ANNONS

132. Oralsex – Att slicka är att smeka

/

Liws levande

,

Samliw

,

UnderLiw

,

Oralsex är något som jag ägnat ganska mycket tankar kring. Som jag berättat tidigare hade jag aldrig kommit vid oralsex innan jag träffade min man, Love. Jag har säkert blivit slickad av 10 män innan Love, men jag minns inte så mycket av det då jag oftast försökte komma ifrån positionen när jag kände minsta förväntning på att jag skulle komma. Då kunde jag inte njuta mer och det blev följaktligen omöjligt att komma.

Sugna på oralsex

Häromdagen kände både jag och maken oss sugna på oralsex och då föll sig ju en 69:a helt naturlig. Det är en ställning som både jag om Love älskar, men oftast bara som förspel. Det vanliga är då att jag ligger över Love, vilket nog är så som många par positionerar sig i den ställningen. Den här gången kände jag ganska tidigt att det fanns ”komma-potential”. Jag kan i och för sig ofta känna att det ganska fort är 90% skönt men att jag sen aldrig liksom kommer över sista kullen just vid oralsex. Detta hur länge Love än ligger där och jobbar med tungan. Men denna gång kände jag att jag nog skulle kunna komma inom 10 minuter. Jag brukar ha svårt att vara tyst vid oralsex, för att jag ofta vill försöka ge respons på hur det känns längs vägen. Men denna gång kände jag för att vara tyst och jag vet att detta lite är nyckeln för mig vid oralsex. Att bara ta emot och fokusera på njutningen. Men ändå har jag så svårt att göra det.

Vad som funkar

Rent tekniskt så har jag svårt att beskriva exakt vad som fungerar bäst på mig. Men det har visat sig att det ger bäst effekt då tungan jobbar i sidled över klitoris av någon anledning. Vilket är lite konstigt då jag alltid smeker klitoris upp och ner när jag onanerar med handen. Såklart går det lättare om min man stimulerar g-punkten med fingrarna i mig samtidigt som han slickar. Men då begränsas jag också lite mentalt p g a risken att jag får en fontänorgasm. Min man är lite tveksam till att få en fontänorgasm i munnen och ansiktet.  Det är helt enkelt inte något han går igång riktigt på. Det är klart det hade varit häftigt om han hade gillat detta. Love älskar ju när jag sprutar, men vill inte ta det i munnen. Vid oralsex på en kvinna är det inte heller så lätt att bara ta bort ansiktet på slutet och fortsätta med handen som på en man. Stimulering måste fortgå med tungan hela vägen. Åtminstone för mig. När jag kommer av bara tungan så kommer det aldrig en fontän. Så g-punkten sparar vi till andra tillfällen. 🙂

Speciellt att komma vid oralsex

Det är på något sätt extra häftigt att komma vid oralsex tycker jag. Det är en väldigt mjuk, men stark orgasm som liksom smyger sig på mer än andra orgasmer. Jag har bara upplevt orgasm vid oralsex cirka 10 ggr med Love så det är speciellt när det händer. Första gången jag fick en orgasm vid oralsex var liggandes i duschen med Love över mig. Det tog max tre minuter och jag undrar om kanske en spärr släppte därför vi var i duschen. Min oro att jag kan fontänkomma dämpades nog där i duschen.

Hur vanligt är det egentligen?

Jag har alltid undrat hur vanligt oralsex faktiskt är i ett parförhållande. Jag har förstått på väninnor att en del inte vill ta emot oralsex och andra inte vill ge det till sina män. Man tänker ju kanske att oralsex finns som en naturlig del i alla förhållanden, men jag tror inte det. Det är ju ett väldigt intimt ställe som blandas med ett annat intimt ställe. Mycket smaker och lukter tas in och delas.

Rent och fräscht ska det vara

Renlighet är ju jätteviktigt när det kommer till oralsex. Det tycker både jag och Love tack och lov. Likväl som det är viktigt att inte lukta illa, har jag testat parfymerade snoppar vid några tillfällen och fy sjutton. Jag undrar om det är samma för män, med underliv som är insmorda med hudlotion och parfymerade. Det borde det ju vara. Jag tvättar mig själv aldrig med tvål invändigt. Har fått lära mig att det kan ge svampinfektioner. Vatten är det enda som behövs. Men utvändigt vill jag ju ha tvål, mycket tvål här och där. Varför jag är trygg med att det räcker med vatten invändigt är för att jag vet att min man är känslig för konstiga lukter. Och han har alltid sagt att jag smakar och luktar gott. Och visst är det fantastiskt att bli slickad av någon som man känner verkligen älskar att göra det.

Lukter spelar roll

När man träffar någon ny är ju lukten viktigt att gilla, inte minst på könet när man kommer så långt. Min Love har uttryckt detta som extra viktigt för honom, lukten på könet. Jag tycker också det är viktigt och led faktiskt lite i ett tidigare förhållanden där det skulle ges oralsex utan att vi var tvättade. Jag klarade inte av att vara ärlig om detta, men ville heller inte att han skulle slicka mig lite när som. Därför övertvättade jag mig i denna period där nere för att alltid vara redo. Men jag får skylla på att jag var ung. Nu är det alltid så att vi ser till att vara nyduschade innan vi lägger oss i en 69a och har oralsex. Så nu kan jag verkligen njuta av det och uppskatta det som något av det bästa som finns. 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00