ANNONS
PersonuppgifterCookies

108. Perfekta porrfilmer finns inte

/

Liws porrgömma

,

Liws tankar

,

I mellandagarna fick jag en stund av egentid när barnen följde med sin pappa och farfar på äventyr. Eftersom jag hade hela huset för mig själv tog jag mig friheten att skaffa lite inspiration på Internet. Det är inte så ofta jag porrsurfar, men det är ändå så att jag gärna tar visuella intryck till hjälp för att bli uppeggad. Och då är det bra porrfilm som gäller snarare än bilder. Exakt vad som är uppeggande för stunden kan vara lite olika. Men i regel är det nog ändå vissa ingredienser som alltid behöver ingå för att det ska vara den perfekta porrfilmen, för mig.

Nåt nytt varje gång

När jag tar hand om mig själv och ser på porr blir det nytt att se på nästan varje gång. Jag är dålig på att spara favoriter. Men det finns ju en så ofantlig mängd porr att tillgå på nätet att det knappast är något problem. Jag har ju dock några sidor som jag ofta återkommer till eftersom jag känner mig trygg med dom. Xhamster är en av dessa där jag denna gång letade lite inspiration.

Förbjuden åldersskillnad

Av en slump klickar jag in mig på ett klipp amatörporr med en närmare 60-årig kvinna som har sex med en 20-25 årig man. Detta var oväntat sexigt och uppeggande att se på. De såg verkligen ut att genuint njuta båda två. Filmen var filmad så att mannens ansikte var lika mycket i bild som kvinnans. Jag föreställde mig att jag var 60 år och fick möjligheten att vara med en 25 årig man. Jag kom faktiskt väldigt snabbt. På något sätt var det så befriande att tänka att en man i sina mest attraktiva år gick igång på en nästan pensionerad kvinna. Det värmde på något konstigt sätt. I denna mer utseendefixerade värld. Samtidigt var det ju förbjudet och lite ”snuskigt”.

Alltid samma gamla porrscenario

När jag fortsatte titta dog upphetsningen dock ganska snabbt då det var det gamla vanliga porrscenariot med en kvinna som inte tar på sig själv, och där inte heller mannen tog på kvinnan. Dvs helt utan klitorisinblandning. Diverse olika ställningar, bara kvinnan i bildfokus hela tiden. Och sen med ett avslutande manligt sprut i ansiktet, som om det är något som alltid ska vara med när man har sex. Vet inte hur det är med andra, men i min värld är det ytterst sällan som en omgång sex avslutats med ett sprut i ansiktet. Det har väl i och för sig sin tjusning ibland. Och jag har alltid tyckt om att se mannen komma. Men det är svårt att se speciellt mycket när man får satsen i ansiktet. 🙂

Ibland hittar man något guldkorn

Jag bläddrade dock vidare bland filmklippen med äldre mogna kvinnor tillsammans med yngre män. De var alla ganska lika filmer det jag nyss beskrev, tyvärr. Men så stannade jag vid en scen där mannen guidade kvinnan vid en avsugning och verkade njuta extra mycket av att göra detta. Hon följde hans instruktioner och det var superupphetsande att se på. Lite dominerande, men inte på ett förnedrande sätt. När de sedan hade sex sa de väldigt kåta positiva komplimanger till varandra titt som tätt, vilket var riktigt hett. Så jag kom en gång till.

Porrfilm i min smak ska kännas äkta

Efteråt började jag fundera vilket porrfilmsupplägg som passar mig bäst. Och då menar jag inte att agera i, utan att titta på. 🙂 Jag kunde ganska tydligt se en scen framför mig. Det ska för det första vara ett par med mycket kemi mellan varandra även om de inte ska verka känna varandra. Mannens och kvinnans ansikten ska vara lika mycket i bild och det ska tydligt synas hur kåta de är på varandra.

De får också gärna säga detta till varandra på ett upphetsande sätt lite då och då. En blandning av att de känner varandras kroppar utantill, men ändå inte känner varandra.

Alltid hångel med!

En hångelscen i början är för mig en självklarhet. Det får gärna se ut som om de vill äta upp varandra. Det ska vara hett! Sedan får kyssandet gärna återkomma då och då under akten för att öka känslan av att huvudpersonerna går igång på varandra. Allt för att det ska kännas levande och med äkta passion. Däremellan får de gärna gå in lite i sig själva, ge varandra det utrymmet. En kombination av att visa och uttala sin kåthet med att få utrymmet att verkligen leva ut sin njutning utan konstlade ord.

Gärna lite retsamt återhållsamt

Jag gillar att se hur mannen inte kan vänta längre i sin upphetsning, men att kvinnan retar och håller igen lite i början. Han får tillslut gärna lyfta upp henne och trycka upp henne mot en vägg när han inte kan vänta längre. Att sexet börjar med en rivstart. Inte nödvändigtvis med penetration direkt dock. Mannen får gärna slicka kvinnan och gärna även pilla/trycka lite på hennes G-punkt lite då och då. Såklart gärna att kvinnan ger mannen njutning också genom att hon suger av honom med inlevelse. Varför inte resultera i en 69:a?

Varierat och överraskande

Sen får filmen gärna överraska lite. Kanske kunde mannen sätta på kvinnan en ögonbindel. Och om det sen uppenbarar sig en tredje man som en överraskning till kvinnan vore det sexigt. Kvinnan skulle då kyssa båda männen om varandra. Ögonbindeln behålls på och lite avsugningar kommer till medan den ena eller den andra tar kvinnan i olika positioner. Allas ansikten syns i bild lite då och då där man ser njutning och hör naturliga stön.

Och sedan fortsätter sexet tills männen och kvinnan kommer en efter en, och verkligen visar det. Det är väldigt upphetsande för mig att se att även tjejen kommer i en porrfilm då jag i grunden är lite skeptisk till den företeelsen i många porrfilmer. Sedan vill jag ha med lite efterspel där huvudpersonerna kramar och visar att de gillar varandra även efteråt.

Så har jag den perfekta porrfilmen

Men så här är det ju sällan eller aldrig i de porrfilmer jag sett. Förspel och efterspel är allt som oftast eftersatt om det ens visas. Sen vill jag ju gärna se hårdare tag och mer förbjudet också. Men det gäller att mina kriterier om förspel, utspel, efterspel och genuin passion och lust är med. Då har vi den perfekta porrfilmen! Haha jag får nog ta och börja regissera porrfilmer själv om det ska hända dock. 😉

Läs också:30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00