ANNONS
PersonuppgifterCookies

89. Brittsommar ger minnen från sommaren 2018

/

Liws tankar

,

Vilket härligt väder vi haft senaste veckan! Jag får tillbaka sommarkänslor när det är så här skönt ute, även om jag älskar hösten och vintern nästan mer än sommaren. Sommaren 2018 var otroligt häftig för mig på många sätt och den har givit mig så mycket mäktiga intryck och minnen som jag kommer att bära med mig för resten av livet. 

Många sexiga sommarminnen

Många av dessa speciella händelser från i somras har jag ju berättat om i bloggen, som t ex vår lyckade trekant med Mr Utvald och lite andra händelser från en skön sommar. Men det slår mig nu att det är en speciell och minnesvärd händelse som jag missat att berätta om.

Nyvunnen frihet

Min man och jag fick i somras ofta tillfälle att gå ut på promenad tillsammans på kvällarna när de yngsta barnen gått och lagt sig. Vår äldsta fick då ansvaret att sitta upp ifall småsyskonen skulle ropa på vatten tex. och satt då hemma och myste med sin mobil eller framför tv:n. Jag vet inte hur många gånger vi gjorde detta i somras men säkert 20 gånger och de små vaknade faktiskt inte. Det är helt klart en ny frihetskänsla som infann sig nu när den äldsta blivit så gammal att vi kunde få lite avlastning.

Promenad med sex i sinne

Vi hade inte sex speciellt många gånger av dessa 20 promenader, utan såg det mer som en timmes egentid att snacka i lugn och ro…och samtidigt få motion. Men vid ett tillfälle hade vi sex i sinne redan när promenaden började. Vi visste inte vart vi skulle slå oss ner men vi hade i alla fall fått med en handduk på färden…

Hitta rätt är inte lätt

Vi gick och kollade på lite olika ställen längs vägen, men inget var speciellt bra. Antingen så var det närgångna kossor i vägen eller så kändes det lite för öppet och omysigt.

Helst hade man ju kanske velat hitta någon lite mysig skogsglänta med mjuk och skön mossa att ligga på. Men såna ställena är ju inte så lätta att hitta spontant och till slut hann det bli skymning. Det blev ändå ganska lagom mörkt så att ingen såg oss på håll, men vi själva såg en hel del då det fortfarande bara var skymning.

Skymt av skymning

Vi vek av från vägen in på ett öppet fält och det kändes lite udda. Vi placerade oss i ena änden av fältet så att vi såg ut över resterande delen och med himlen framför oss som fortfarande hade en strimma rött sken i ena kanten. Lite längre bort på fältet så kunde vi skymta några rådjur. Just det att vi bara skymtade dom gjorde att vi kände oss trygga. För om det mot förmodan skulle komma någon på vägen intill fältet så skulle de just bara skymta oss och aldrig se vad vi faktiskt höll på med. 

Naturupplevelse

Inte hade jag anat att sex med utsikt över naturen höjde kvaliteten. Detta att på något sätt känna sig som ett med naturen har jag inte riktigt upplevt på detta sätt tidigare. Efter en ganska het hångelstund böjde jag mig framåt och min man tog mig bakifrån. Vi lade efter en stund ned handduken på marken och jag ställde mig på alla fyra. Min man varierade mellan att ta mig bakifrån och sedan pausa och massera min G-punkt tills jag kom. Till slut körde han på tills han också kom vilket denna gång inte tog så lång tid. Så det blev en riktigt innehållsrik snabbis. Med tanke på att jag förr haft så svårt att komma är jag fortsatt helt förundrad över detta för mig nya sätt att trycka på g-punkten. 😊

Kommer fler somrar

Vi skrattade och torkade av oss och sedan  fortsatte vi hemåt med sådana där busiga leenden man kan ha efter oväntat häftigt och skönt sex. Nu är det ju tyvärr för mörkt om kvällarna för att gå ut och promenera. Jag kan verkligen sakna de här promenaderna. Men det kommer ju fler somrar. Och under vinterhalvåret så får vi helt enkelt hitta på annat roligt för att få lite sådan motion. 😃

Snart dax för mer motion

Jag kan nämna att vi nu till helgen har bokat en timme i gympasalen som jag nämnde i ett inlägg för någon vecka sedan. Detta för att rekognosera inför vår nästa träff med Mr Utvald. Fast nu i helgen ska vi åka dit och helt oskyldigt leka och ha roligt med barnen. Ska ändå bli lite spännande att se hur det ser ut och kommer nog ge lite bränsle till fantiserandet. 😃

Har ni något extra bra minne från sommaren 2018?

Läs också:45

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00