ANNONS
PersonuppgifterCookies

136. Spontansex vs Planerad sex

/

Liws levande

,

Det är lite underskattat med planerat sex och kel för att inte glömma bort varandra bland blöjbyten, läxläsning och fotbollsträningar. För att sexet ska bli av hyfsat regelbundet när man har småbarn och jobbar för fullt krävs det ofta en del planering. Som 20-åring kändes det för mig otroligt tråkigt att planlägga myset. Det var nästan lite avtändande i tanken och i praktiken använde jag det inte ofta om ens alls. Men numera är jag ändå lite fascinerad av att planerat sex kan ge så mycket.

Trotsade jobbtröttheten

Min käre man Love såg inför förra helgen märkbart trött ut efter några nätter då han fått för lite sömn och efter en intensiv vecka i allmänhet. Men vi bestämde att vi skulle ha sex på kvällen när vi fått barnen i säng. Hade jag varit för trött hade jag lätt kunnat banga ur, men Love ville ändå köra på med sin trötta kåthet eller vad man nu ska säga. Ett härligt hångel fick starta det hela. Och för att addera lite extra upphetsning hade Love satt på en sexig porrfilm tyst i bakgrunden. Det eggar oss att ha det på ibland.

Fick till det, men inte helt

Vi kom igång med sexet och varierade lite favoritställningar och hade det allmänt skönt. Sen pausar Love de gemensamma aktiviteterna för att få mig att komma medan jag tar på mig själv. Det dröjer inte länge förrän jag kommer skönt och jag spinner som en katt efteråt. Därefter är det ju Loves tur att få komma och jag gör allt mellan himmel och jord för att lyckas sätta pricken över i:et. Men denna kväll går det bara inte. Och till slut får vi ge upp. Han kommer helt enkelt inte att komma i mål vad jag än gör. Han var i och för sig väldigt nöjd med den behandling han fått, men han var helt enkelt för trött för att komma. Så kan det vara ibland.

Mysa framför TV:n är också skönt

Ett par dagar senare ligger vi framför TV:n och ägnar oss åt vår nyfunna mysaktivitet. Ni vet det där med att vi kliar/smeker varandra där vi vill bli kliade under tiden som vi tittar på TV. Jag vill bli kliad på fötterna och underbenen samtidigt som Love vill bli ”kliad” mellan benen. Visst får Love stånd av behandlingen, men det är normalt sett inget som behöver resultera i sex. Det är helt enkelt bara skönt och avkopplande. Och det var inte heller någon tanke på att vi skulle ha sex nu heller.

Och då gick vi i mål

Vi pratar lite och ser samtidigt på sista avsnittet på säsong 2 av Helt perfekt. Rekommenderar verkligen de två sista avsnitten som var säsongens bästa.  Avsnitten handlar en del om sex och attraktion. När vi ska stänga av TV:n och klockan är nästan midnatt, blir vi båda oväntat kåta. Love sitter där med sitt stånd som jag pillat igång och vi känner båda två att en liten snabbis där och då hade suttit fint. Själv är jag härligt avslappnad av all njutfull behandling av mina ben och nakna fötter. Det är verkligen det bästa sättet att få mig helt avslappnad. Så förspelet var liksom redan gjort och sexet som nu följde var så jäkla skönt i all sin enkelhet och spontana karaktär. Min man som egentligen var lika jobbtrött nu som för två dagar sedan kommer på mindre än 10 minuter och jag kommer extra starkt en stund efter.

Spontansexet gav energi

Efteråt kunde jag inte sluta le och kände tydligt av energin jag fått av detta spontansex och den bekräftelse som medföljde. Jag kände på ett djupare sätt att min man vill ha mig, vilket är så viktigt att få känna till och från.

Gäller att hitta varandra

Både det spontana och planerade sexet fyller sina funktioner i den familjebubbla som vi lever i för närvarande. Det spontana är inte alltid så lätt att hitta fram till. Jag vet ju hur det var innan barnen kom och kanske blir det liknade när barnen är större. Att man då kan vara lite mer spontan kring sex. Samtidigt så är spontansex som man lyckas få till nu mer balsam för själen just för att det inte sker lika ofta. Den här spontanaktiviteten har nu satt igång oss och höjt upphetsningsnivån mellan oss. Och det är lika läckert som det är nödvändigt inför det äventyr som komma skall. Att vara i fas och känna kåthet mellan varandra är den uppvärmning jag inte vill vara utan inför ett sexuellt äventyr. Då minimerar vi risken betydligt för en ”sträckning”. Framförallt blir upplevelsen då vår och inte bara min och min mans var för sig. Och det är så vi vill ha det 😃

Läs också:33

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00