ANNONS
PersonuppgifterCookies

87. Plötsligt händer det…

/

Liws levande

,

Liws tankar

,

Plötsligt händer det brukar det ju heta. Och faktiskt så är det just så. Ibland dyker det oväntade tillfället upp när man får möjligheten att svänga in på en autobahn från att ha skumpat omkring på en liten grusväg i skogen. Precis så känns det just nu. Jag har helt enkelt fått ett erbjudande, som jag inte kan motstå. Ett erbjudande jag aldrig hade föreställt mig att jag skulle få när jag startade den här bloggen för snart ett år sedan.

Skönt att skumpa omkring

Nu tycker jag i och för sig att det har varit ganska mysigt att skumpa omkring här på grusvägen i skogen. Och på vägen har jag fått förmånen att möta många härliga och intressanta människor som delat med sig av sina erfarenheter och sina liv. Det känns nästan lite skrämmande att ge sig ut på en stor motorväg där trafiken lär vara mer intensiv och snabbare och allt kommer bli mycket större. Och att bloggen dessutom kommer få mer exponering. Risken är väl kanske att man dras med i tempot. Men det känns viktigt för mig att jag ska kunna fortsätta i min egen takt och fortfarande ta inspiration och intryck av de medresenärer som jag möter längs vägen.

Samma blogg, men nya förutsättningar

Vad är det egentligen jag pratar om? Ja det kommer ni nog bli varse inom en ganska snar framtid. Allt är väl kanske inte 100% klart än. Men i helgen skrev jag på ett avtal som kommer att innebära en del förändringar för den här bloggen. Jag kommer såklart blogga vidare i samma stil som hittills. Men förutsättningarna för bloggen och mig kommer att förändras. Förändras på ett sätt som gör att ni kan vara säkra på att bloggen kommer att leva vidare under en längre tid framöver.

Släpps in i finrummet

Jag ser väldigt mycket fram emot fortsättningen, samtidigt som det också skrämmer lite. Här kommer vardagliga jag med mitt ”snuskiga” sinne att släppas in i finrummet. Inte med några påtvingade förhållningsregler, utan med uppmaningen att fortsätta vara mig själv. Precis som jag är. Hur ska det gå? Hur ska lilla jag klara mig ute på stora autobahn? 🙂

Läs också:63

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00