ANNONS
PersonuppgifterCookies

107. Mitt Liwliga 2018

/

Liws levande

,

Året 2018 började med ett blottande från min sida på bloggen. Anledningen var att beskriva en stor del av vem jag är som kvinna, nämligen en mamma. Oavsett hur bra liv man har i sin mammaroll så har ganska många av oss haft sina besvärligheter som man såklart bär med sig. Förlossningsskador är något som oundvikligen drabbar många mammor och som på ett eller annat vis ofta har betydelse för mödrarnas fortsatta sexliv. Att belysa detta kändes viktigt.

Lärt mig av misstagen

Även de bekymmer jag upplevde och misstag jag gjorde under singelåren är något jag lärt mig mycket av och det la ändå grunden för det sexliv jag har idag. För att kunna veta vad man vill ha måste man ju först veta vad man inte vill ha. 😉 Det var tankar som upptog mycket utrymme i min hjärna och som följaktligen fick en hel del utrymme i bloggen i början av året.

Fantasierandet mer spännande

Därefter tog jag ett kliv åt det lite busigare hållet. I takt med att jag mer och mer satte mig in i min mans fantasier om mig som ”hotwife”, så blev också mitt fantiserande mer livligt. Vilket jag också delade med mig av här på bloggen. Fantasin om en trekant med två män var såklart ofta återkommande. Men även lite mer udda fantasier som bil-sex och hiss-sex dök upp. Tänk att jag faktiskt fick uppleva några av fantasierna redan under 2018…

Hittade min favorit

Nivån på min sexuella energi och min medvetenhet för sexuell kraft har ökat väsentligt under senaste året. Givetvis mycket p g a det faktum att jag har en blogg med fokus på sex. Men samtidigt också genom att jag vidgat vyerna inför vad jag själv kan göra med min kropp och hur det kan påverka mitt liv. Bloggen gav mig också möjligheten att testa en Satisfyer Pro 2, klitorisvibratorn som kom att bli min favorit när jag tar hand om mig själv.

Nätdejting tillsammans

Under vårkanten gjorde vi ett test av Bodycontact (BC) , för att se om det fanns någon där som vi skulle kunna tänka oss en dejt med, som par. Just det här att nätdejta tillsammans visade sig vara riktigt spännande och vårt fantiserande tillsammans intensifierades. Det gav sig uttryck i utomhus-sex och ett fantasi-påverkat möte med en okänd man vid en sjö där vi skrattandes ”flydde” genom en skog tagna på sängen av kåthet. Den okända mannen är dock sannolikt glatt ovetande om vilken inverkan han hade på oss.

Kemiträff blev fullträff

Efter lite om och men så bokade vi rätt som det var in en kemiträff med en man från BC, som vi senare valde att kalla för Mr Utvald. En kväll i maj gick vi pirriga till en pub och testade på att dejta på tre (!). Det visade sig vara annorlunda men väldigt häftigt. Det ena ledde till det andra. Så en kväll tidigt i juni hade vi vår första trekant och det var så mycket mer njutbart än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Jag fick uppleva både hisshångel och bastusex, med två män. Jag var trygg hela tiden och till och från väldigt tillfredsställd med nyupptäckt orgasmpunkt. Jag rodnar bara jag tänker på det. Wow!

Heta sommaren 2018

Sen följde en väldigt het sommar, vädermässigt. Vi hade en trög start på vår ledighet med alla möjliga hinder för sex, precis så som det kan vara för en småbarnsfamilj. Sjukdom, mens, vakna ungar på semester osv. Som tur var fick vi ett skönt avslut på sommaren med lite “feel good sex”. Inte minst så blev det ju också en andra träff med vår utvalde extraman. Ja även denna träff var smått magisk och nu hamnade även allt på film…till min mans stora glädje.

Amelia dyker upp

Efter sommaren så fick jag lite oväntat erbjudande om att flytta min blogg till Amelia.

Det var såklart väldigt smickrande och det kändes som ett tillfälle jag inte ville missa. Saker och ting tar ju dock alltid mycket längre tid än man tror och det gjorde att jag hamnade lite ”i-väntan-på”. När jag väl bestämt mig för att hoppa på ett tåg så vill jag ju inte stå och vänta på perrongen någon längre tid. Fast det är klart under tiden jag ”väntade” så hann jag ju bl a med att ha sex i en gympasal och vara med om en naturupplevelse av det mer ovanliga slaget.

Trekant blir fyrkant?

Nu blir det ju tyvärr inget mer med Mr Utvald eftersom han träffade kärleken under hösten. Så vår planerade hotellweekend nu i december blev till härlig helg på tu man hand i bröllopssvit. För vår del så funderar vi lite smått på om vi nu gått och blivit swingers och vad vi ska hitta på i framtiden. Det är ju väldigt trevliga upplevelser vi fått vara med om. Och kanske hade en fyrkant varit minst lika trevligt?

Nytt år väntar

Ett nytt år står nu för dörren och jag summerar det gamla med ett stort leende. Vad som väntar får vi se, allt kan hända. Jag hoppas att ni läsare vill följa med mig på vägen även 2019. Jag vill också tacka alla er som följt mig under året och bjudit på feedback och uppmuntran. Jag uppskattar verkligen den input som jag får från er läsare och de givande diskussioner som titt som tätt uppstår i kommentarsfälten.

Ett stort TACK till er alla och jag önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Läs också:

  • Träffen med vår utvalde extraman, del 1


52

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00