ANNONS
PersonuppgifterCookies

102. Baksidan med en levande dildo

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Det här med att ha en levande dildo eller extraman att leka med ibland har visat sig vara fantastiskt kul och givande. Och vi har aldrig haft någon sexleksak som gett så mycket njutning och nöje och samtidigt stärkt vårt förhållande så mycket. Men så är det inte heller någon vanlig sexleksak. Eller såklart egentligen inte någon sexleksak överhuvudtaget. Den lever bokstavligt talat sitt eget liv.

Sexleksak till låns

Det gör ju att det är en sexleksak man har till låns. Och man kan aldrig riktigt veta hur länge. I regel kan man väl kanske räkna med att desto bättre exemplar man hittar desto större är risken att nöjet blir kortvarigt. I alla fall om personen i fråga är singel.

Att vara singel var ett krav

Vi hade som krav att vi skulle hitta en singelkille. Framförallt för att slippa eventuella orosmoment i förbindelse med extramannen. Och vi ville ju inte gärna bidra till otrohet på något sätt. Dessutom hade vi som utgångspunkt att det här med trekant bara var något som vi skulle testa en gång. Att det skulle innebära att vi skulle inleda en ”relation” med personen i fråga fanns inte på kartan i början.

Många ville ha mer

Vi insåg dock ganska snart dels att många extramanskandidater faktiskt var ute efter längre ”relationer” än bara en träff. Och dels kände vi själva vikten av att kunna känna oss trygga och bekväma med personen. Det gjorde därmed att vi ville lära känna personen och känna för personen som blev vår levande dildo. Eller extraman som nog är ett mer passande epitet.

Mr Utvald var perfekt

Mr Utvald visade sig vara perfekt för ”jobbet” redan vid vår kemiträff. Egentligen visade han sin lämplighet redan innan i våra mejlkonversationer på Bodycontact. Men precis som vid vanlig nätdejting är det först när man ses i verkligheten som man kan veta om den nödvändiga attraktionen finns. Och resten är ju historia. Bokstavligt talat historia nu.

Svårt att ställa krav på singelkille

Det är ju detta som är baksidan när man träffar en singelkille. Vi kan ju inte begära att han ska vara helt exklusiv och avstå sex med andra. Det hade så klart varit önskvärt från vår sida med tanke på sjukdomar och så, men så funkar det ju inte. Vi hade i och för sig en överenskommelse om att vi skulle vara öppna med om vi hade sex med några andra. Men längre än så sträckte sig inte förpliktelserna.

Vad gör vi nu?

Att Mr Utvald till slut skulle hitta sin Miss Utvald var ju bara en tidsfråga. Vi är så enormt tacksamma för de två otroligt coola träffarna vi ändå lyckats få till med Mr U. De är och förblir minnen för livet. Frågan är nu bara hur vi går vidare efter det här. Ska vi hitta någon ny levande dildo? Eller är vi nöjda så här? Eller ska vi kanske testa något annat? Kanske ett par?

Optimala trekanten känns omöjlig

Just nu vet jag inte riktigt. Det optimala hade ju varit att träffa en extraman som man kunde känna sig trygg med och den ”relationen” kunde bibehållas under en längre tid. Detta eftersom det är ju denna lek som vi går mest i gång på i tanken. Att hålla på och byta extraman hela tiden är jag dock inte så lockad av. Så den optimala situationen känns mer eller mindre omöjlig.

Nyfikna på att testa fyrkant

Därför börjar vi bli mer och mer nyfikna på om vi kanske skulle ta och testa att försöka hitta ett annat par att busa med. Detta har vi börjat diskutera lite grann och det finns en hel del fördelar med detta. En betydande sak är ju att det känns betydligt tryggare när det gäller sjukdomar då man ändå borde kunna anta att de inte träffar ytterligare personer vid sidan av. Och risken att vi blir dumpade för att de träffar någon annan är ju inte heller lika stor.

Socialt överlägset

En annan faktor som är av stor betydelse är ju också den sociala aspekten. Och skulle man träffa ett par som vi båda funkar bra med så hade man ju kunnat umgås på ett helt annat plan som skulle kunna vara väldigt häftigt. Och inte minst så skulle det kunna bli en hel del tjejsnack som jag också kan sakna i trekantskonstellationen.

Inte lätt att hitta rätt

Problemet är väl bara att det känns svårt att hitta ett par som vi båda skulle funka avslappnat med. Och dessutom vid sidan om personkemin också finna en fysisk attraktion. Jag är ju själv också lite osäker på hur jag skulle reagera på att se min man med en annan kvinna. Jag tror att jag skulle kunna tycka det vore häftigt och riktigt upphetsande. Men då gäller det att jag verkligen känner mig trygg med det paret. Finns många aspekter att fundera över här. Men spännande är det.

På något sätt så kommer vi säkert att gå vidare. För vi har knappast blivit avskräckta även om vi fortfarande knappast känner oss som några swingers. 🙂

Läs också:49

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00