ANNONS
PersonuppgifterCookies

90. Trött mamma får till det

/

FamiljeLiw

,

Liws tankar

,

Samliw

,

Under fredagen hade jag skickat ett sms till min man där det stod att jag ville ha honom samma kväll. Vi hade inte fått till det på över en vecka och jag kände mig sugen. Så kom kvällen och jag kommer på mig själv att propsa på varsitt glas rött till maten, då det känns mysigt och länge sedan. Det kändes där och då som att det inte skulle påverka min trötthet nämnvärt…

Somnar i soffan

Sen kom den där ”dricka-ett-glas-vin-på-fredagskvälls-dippen”. Efter maten skulle det ju vara lite fredagsmys för ungarna först med lite godis och mysig familjefilm. Jag ser dock inte mycket utav filmen utan somnar i soffan innan klockan ens blivit 21. Det går liksom inte att hålla ögonen öppna efter ett glas vin när jobbveckan är slut. Jag har upplevt det ett antal gånger förr även om vi inte dricker så ofta, men jag tycks inte lära mig av det. Vin och sex på fredagen hör inte ihop för mig. Några enstaka gånger har jag väl lyckats hålla mig igång så att vi fått till det. Och det är väl de gångerna jag minns kanske.

Lovar morgonsex istället

Innan jag somnar helt hinner jag viska till min man att vi tar sexet imorgon på morgonen istället. Morgonen kommer och barnen vaknar i omgångar med sina olika behov. Jag tar detta då jag somnade först kvällen innan. Sedan går jag tillbaka till sovrummet för att ”sova vidare”. Efter en liten pratstund och lite morgonmys kommer vi så igång med en för oss klassisk morgonsex-variant med min man på sidan och jag på rygg. Det är en väl beprövad ställning som inte hörs så mycket. Och om någon skulle komma inspringande så skulle vi lätt kunna låtsas sova utan att behöva avbryta akten. 

Låtsas sova

Det är okej om man störs av något barn någon gång under akten (kan ju då bara inta frysposition).

Men detta måste ha varit någon typ av rekordmorgon när det gäller störande moment. Alla barn hade sina oroligheter just denna morgon som vi blev varse om när de en efter en kom in till oss. Vi kämpade på där mellan action och frysposition och jag hann flera gånger tänka om vi verkligen skulle ta oss i mål den här morgonen.

Den som väntar på något gott…

Till slut fick vi till en liten längre stund utan avbrott och det blev riktigt skönt. Min man kom och jag var på G. Medan maken går iväg en snabbis för att tvätta av sig fortsätter jag på egen hand. Till en början är det lika skönt som under samlaget. Men sen känner jag att jag vill ha hjälp av min man och jag undrar vart han tog vägen. Men så kommer han äntligen tillbaka och börjar pilla och trycka på min G-punkt. Först gör han det lite för mycket så att jag småkommer, med mer tyngd på vätska än orgasmkänsla. Jag har nu själv siktet inställt på en klitorisorgasm. Vi adderar så lite glidmedel vilket gör att min egen klitorisberöring blir skönare. Och strax efter får jag min belöning i form av en förlösande klitorisorgasm som förstärks av mannens g-punktsmassage.

Morgon med besked

Frukosten blev följaktligen lite fördröjd. Barnen var såklart hungriga då de nu varit vakna i ett par timmar. I och för sig hade jag gett dom varsin banan i förbyggande syfte innan jag gick och la mig igen. Men hur som helst så är hungriga barn gnälliga barn. Och det kan knappast beskrivas som en harmonisk morgon. 

Full av energi trots allt

Frukosten som följer innehåller gnäll från en missnöjd förtonåring, mjölk som spills över stora delar av golvet och en knytnäve som slås i bordet, minns knappt varför. Men det är som att allt bara rinner av mig.

Jag kan skratta åt det och det berör mig inte på djupet. En kort stund undrar jag över mitt goda humör men kommer snart på att det ju beror på att vi fyllde på med härlig energi samma morgon. 🙂

Läs också:43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00