ANNONS
PersonuppgifterCookies

117. Hur får jag fontänorgasmer?

/

Läsarfråga

,

Liws hemligheter

,

UnderLiw

,

Jag fick för ett tag sedan frågan från en läsare om hur jag får en fontänorgasm. Jag har ju pratat om detta med fontänorgasmer tidigare, men då inte beskrivit det så detaljerat. Så håll i er nu. För här kommer den detaljerade och mer ingående versionen. 🙂

G-punktsstimulans ger sprutet

Att bara ta på min klitoris känns skönt, men vägen till min orgasm är då kanske 20-30 min bort. Och jag måste då gå in i mig själv och vara avslappnad. Om min man samtidigt stimulerar min G-punkt är min orgasm kanske bara 10 min bort och jag behöver inte gå in i mig själv och fokusera lika mycket. Det kan förekomma att det kommer lite vätska med en vibrator, men det är när G-punkten stimuleras det verkligen blir en riktig fontänorgasm. Så nummer ett för mig, när det kommer till att spruta är att G-punkten hittas.

Vi testade att vända på steken

Länge låg jag på rygg och tog på mig själv, medan min man tog på min G-punkt. Detta fungerar toppen. Detta kan vi göra som mellanspel vid samlag eller efter min man kommit och vi koncentrerar oss på min orgasm. Av en ren händelse upptäckte min man min G-punkt från en annan vinkel under vårt första trekantsmöte tillsammans med Mr U. Detta var inte planerat på något sätt. Jag hade ju inte ens trott att jag skulle kunna komma under den träffen. I bästa möjliga fall hoppades jag kanske kunna komma med en vibrator. För mig var jag fram till den stunden helt beroende av min mentala avslappning för att kunna komma med en annan person. Men något hände när vi vände på steken och jag hamnade på mage eller alla fyra, i detta fall kyssandes Mr U.

Knapp hittad på senare år

Min man och jag hade aldrig tänkt tanken att han skulle pilla på min G-punkt bakifrån, det naturliga hade alltid varit med mig liggandes på rygg.

Det är också på rygg många instruktionsfilmer om G-punkten visas. På rygg kan man hitta mitt känsliga område och det är väldigt skönt att få detta område stimulerat då. Vi upptäckte dock där och då att med mig vänd åt andra hållet, så fanns det helt plötsligt en ”knapp” att trycka på som i princip framkallade en fontänorgasm direkt.

Aldrig testat på egen hand

Jag har sett i amatörporrklipp när kvinnor masserar sin G-punkt själva, men jag har faktiskt aldrig testat detta. Det lockar mig inte, vet inte riktigt varför. Det känns ansträngande och svårt. Men det kommer väl kanske en dag när jag får för mig att testa det också. 🙂

Min man får ordet

Hur går vi då tillväga undrade du läsare? För att det ska beskrivas på rätt sätt har jag bett min man Love att förklara, då det är han som är ”experten”. Så här kommer hans beskrivning av hur det går till.

Den ultimata ställningen för att Liw ska få en g-punktsorgasm/fontänorgasm är att hon ligger på mage över en rulle/kudde eller står på alla fyra med huvudet vilandes i sängen. G-punkten hittar jag sedan ungefär de klassiska 5-6 cm inne i henne på främre väggen. Jag använder helst min högra hand för bäst kontroll då jag är högerhänt och har tre fingrar inne med ganska rikligt med glidmedel. Jag gör sedan en slags vinkande rörelse med de tre mellanfingrarna, en ”kom hit rörelse”. Det gör att jag egentligen drar med fingrarna längs med främre innerväggen bortom g-punktsområdet mot g-punkten med ganska raka fingrar, så långt in som jag når. Inledningsvis gör jag ganska små rörelser, men när det är dags att ”trycka på knappen” så gör jag dragen ganska markanta.

Det är lite svårt att säga hastighet och hur stora rörelser som ska göras.

Liw brukar guida mig att ibland bara köra på och då kommer hon ganska snabbt, inom 15-20 sekunder. Ibland vill hon dock att jag ska ta det lite lugnare så hon samtidigt kan ta på sig själv och komma ”mer” och intensivare. Det sprutar i vilket fall som helst nästan alltid. Det är mest sprut de första gångerna för här kan jag hålla på och upprepa ”knapptryckandet” för multipla orgasmer. Ja det är faktiskt som en knapp i den bemärkelsen att det är i princip orgasmgaranti för Liw när jag gör så här. 😉 

Fontänorgasm vid vanligt samlag

Att spruta under ett samlag har jag ju av en händelse fått uppleva vid ett tillfälle. Konstigt nog så var det när vi hade sex i gympasalen och tog hjälp av ribbstolarna. Detta skulle jag gärna uppleva fler gånger i livet. Det är ju dock lite besvärligt om det ska krävas ribbstolar för det. Vi får nog undersöka om vi inte kan hitta rätt på annat sätt också. 🙂

Läs också:33

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00