ANNONS
PersonuppgifterCookies

121. Ett par på gång för kemiträff

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Liws levande

,

Här kommer nu en liten uppdatering av vårt sökande efter ett trevligt par att experimentera sex tillsammans med. Men det handlar inte bara om sex, utan snarare att vi söker ett umgänge som är lite mer socialt lössläppt. Det hade ju varit fantastiskt att hitta ett passande par att kunna umgås med på ett mer sexuellt sinnat plan, mentalt men även fysiskt. Sist jag berättade om hur det går med vårt försiktiga sökande hade vi skrivit med några som inte föll oss i smaken av olika anledningar.

Många vill gå snabbt fram

Generellt känns det som att de flesta vill gå ganska snabbt fram. I många fall vill man träffas direkt. Det ligger inte alls i linje med hur vi känner. Vi vill gå ganska försiktigt fram och gärna ha en ganska djup korrespondens innan vi går vidare IRL. Men jag antar att det främst är så att man inte vill ödsla tid i onödan.

Ett par som intresserar oss

Hur som helst så är det nu ett par som urskiljer sig från övriga på ett positivt sätt. De kontaktade oss redan kring nyår, men har nu senaste veckorna framstått som intressanta kandidater. När man känner sig för och längs vägen inser vad man inte söker, så blir ju bilden av vad man vill ha tydligare. Paret som vi kring nyår inte tyckte utmärkte sig så mycket har nu visat sig vara riktigt intressanta.

Är precis som vi

I början verkade även de vara sådana som bara är ute efter sexet och att gå snabbt fram utan krusiduller. Men ju mer vi haft kontakt med dem känns det som att de faktiskt skulle kunna vara precis det par som vi söker. De är i samma situation som oss med flera barn i skolålder. De är själva i vår ålder och har ”vanliga” jobb.

De har heller aldrig testat det här tidigare och verkar ha en stabil relation. I mångt och mycket känns dom precis som vi. Vilket vi tycker känns bra.

Fått ett smakprov

Vi vill ju ha några som är nybörjare som vi och som attraherar oss hyfsat både fysiskt och mentalt. Detta ”nyårspar” hade inte några bilder på Bodycontact. Så vi hade ju ingen aning om hur de såg ut, bortsett från data som längd, vikt, ögonfärg och könsbehåring mm som de uppgivit i sin profil. Men de utgav sig i alla fall för att vara nybörjare. Så vi började skriva med dom och har så gjort i några veckor nu. Till slut blev vi ju såklart nyfikna på att se en bild, innan vi bygger upp alltför stort luftslott. Dom liksom vi är väldigt måna om att vara diskreta, så det gör ju att bilderna vi skickar till varandra är maskade. Det gör det ju svårt att avgöra utseendet helt. Men de såg väldigt normala ut och skulle kunna se riktigt bra ut utan masken. Framförallt så såg de trevliga ut. Så hittills så är de klart godkända. Och vad det verkar så är det ömsesidigt.

Kemiträff är bokad

Vi har nu en kemiträff inbokad. 😃 När vabruari är slut och vi är inne i mars så ska vi träffas. Spännande! Jag är mest nervös för min känsla inför kvinnan i paret. Även om jag inte har för avsikt att göra något fysiskt med henne så vill jag ju tycka om henne som person. Det vore ju härligt om vi kunde fungera bra ihop och ha lite tjejsnack. Jag vill inte att hon ska se ut som en fotomodell och vara alltför ytlig även om jag ser det som en fördel att hon är mån om sitt yttre. Bilden visade i alla fall en helt vanlig tjej, vilket känns bra.

Det känns som att jag har mer ”krav” på henne konstigt nog. Men såklart är han viktig också. Jag måste ju känna någon sorts dragningskraft till honom, annars blir det svårt. Han var dock svårbedömd på bilden, men med lite god vilja så skulle han kunna se ut som en Gerard Butler. 😉

Gemensamt intresse

Så nu är det en knapp månads väntan på den stora dejten. Ser fram emot mer skrivande till varandra. Att dejta fyra känns faktiskt inte speciellt konstigt. På något sätt känns det lättare. Jag kan tänka mig att ett bottennapp inte är lika vanligt när man är fyra jämfört med att bara vara två som dejtar. Det borde ju alltid vara några som kan snacka på så att det inte blir helt knäpptyst. Oavsett så tror jag det kommer att bli ett trevligt möte. Onekligen så har vi ju ett gemensamt intresse. 😉

Hoppfull inför kemiträffen

Jag älskade ju vår förra kemiträff som var väldigt sexig. Eftersom den gick så bra är jag hoppfull även denna gång. Jag är tveksam huruvida det blir sexigt. Tror det mer blir trevligt, vilket skulle vara toppen det med. Om denna kemiträff fungerar lika bra som den förra återstår ju att se. Det hade ju varit sjukt häftigt om vi skulle klicka alla fyra.

Fortsättning följer såklart… 😉

Läs också:20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00