ANNONS

128. Vår fika med våra likar

/

Liws äventyr

,

Liws levande

,

För några veckor sedan berättade jag ju om att vi hittat ett par som vi bokade in en kemiträff med. I lördags var det dags för dejten. Vi var lagom eggade och nervösa när vi tog bilen till caféet vi valt att träffas på. Fjärilar fanns definitivt i min mage vill jag lova. När vi närmade oss fiket stod de där redan och väntade. Även om vi inte visste exakt hur de såg ut så var det ingen tvekan om att det var dem. De stod tillsammans och spanade sig omkring och såg ut att vara minst lika nervösa som vi. Jag vågade inte titta på dem, förrän vi var på ganska nära avstånd. Tänk om någon av oss fyra bara skulle känna: Nej nej nej!

Godkänt första intryck

Min första spontana känsla var väldigt positiv. Hon var i min kroppsstorlek och blond. Hon såg ut ungefär som den maskade bilden vi sett. En söt vanlig tjej. Han var väldigt lång och såg faktiskt bättre ut än vad bilden antytt. Vi gick fram och fick bekräftat att det var Moa och Henrik och presenterade oss själva. Vi tog i hand och hälsade artigt och försiktigt på varandra. Men ganska snart så pratade vi lite i mun på varandra med iver, vilket kändes som en tyst signal på att vi alla gillade vad vi såg. Det var trevligt och skönt att se att de även verkade gilla oss. Sånt känner man ju ofta av ganska fort.

Kände på varandra

Vi köpte vårt fika och slog oss ner vid ett ledigt bord. Faktiskt på exakt samma plats som jag och en väninna suttit på för en vecka sedan när vi lunchdejtat. Jag fnissade lite vid tanken på att hon skulle se mig nu och veta vad vi har i åtanke med den här dejten. Vi tjejer satte oss på ena sidan och grabbarna på andra. Detta skedde oplanerat och det kändes som en tyst önskan om att ”godkänna” personen med egna könet först. Samtalet flöt på jättebra och vi varierade mellan att snacka alla fyra och jag och tjejen och maken och mannen. Jag tyckte direkt om min bordsgranne Moa och när jag sneglade på min man verkade han och Henrik komma väldigt bra överens också.

Två timmar blev tre

Efter någon timme vågade vi börja beröra varför vi var där. Eftersom vi satt med folk ganska nära runt oss fick vi dock använda lite kodord och omskrivningar för att inte omgivningen skulle börja pejla in vårt samtal. Vi erkände väl lite då och då med ord men framförallt med blickar att vi alla godkände varandra. Ingen av oss vågade väl riktigt spana in det andra könet i paret mer än korta stunder. Det kändes väl inte riktigt läge för några flirtar även om vi nog alla gav lite uppskattande blickar ibland. Efter två timmar hade vi tänkt bryta upp för vår barnvakts skull. Moa och Henrik hade dock ingen brådska och vi hade ju så trevligt att vi blev kvar en timme till.

Hittat det par vi söker

Vi avrundade till slut med att alla sa att det kändes lyckat, men bestämde inget nytt datum och vi uttryckte inte något om ett eventuellt nytt möte. Skulle det bli så att vi träffas igen lär det ju bli långt ifrån lika oskyldigt. I bilen hem hade vi massor med tankar och intryck att ventilera vilket var superkul. Framförallt eftersom träffen kändes så bra. Vi känner nog faktiskt, min man och jag, att vi hittat det par vi söker, om de vill ha oss.

Svar på sms

Samma kväll så kom ett sms från dem där de tackade för en trevlig fika. De tyckte det kändes bättre än de vågat hoppas på och vill gärna träffas igen. Vi blev glada och meddelade tillbaka att vi med spänning ser fram emot en träff till eller flera 💕
Så håll i er, nu kör vi. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00