ANNONS

125. Binyfiken eller inte? – Tål att tänkas på

/

Liws tankar

,

Ett begrepp som jag senaste tiden har funderat ganska mycket kring är ”binyfiken”. Vad innebär det egentligen? Anledningen till att det kommit på tapeten nu är att kvinnan i paret som vi har en kemiträff inbokad med angivet att hon valt binyfiken som läggning i sin profil på Bodycontact.

Alltid sett mig som 100% hetero

Jag har en massa tankar kring att tända eller inte tända på en kvinna. Själv har jag alltid sett mig själv som hetero och därför aldrig öppnat denna dörr. Men jag har ju erkänt att jag har en liten fantasi om att kyssa en tjej. Att se på porr med två kvinnor kan vara lite upphetsande även om det inte blir så ofta. Gör det att jag är binyfiken? Kanske skulle jag också ha angett mig själv som binyfiken i vår profil? Samtidigt så var jag osäker på om det skulle uppfattas som att jag vill göra mer än bara kyssar. Att pilla på eller smeka en annan tjej känns inte aktuellt även om jag inte äcklas av det. Jag har nog helt enkelt aldrig tänkt i de banorna eller lockats av det.

Vad menar hon med binyfiken?

Så frågan är ju vad kvinnan i paret som vi ska träffa har för igångsättning när det kommer till denna avdelning. Att hon angivit  att hon är binyfiken var en av anledningarna till att jag var lite skeptisk till att välja detta paret från början. Nu har hon dock valt att dämpa denna sida hos sig själv troligtvis eftersom jag angett att jag är hetero. Så hon hann faktiskt nämna att det inte är aktuellt med tjejsex innan jag uttalade mig.

Mer öppensinnad efter trekanten

Eftersom vår extraman Mr Utvald var den första jag haft sex med som jag inte försökt få känslor för (!) har det öppnat upp mina ögon för att se att min man kan göra samma sak med en kvinna. Och eventuellt att jag skulle kunna kyssa densamma.


Jag har en känsla av att det nog lite är upp till mig om denna dörr ska öppnas eller ej. Men som sagt så är jag lite nervös att hon kanske vill mer än jag skulle känna mig bekväm med.

Mannen går igång på tjejsex

Vad jag har förstått av vår korrespondens hittills så verkar det som att mannen i paret går igång på att se två tjejer med varandra. Min Love har aldrig uttryckt det som någon direkt igångsättare för honom. Samtidigt så är det ofta så att han går igång på sånt som skulle kunna bli verklighet. Och fram till nu så har ju jag hållit denna dörr stängd. Men om jag nu skulle låta honom veta att jag kan tänka mig att öppna denna dörr på glänt så är jag övertygad om att även han skulle gå igång på det. På något sätt känns det som de flesta män går igång lite på att se tjejer vara intima med varandra.

Männen helt hetero

Att männen skulle göra något med varandra finns inte på kartan. Varken min man eller den andra mannen verkar vara binyfikna alls. Samtidigt så känns det betydligt mer tabu med binyfikenhet mellan män jämfört med kvinnor. Vet inte riktigt hur jag skulle reagera på om de skulle vilja göra nåt med varandra. Men det är inget som jag går igång på och jag har heller inte behövt tänka i de banorna då min man inte öppnat den dörren. Oavsett så är det ju bra om de inte har någon beröringsskräck av varandra. För då skulle det nog vara lite jobbigt att ha en fyrkant. 🙂

Gör det hela lite mer spännande

Det är nog väldigt individuellt vad man lägger in i att vara binyfiken. För egen del så tycker jag det faktum att hon är binyfiken gör det hela lite extra spännande.

Samtidigt som det skrämmer mig lite grand. Vi får väl helt enkelt se hur det utvecklar sig. Som det är nu så har vi ju bara en kemiträff inbokad. Kanske stannar det där. Eller inte… 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.26

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00