ANNONS

134. Fyrkant planeras

/

Liws äventyr

,

Liws levande

,

Som jag nämnde i förra inlägget så kommer vi för första gången någonsin att testa en fyrkant nästa helg. Vi har ju faktiskt lyckats hitta ett riktigt trevligt par, Moa och Henrik, som vill vara våra lekkamrater. Tanken är ju att vi ska kunna umgås på alla plan, både vänskapligt och sexuellt. De är ett lättsamt par i samma situation som oss med typ villa, vovve och Volvo och så barn i ungefär samma åldrar. Vi bor inte i samma stad, men inte heller speciellt långt ifrån varandra. I mångt och mycket så är det ganska perfekta förutsättningar. Kanske är det lite att jämföra med när man är kär, att man inte riktigt ser det som är mindre bra. I vilket fall så känns det väldigt bra.

Att ha en hemlighet med okända

Kemiträffen vi hade för några veckor sedan kändes verkligen jättebra. Vi vågade inte, där och då, flirta något med motsatta könet så att säga. Vi höll oss med alla möjliga tänkbara händer på täcket p g a situationen så klart. Men det var jättekul att uppleva kombinationen av ett möte mellan två till synes helt vanliga par blandat med de tillrufsade tankarna som fanns i allas våra huvuden. Vi fick ganska direkt använda viskningar/kodningar mellan varandra. Det skapade en skön stämning där det kändes som vi redan kände varandra. Att träffa några okända man delar en hemlighet med var oväntat speciellt och häftigt.

Vi med skriv-driv

Efter kemiträffen har vi haft fortsatt kontakt via mejl för att lära känna varandra ytterligare. Framförallt så gillar jag och Love den uppladdningen. Vi ser det lite som ett förspel som vi inte gärna är utan. Så det är vi som aktivt håller igång skrivandet och ställer de mest nyfikna och ingående frågorna. Moa och Henrik verkar inte vara lika kommunikativa i skrift, men hänger på med nyfikna och bollande svar ändå såklart. 😉

Behöver synka ihop oss

Det är ju också ganska mycket att tänka på när man ska ge sig ut på ett sånt här äventyr första gången. För det första behöver vi ju komma fram till vad vi vill och vad vi inte vill. Nu är Love och jag ganska samstämmiga i det mesta, men det är ändå vissa saker som vi behöver stöta och blöta lite. Så att vi inte blir ”tagna på sängen” när vi väl är där. Framförallt så behöver vi ju synka ihop oss lite med Moa och Henrik så att vi har samma förväntningar och vet lite mer vad vi alla gillar.

Gemensamma igångsättningar

Moa och Henrik har uttryckt sig vara ganska vanilj när det kommer till aktiviteter i sänghalmen. Men har valt att testa att träffa ett par för att förverkliga lite fantasier som de har. Något som de skulle vilja testa är trekanter i olika konstellationer, tjej-kille-tjej och kille-tjej-kille. Men de går kanske ändå mest igång på sex på fyra och partnerbyte i samma rum. Dessa saker går ju vi också igång på. Överhuvudtaget så känns det som att vi tycker ganska lika om det mesta. Något som jag var glad att höra var att Moa inte heller vill ha analsex. Det gör att det känns bättre för mig att hålla ställningarna mot det i det här sammanhanget. Min fantasi om en dp får förbli en fantasi, åtminstone tills vidare.

Den sociala biten lockar

Om jag ska vara ärlig så har vi kanske inte lika tydliga fantasier om de sexuella aktiviteterna inför den här fyrkant som vi hade inför vår trekant. Trekant med en extraman var ju en väldigt stor fantasi för både mig och Love. Men när vi nu ska träffa ett par så är det nog mest att ohämmat umgås med vänner med en intim touch som är en stor tjusning.

Och kanske det som vi ser mest fram emot. Det gör att det sexuella är mer sekundärt, även om det såklart också är stort. Men det har gjort att vi inte funderat jättemycket kring exakt vad det är vi kommer att vilja göra. Vi är nog ganska flexibla och kommer låta sexet bli ganska mycket som det faller sig.

Vill ha en plan

Däremot så tycker vi om att ha en grövre plan för hela träffen. Det känns som det reducerar osäkerheten för alla. Så vårt upplägg är att vi kommer att bo på ett hotell på neutral ort med en liten allmän spaavdelning. Detta är ett inslag som jag går igång mycket på. Dvs att t ex bada bastu ihop eller bubbla ihop, i allmän miljö samtidigt som vi har lite dolda baktankar. Att få se varandra lättklädda i badkläder är också lite upphetsande. Att se men inte röra. Det lättar nog förhoppningsvis upp den erotiska stämningen.

Dejtandet får inte påskyndas

Jag gillar att ha en ganska lång uppladdningssträcka och att dejtandet får ta plats. Så tanken är att vi ska börja med en promenad och därefter äta en bit mat ihop. Där kan nog ett glas vin sitta fint. Ingen av oss verkar ha något emot att ta något eller några glas vin/öl. För min del är det viktigt att det bara blir ett glas vin innan någon ev aktivitet. Jag vill inte riskera att inte vara helt närvarande, samtidigt som ett glas faktiskt kan lätta upp min sinnesstämning.

Slut på planen

Efter promenaden och restaurangbesöket blir det nog lagom att göra ett spa-besök. Och när vi känner oss tillräckligt laddade för fortsättningen på kvällen så beger vi oss upp till antingen deras eller vårt rum. Och där slutar väl egentligen planen. Kanske hade det varit bra med någon plan för att komma igång på rummet. Kanske något sexigt spel? Någon kanske har nåt förslag? 🙂

Tjejsnack om skydd

Förutom mejlkonversationen så har Moa och jag hörts av på telefon vid ett tillfälle. Jag var ganska nervös inför samtalet, men det flöt på bra. Det vi pratade om var vad vi har för skydd och om hur vi tänker kring sjukdomsrisker. Vi har båda piller och har ju senaste 10-15 åren levt med samma partner så det känns ju ganska tryggt vad gäller könssjukdomar.

Öppenhjärtliga tjejer

Moa är väldigt öppen och vi vågar utan problem fråga varandra saker som vi undrar. Hon påpekade att hon inte har något emot om jag flirtar med Henrik, att hon går igång på det. Jag höll med åt motsatt håll och jag känner faktiskt ärligt att jag går igång på det i tanken, trots min tidigare lilla osäkerhet kring hur jag ska känna när jag ser Love med en annan tjej. Det känns på förhand sexigt att känna att den andra går igång på den andres man och samtidigt tryggt att veta att Moa inte verkar svartsjuk. Även om vi inte vill byta partner för hela kvällen så känns det som ett hett inslag och även ett naturligt sätt att hetta upp stämningen.

Hjärnspöken finns inför fyrkant också

De hjärnspöken som jag hade inför vår trekant kring om jag skulle kunna komma finns kvar, även om de är mindre denna gång. Sedan min man hittade knappen till orgasm via G-punkten så vet han ju numera hur han lättare får mig att komma jämfört med för ett år sedan. Vi har berättat för Moa och Henrik att vi inte kommer så lätt. Samtidigt som de i sin tur säger att de kommer ganska lätt. På ett sätt känns det ganska skönt att det är så, än att de också hade haft lite svårare.

Tankarna tar inte slut

Som ni förstår så är det mycket spänning i luften och tankarna går på högvarv.

Och jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om det här och vädra min tankar. Samtidigt blev detta inlägg kanske lite väl långt. Men förhoppningsvis så tråkar jag inte ut er. 🙂

Läs också:

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

46

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00