ANNONS
PersonuppgifterCookies

92. Kyssar som tändvätska när elden falnar

/

FamiljeLiw

,

Samliw

,

Nu när höstrusket är på väg att gå över i vinterkyla har tillfällena för kyssar och hångel minskat och vi har mindre tid för att snacka om livet som sommarens promenader erbjöd. Just den här vardagslunken, som lätt återfinner sig när man efter sommaren båda jobbar för fullt, har sakta lagt sig som en blöt filt över den passionerade delen i förhållandet. Passionen finns där fortfarande, men den behöver bränsle. Just kyssar är för mig en effektiv tändvätska för att känna att passionen är levande. 

Saknat kyssarna

Jag kom på igår att det var länge sedan jag och min man kysstes. I perioder blir det bara att vi kysser varandra vid sex och i andra perioder blir det lite mer hångel här och där. Dessa mer “hångel-mellan-sex-perioderna” är ju läckra, men hör ofta mer vår och sommar till när förkylningar inte härjar. För det är ju trots allt så att det inte känns speciellt fräscht att kyssa nån med en rinnande näsa. 🙂 

Kyssar på beställning

Men nu har vi inga förkylningar att skylla på. Vi har sista månaden haft mest morgonsex och då kysser vi sällan varandra. Främst för att man ofta är ganska torr i munnen och antagligen inte har bästa andedräkten. Så igår tog jag upp detta med min man varpå vi ganska fort som på beställning började småhångla. Det var en härlig känsla och jag kände hur endorfinerna sprätte i kroppen genom kyssarna, trots att situationen blev aningen konstlad.

Beröring är också viktigt

Vi satte oss därefter i soffan och började pilla på varandra, bara för pillandets skull.  Detta började vi med någon gång i somras. Att min man kliar mig på kroppen och jag pillar han på snoppen, samtidigt som vi ser något program på TV. Män brukar ju ofta sitta med handen i byxan och det finns ju såklart en anledning till det.

Det är skönt helt enkelt. Så då kan det ju lika gärna vara min hand som är i byxan. Och det behöver ju inte alltid leda till sex. Det kan ju vara skönt ändå har jag fått förklarat för mig. Det omvända, om min man skulle sitta med handen i mina byxor, hade jag nog inte varit lika bekväm med om inte en sexstund följde därefter.  Jag hade då gått igång för mycket. Men för min del så älskar jag ju beröring på många andra delar av kroppen också. Att klia varandra är underskattat! 

Nytt äventyr inbokat

Sexlivet går ju lite upp och ned och nu behöver vi lyfta bort den där våta filten och komma i fas igen. För nu har vi bokat gympapasset med Mr Utvald. Nästa fredag ska det bli av och inför de tidigare träffarna så har vi själva sexuellt växlat upp veckorna innan. Vi är inte riktigt där än men får försöka närma oss det. Vi ser verkligen framåt emot träffen nästa fredag och tanken på det gör ju att vi verkligen går igång, om än mer på det mentala planet än så länge. Vi är inne i en intensiv period där allt annat i livet också tar energi och fokus och tiden själva tillsammans har varit reducerad.

Rekognoserat och klart

Rekognoseringen inför träffen gjorde vi förra helgen tillsammans med kidsen och det var kul. Kan varmt rekommendera det. Vi drog fram alla möjliga grejer från höjdhopp med tjockmatta till romerska ringar och basketbollar. Jag gick ibland och smålog för mig själv med kommande äventyret i sinnet. Vi kan nog helt utesluta någon som helst aktivitet med romerska ringarna inblandat. Detta efter jag knappt tog mig ur dessa ringar efter att kaxigt ha hoppat upp och trätt ett ben i varje ring med tanken att gunga framåt och bakåt som man gjorde som barn. 

Men annars så kändes det som att stället blir perfekt om vi bara får vara ostörda. 🙂

Läs också:58

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00