ANNONS

115. Sökandet pågår – Kan vi hitta rätt par?

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Liws levande

,

Som jag hintat tidigare är vi lite nyfikna på att testa att träffa ett annat par, om så bara för en kemiträff för att se vad vi känner för konceptet. Jag kan gilla sociala möten och spänningen om det ska fungera eller inte. Den förra kemiträffen blev ju över förväntan. Men först ska vi ju hitta några som känns lämpliga…

Dammat av vår profil på BC

Vi har ju sedan tidigare vårt konto på Bodycontact som vi nu dammat av lite. Nu är vi ju på jakt efter något annat, nämligen ett par. Så därför har vi ändrat lite formuleringar på vår profilsida. I övrigt så är det ingen större förändring. Och nej, jag kommer inte att avslöja vad vi heter där. Jag vill helt enkelt inte träffa några som känner mig via bloggen.

Vad söker vi då?

Det par som vi söker bör ha för avsikt att träffas mer än en gång om kemin stämmer bra och som också vill gå lite långsamt fram. Det är ju inte så att vi känner oss speciellt spontana och kan hoppa i säng med några när som helst. Vi söker nog några som är nybörjare som vi. Eller i alla fall inte veteraner i Swingers-världen. Det känns ändå bäst om vi är på samma nivå så att det är lika ovant och spännande för alla. Sen hade det varit trevligt om det är ett par som gör detta i kärlekens tecken och inte i desperationens tecken med rädsla för ett förhållande på upphällning. Framförallt så vill vi ju hitta några där alla fyra klickar bra med varandra så att vi helt enkelt gillar att umgås med varandra. Känns kanske lite som en utopi. 🙂

Redan igång

Vi har faktiskt redan kastat oss ut. Lite grand i alla fall. Det är några par som vi kontaktat som vi tyckt verkat intressanta. Än så länge har det bara varit lite trevande kontakter som mest hjälpt oss att känna ännu mer vad det är vi söker. Vi kommer inte att stressa fram en kemiträff utan njuta längs vägen och avvakta tills det känns bra.

Första paret höll inte måttet

Det första paret som vi skrev lite fram och tillbaka med var ett utländskt par boendes i Sverige med lite äldre barn. De verkade jättegulliga och var snäppet äldre än oss. De uppgav att de hade testat detta några gånger förut. Efter nån vecka med sporadiskt messande så föreslog de att vi skulle skicka maskerade bilder till varandra. Vilket vi också gjorde. Tyvärr kände varken jag eller min man för detta par efter bildskicket, hur hemskt det än låter. Ofta så brukar man ju leta fram det foto där man ser som allra bäst ut på. Men i det här fallet så hade de inte lyckats så bra med det. Mannen såg väldigt gubbig ut och kvinnan hade på sig en klänning som skulle kunna ha varit ett tält, vilket döljde alla former helt. Så rent krasst så gick vi inte igång på det vi såg och fick säga tack men nej tack så snällt vi kunde. Vilket inte är det lättaste. 🙂

Utseendet har betydelse

Hur man än vänder och vrider på det så är det ju ändå så att utseendet har betydelse. Och om man inte känner någon attraktion till det man ser så blir det ju svårt att gå vidare. Samtidigt så har vi också kommit fram till att det även kan vara lite negativt om paret ser alltför bra ut också. Om det skulle vara två 10-poängare kan det nog lätt bli så att vi känner av lite ökad press och högre förväntningar på oss själva. Av den anledningen så skulle vi nog föredra om paret ligger på ungefär samma ”snygghetsnivå” som vi själv eller lite lägre. Det är inte heller så att vi har jättehöga krav på utseendet, men vi måste ju ändå känna en attraktion. Så det finns ju gränser, men var de går är ju lite svårt att säga. Det beror ju väldigt mycket på personligheten också.

Spontant par avskräckte

Efter ”tältparet” så började vi skriva med ett par som verkade lite mer erfarna på detta med parträffar och det kändes först spännande. Det visade sig att vi bor ganska nära dem och vi ville fråga lite om diskretion och deras tankar kring detta. Det ledde till att de blev lite sura för de tyckte att ett förtroende skulle finnas direkt enligt dom. Och bara att vi ställde denna fråga tyckte de tydde på osäkerhet från oss. De verkade även vilja få till en träff snabbt och det fick oss att känna stress och mer som några de ville trycka in mellan några andra par. På nåt sätt så vill man ju känna sig lite exklusiva. Varken vi eller de ville fortsätta denna kontakt.

Svårt att hitta rätt par för sex

Att hitta rätt par kan nog ta lite tid. Först ska det ju klicka när man skriver och sedan ska det kännas hyfsat bra när man ser varandra på kort. Vi känner oss nu i alla fall säkra på att vi vill försöka hitta ett par som också är helt nybörjare på detta med parträffar och som gärna ska vara i samma fas som oss i livet. Det känns bra om båda paren har förståelse för den livssituation vi befinner oss i som småbarnsföräldrar. Det krävs ju en hel del planering för att få till det.

Ni kan hur som helst lita på att jag kommer att återkomma i ämnet och uppdatera er längre fram om det händer något intressant i vårt sökande… 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.26

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00