ANNONS
PersonuppgifterCookies

96. Swingers eller inte?

/

Liws tankar

,

När man läser min blogg kan man kanske få uppfattningen att jag och min man är swingers och att jag kan tänka mig ha sex med vem som helst som jag behagar. Förvisso har jag ju nu haft trekant vid två tillfällen och jag har haft för avsikt att göra det igen då mina upplevelser verkligen har varit över förväntan. Trots det så har jag svårt att identifiera oss som swingers.

Min bild av swingers

Den bild jag har av vad swingers är för människor är inte vad jag känner igen mig själv i. Nu är såklart den bilden baserad på en hel del fördomar, varav de flesta kanske inte stämmer med verkligheten. Men som jag föreställer mig det så ser personer som är swingers sitt sexuella sätt att leva som en livsstil.  De kan vidare, i mitt huvud, ha sex med flera män/kvinnor som de inte nödvändigtvis har byggt upp någon slags relation med. Och att de gärna och ohämmat umgås med andra swingers på fester och klubbar.

Skrämd av tanken

Personligen blir jag lite skrämd av tanken på sådana tillställningar och skulle inte känna mig sexuellt bekväm i sällskap med personer som verkligen lever den livsstilen. Jag ser varken oss eller Mr Utvald som swingers. Samtidigt så inser jag ju också att vi kanske i mångas ögon och kanske även per definition egentligen nu redan är swingers. Men kan man vara det utan att själv se sig som sådan?

A och O för mig

Jag måste få bygga upp en mental kemi med en människa jag ska kunna ha bra sex med. Detta har jag verkligen insett senaste halvåret. Jag måste också känna att personen verkligen går igång på just mig, både till utseende och att han gillar mig som person. Detta är A och O för mig. Addera en stor portion trygghet till smeten så är det bara att köra. 😉

Framtiden oviss men spännande

Jag kan erkänna att jag och min man Love har fantiserat om andra män än Mr Utvald i en framtid. Men knappast ett helt fotbollslag utan några få utvalda. Vi kan också fantisera om att träffa ett annat par. Det hade ju varit otroligt häftigt om man kunde träffa ett par som är helt på samma våglängd och som man kunde trivas ihop med på alla plan. Det känns ju dock som en utopi att lyckas hitta något par där alla fyra klickar med varandra. Så detta är verkligen bara på en fantasinivå, än så länge. Skulle det bli aktuellt i framtiden så får jag väl återkomma i ämnet. 🙂

Utvecklande att äventyra

Det känns nästan sjukt att säga att jag har växt enormt av att tillåta mig att ha sex med en extraman utan att blanda in kärlekskänslor. Att i min ålder ha lärt mig att kunna ha bra sex utan att blanda in kärlek. Men riktigt så är det inte heller för jag har vissa sorts känslor för Mr U och min man som ett paket. Kanske framförallt en trygghetskänsla. Jag gillar Mr U som person och han attraherar mig, men jag skulle inte vilja leva med honom. Det samspel man upplever under en fungerande trekant är magiskt. Det hade jag ALDRIG trott på om någon sagt det till mig på förhand. I bästa fall hade jag tänkt, ja kanske för henne men det hade inte varit det för mig. Jag har lärt mig att dessa stunder av stark njutning i en nästan mång-dimensionell värld inte alls skaver någonstans mellan min man och mig. Jo i så fall på ett väldigt skönt utvecklande sätt. 😉

Älskar oss mer

Jag kan seriöst påstå att jag har fått se och lära känna en helt ny sida hos både min man Love och mig själv som gör att jag älskar oss och vår tvåsamhet på ett mer djupare plan efter dessa upplevelser.

Vi har en tillit till varandra på en helt annan nivå än tidigare. Vi har i och med dessa äventyr behövt ta en hiss nedåt i våra djupare avgrunder och grävt runt några varv. För att sedan lyfta upp saker vi hittat och ventilera dessa tankar med varandra. Ibland har vi faktiskt krockat huvudena med varandra, men det har faktiskt bara gett mig ett starkare pannben och jag kan nog inte tänka mig en bättre “lära-känna-sig-själv-kurs”  än detta för mig. Och ändå känns det som om kursen bara börjat.

Värt att ta risken

Men det är också en “hög-risk-kurs” och jag vet att mycket kan gå fel när man leker med elden. Även om det hittills varit nästan idel positivt så är det ju inte svårt att föreställa sig problem som skulle kunna uppstå. Men oj vilken kick det är när man gjort något så spännande och extraordinärt och inser att man faktiskt blivit starkare av erfarenheten. Några swingers har vi dock inte blivit. Eller? 🙂

Läs också:52

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00