ANNONS
PersonuppgifterCookies

94. Sex i en gympasal

/

Liws äventyr

,

Så var det dags för en trekant igen. I en gympasal! Ju mer dagen har närmat sig desto konstigare har allt tett sig. Inte på något dåligt sätt, men det här med sex i en gympasal har känts ogreppbart på något vis. För att inte tala om det här med trekant. Till viss del har det väl också lite att göra med att vår uppladdning inför den här träffen inte varit den bästa.

Inte bästa förutsättningarna

Den senaste månaden har innehållit betydligt färre kyssar och mindre hångel min man och mig emellan. Så vi hade inte de där idealiska förutsättningarna och sinnesstämningen som vi hade inför första trekanten med bastun och andra träffen i sommarstugan. Men det är bara att inse att man inte alltid kan förvänta sig att ha de bästa förutsättningarna. Men vi var nu i alla fall friska och det pirrade helt klart både här och där. 😉

Vad gör vi nu?

Kvällen innan får vi dock ett sms från Mr Utvald där han meddelar att han blivit vrålförkyld. Så han måste tyvärr ställa in sin medverkan. Hoppsan. Det var ju lite snopet. Vad gör vi nu liksom?

Inget kan stoppa oss nu

Jag kände direkt att, tack, nu får min man och jag chansen att hitta varandra mer intimt efter någon knapp månad av trilskande och där jag kände att vi tappat känslan lite. Jag bestämde mig förvånansvärt lätt att vända beskedet till något positivt. Att se det som en möjlighet. Jag kan annars ibland bli väldigt besviken när något jag sett fram emot inte blir av. Men faktiskt inte denna gång. Jag intalade mig att om vårt förhållande inte var helt på topp skulle kanske en extraman kännas lite malplacerad.

Det här vill vi inte missa

Allt skulle fortgå som planerat men med den lilla oväntade twisten att vi bara skulle bli två deltagare.

Vi hade ju redan eggat upp varandra alla tre med vilka ställningar vi skulle komma att testa. Sen var det ju en helt ny och annorlunda plats vi skulle ha sex på också. Och den chansen ville vi inte missa. 🙂

Lite nervöst

Strax efter 20 anlände vi till vår utvalda sporthall. Vi hade bokat fram till kl.22 och efter det kunde ingen boka. När vi kom dit så var det några unga killar i omklädningsrummet. Vi smet dock direkt in i hallen och låste dörren om oss. Men medan vi småfnissande ställde upp vår ”bana” bestående av plintar, bockar, mattor och bänkar så hörde vi att vi blev lämnade ensamma i byggnaden. För säkerhets skull tog vi ett varv för att känna oss säkra på den saken. Det var nu bara att köra igång. 😜

Fantiserat inför kvällen

Vi hade på förhand fantiserat en del kring vad vi skulle kunna hitta på. Det var speciellt 3 ställningar som vi gått igång på lite extra.
1. Jag framåtlutad över en plint och i den positionen bli bestämt tagen bakifrån.
2. Mannen ståendes med ryggen mot en ribbstol, och jag grenslar honom samtidigt som jag håller mig uppe i ribbstolen med händerna och tar stöd med fötterna.
3. Mannen liggandes på en bänk på rygg och jag bakvänt ridande med fötterna i golvet och min bakdel för mannen att beskåda.

I fantasierna inför var det ju framförallt Mr Utvald som hade varit mannen. Speciellt i min mans fantasier inför kvällen då han gillar att tänka mig som sin hotwife. Men nu fick min käre Love själv spela huvudrollen. 🙂

Inte helt avslappnad

Efter lite inledande hångel så testade vi, i tur och ordning, dessa 3 ställningar, vilket var en jättehäftig och skön känsla. När vi väl började släppte jag mer och mer tanken på att inte snegla runt om någon skulle komma.

Vi hade ju låst dörren men då det är så öppet i en gympasal är ju ändå känslan att bli påkommen mer påtaglig, så helt avslappnad blev jag nog aldrig.

En riktig hit

Den absolut bästa ställningen, enligt både min man och mig, var definitivt ribbstolsövningen. WOW kände vi båda två. Jag kunde styra takten och hur djupt det skulle bli och den var inte jobbig då jag hade stöd av både händer och fötter. Detta var ju lite som att bli upplyft och tagen vilket är en visuellt ganska häftig fantasi närliggande med den om att bli upplyft och tagen mot en vägg. När vi klev ned efteråt och var nöjda med denna ställning var det som skvättar med blött på golvet. Min man sa då att han känt att jag sprutat. Jag hade bara känt att det var väldigt skönt och var så inne i ställningen. Jag har aldrig sprutat vid ett samlag förut eller överhuvudtaget kommit under ett vaginalt samlag utan händer, så jag var glatt generad men förstod aldrig riktigt varför det hände. Det var nog något med vinklingen som blev i den ställningen antar jag.

Ett väldigt speciellt gympapass

Det var kanske inte den klassiskt romantiska scenen men jag måste ändå säga att det var väldigt hett. Vi hade gjort olika ”stationer” där vi kunde välja olika övningar. Vissa hetare än andra. I tanken hade vi nog också med Mr Utvald på ett hörn ibland. Men jag kan inte påstå att vi saknade honom. Vi avslutade kvällen med att duscha tillsammans i ett av omklädningsrummen och jag bara myste. Jag kände mig levande och härligt busig.

Närmare varandra

Vi kände oss nära varandra igen efter veckor med strul och minskad lust. Det hade vi likväl kunnat bli hemma i soffan vid ett vanligt sextillfälle också. Men nu fick vi möjlighet att dela en hemlighet ihop där vi fick tillfälle att plocka fram vårt barnasinne.

Att få vara lite barnslig/ungdomlig gör mig levande. Där och då var jag glad att vår träff med Mr Utvald inte blivit av, men samtidigt var det ju såklart lite snopet också. Vi får se hur det blir framöver med fortsatta träffar med Mr Utvald. Vi har i alla fall fortsatt kontakt och han har ju såklart fått höra vad han missade. Sammanfattningsvis kan jag rekommendera att testa detta om man vill göra något annorlunda, busigt och spännande. 😉


Läs också:18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00