågade riktigt ta steget att flirta, men jag sneglade lite. Och det gjorde vi nog alla fyra.

Smyga på spa

Väl tillbaka på hotellet gick vi till våra rum och bytte om till badkläder och badrockar för att gå till hotellets spa-avdelning. Det var en ganska mysig spa-avdelning med olika bassänger och bastur. Där fanns även ett bubbelbad utomhus och våra nyfunna vänner föreslog att vi skulle testa den först. Vi var såklart inte ensamma på stället så tanken fanns hela tiden på om det syntes på oss vad vi hade för baktankar. Det var oväntat spännande.

Moa bekänner fantasier

Grabbarna gick raka vägen till utomhusbubbelpoolen medan jag och Moa tog vägen förbi baren och köpte en flaska vin. I baren drog hon mig till sig och sa att jag inte skulle vara blyg att ta för mig av hennes man. Det var något som hon gick igång på. Jag kontrade med att säga detsamma. Kul att vi fick till lite tjejsnack nu inför kände jag. 😉

Glider ner i bubbelpoolen

På vägen från baren smet Moa in på toaletten. Själv fortsätte jag till bubbelpoolen där min Love och Henrik väntade. Jag gled ner i det varma vattnet och det pirrade lite extra av att sitta där en kort stund med bara männen. Strax efter kom Moa och gjorde oss sällskap. Vi hade poolen helt för oss själva och även om det fanns plats för ytterligare några stycken så skulle det nog mycket till för att några skulle våga tränga sig på. För nu ville vi verkligen inte ha sällskap av andra. 🙂

Där hettar det till

Efter lite trevande med hur vi skulle sitta så satte vi oss med motsatt partner i varsitt hörn. Vi satt där alla fyra och liksom bara väntade på att något skulle hända medan vi pratade. Vem skulle våga ta första steget? Inledningsvis blev det lite kallprat och lite sneglande runt i ”ringen”. Henrik försökte fånga min blick för en kyss mest hela tiden där i poolen, så jag vågade inte titta på honom för länge. Jag kände mig som en blyg tonåring initialt. Efter en kort stund kom så tillfället jag väntade på. Medan Moa hade en utläggning om hur hon tänkt pimpa trädgården hemma så vände sig Henrik mot mig. Han tittade på mig med ett sug i blicken och jag höll nu kvar blicken i några sekunder extra. Som en magnet kom han mot mig och vi började kyssas. Jag märker hur Moa strax efter tystnar och nästa gång jag sneglar bort mot det motsatta hörnet ser jag att min käre make och Moa hånglar de också. Det var upphetsande att se.

Hett blev hetare

Vi sjunker ner lite i vattnet för att inte exponera oss för omgivningen mer än nödvändigt. På nåt sätt kändes det helt naturligt, men väldigt tonårsbusigt. Här ligger jag och Love och hånglar, ganska grovt, i en bubbelpool. Men inte med varandra utan med varsin man/kvinna från ett annat par. Vi pausar ibland för att titta på varandras andra hälft och vi snackar även lite mellan varven. Men vi fortsätter med partnerbytet. Det märks att alla går igång på att se sin äkta hälft hångla med någon annan. Själv har jag ju haft svårt att föreställa mig hur jag skulle känna, men det var verkligen en häftig känsla att se Love med Moa. Och jag kände ingen svartsjuka överhuvudtaget.

Tills det blir för hett

Här någonstans mellan hångelronderna börjar det bli riktigt hett i bubbelpoolen med händer lite varstans under vattenytan. Badkläderna är fortfarande på, men händerna har inte låtit sig hindras av dessa. Men då vi är på offentlig plats så känner vi att det nog börjar bli lite för hett, så vi bestämmer oss alla för att lämna poolen. Vi rättar till badkläderna och drar på oss badrockarna. När vi lämnar spaet går vi parvis, men ifall någon sett oss i badet så låter vi partnerbytet fortsätta hela vägen upp på rummet. Vi hinner även med ett litet snabbt men intensivt hångel i hotellhissen med den partner vi lämnade spat med. Oj så här mycket hade nog ingen av oss tänkt skulle hända redan i offentlig miljö. Hur ska det då bli när vi kommer in på rummet och stänger dörren och drar för fönstrena?

Fortsättning följer…
…i inlägget ”Vår intima parträff del 2” 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00