ANNONS

130. Sjuk konstpaus

/

Ibland får man fullständigt punka på familjebussen och blir tvungen att stanna upp ett tag innan man kan köra vidare. Just så är det nu. Här hemma har influensan slagit till och även om vi inte drabbats alla så lamslår det hela familjen. Den vanliga kursen på kompassen visar fel och det är bara att inse att en kortare paus får bli alternativet.

Bloggen har blivit mitt barn

Det är ju ganska naturligt eller hur? Jag inser faktiskt just nu, på ett härligt sätt, vad denna blogg betyder för mig. Den är som mitt barn som nu tvingas äta medicin och dra täcket över huvudet i några dagar.

Jag tycker det är jobbigt men samtidigt ganska skönt. Att få inse vad man skapat och hur mycket man älskar det man skapat. För vet ni, det är precis vad jag gör.

Tanken lever, kroppen vilar

Så jag tänker dra täcket över huvudet, men där under kommer tankarna få både skapa och sväva ut. Men mycket mer handgripligt blir det inte i nuläget. Sexaktiviteterna har klättrat upp på hatthyllan och vilar de också.

Istället kom den där underbara tacksamheten. Tack punkan för min insikt, och tack ni alla därute för att ni finns och gillar det jag skapar! 😍

— — — Tillägg — — —

Fick ett tips av en läsare om att jag kunde bjuda på något mer. Bra tips! Det som jag direkt kom att tänka på var då en scen från en av mina gamla favoritfilmer som jag såg om igår i all min sjukliga ömklighet. Nämligen filmen ”Threesome”. Älskar den filmen och har alltid gjort. Har ni inte sett den så borde ni se den.

När jag ändå är på gång så måste jag också bara tipsa om filmen Passengers. Det är en bra film där skådespelarna är sexiga ihop och har en härlig hångelscen som jag hetsas upp av.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00