ANNONS
PersonuppgifterCookies

98. Sexblogg på ovan arena

/

Liws levande

,

Liws tankar

,

Så var det äntligen dags att börja på det nya kapitlet av Liws lust. Det är alltså hos Amelia jag flyttar in och kommer att blogga vidare. Jag berättade ju redan i oktober att något var på gång, men att jag då inte kunde avslöja vad. Men efter att ha gått i väntans tider ett tag så är alltså dagen här. Det ska bli så fantastiskt roligt och jag känner mig hedrad att få ta plats här på Amelia. Med en blogg som är en sexblogg och mammablogg i ett.

Saknade en sexblogg i min smak

Sexbloggar är ju inget nytt utan har väl funnits så länge bloggar har funnits. Tyvärr är det aldrig några sexbloggar som fångat mig fullt ut. Till stor del för att jag har haft svårt att känna igen mig. De sexbloggar jag fann var oftast skrivna av män eller om de var skrivna av kvinnor så var de ändå mer riktade mot män.  Det är väl lite så att även om vi kvinnor kan vara minst lika intresserade av sex som män, så är vi det ofta på ett lite annat sätt. 

Jag är en vanlig mamma

Jag är kvinna, mamma och även ganska kåt och lustfylld mellan varven. Likväl är jag trött och somnar i soffan kl 21.30 ganska ofta. Jag vill känna igen mig både i mitt vardagliga pussel, men även i olika sextankar och aktiviteter. För dessa tankar försvinner liksom inte bara för att jag föder ett eller flera barn och blir mamma.

Kanske också en MILF

Ibland vill jag faktiskt se mig som en MILF, vilket är en lite kittlande tanke. Jag minns första gången jag hörde det uttrycket. Det var 1999 och filmen hette American Pie. Mamman var sexig och lagom rund på ett hett sätt. Hon var nog runt 40 och kanske även börjat närma sig 50-strecket. Så kände i alla fall jag som dryg 20-åring.

Det är grymt befriande att få lov att vara båda dessa delar. Dvs sexig och mamma samtidigt. Problemet är att denna ekvation sällan går ihop av naturliga skäl. Men man kan ju alltid alternera det hela.

Borde inte vara så tabu

Jag har funderat på tabu-stämpeln kring att vara en sexig mamma. Att vara småbarnsförälder och tydligt visa eller vara stolt över sin attraktion till sin man. Ja redan där blir det lite “jantelags-tabu”. Och att sedan addera en trekant eller fyrkant på det…ja då har man cyklat ut på åkern ner i leran och fastnat mitt i geggan för länge sedan. 😉 Men vet ni jag tror egentligen att den ”normala” personen med “Svensson-livet” är busigare än så, under ytan. Och det är lite det som jag vill återspegla med den här bloggen, samtidigt som jag själv kan lyfta fram mitt lite mer sexiga alter ego.

Egen njutning är underskattat

Varför finns då alla dessa sexuella tabun? Jag tror att det delvis beror på att det finns en undermedveten “norm” att tänka på gruppens bästa före den egna. Att det av den stora massan anses finnas något negativt och egoistiskt i att sätta sin egen njutning före andras. Dvs att egen njutning är lite negativt innerst inne. Den egna njutningen får man ju ofta hyscha med på sin egen kammare. Men en vanlig massagestund är ju inte tabu? Det är ju också njutning.

Sex är ett intressant ämne

Jag är intresserad av ämnet sex. Väldigt intresserad. Jag gillar att vi alla har vårt egna lilla smörgåsbord med vad vi gillar, och våra egna gränser och tabun. Vi vågar olika mycket och är olika öppna om vad som är vi sexuellt och inte. Allt detta, busigt och allvarligt kring sex, har jag valt att lyfta i min blogg under det senaste året och kommer fortsättningsvis att göra.

Jag kommer ta upp alla möjliga ämnen som berör sex och detta från mitt perspektiv såklart. Jag gillar när jag får ta del av andras infallsvinklar kring sex också. Det är lika bra när de skiljer sina åsikter från mina som när vi tycker lika så länge diskussionen sker med ömsesidig respekt.

Följ mig gärna

Även om det till stor del är för mitt eget höga nöjes skull jag skriver, så hoppas jag att ni kommer att finna det intressant att läsa och följa. Och inte minst också bidra med era tankar och synpunkter. En ny tanke kan ge upphov till en mängd nya tankar…

Läs också:42

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00