ANNONS

85. Njutning som hörs är sexigt

/

Liws tankar

,

Häromveckan såg jag på ett porrklipp som inte var något utmärkande alls när det kom till själva sexakten. Man och kvinna möts och det blir sex. MEN efter några minuters tittande insåg jag att jag gick igång extra mycket och undrade först varför. Jag kom dock ganska snabbt fram till att det berodde på att mannen ljudligt uttryckte sitt välbehag på ett tydligt sätt.

Hör sällan männen njuta

Då insåg jag att det inte hör till vanligheten att få höra och se en man stöna på film…eller i verkligheten för den delen. Jag har nämnt det förut. På porrfilm är det oftare kvinnan som är i bild…och framförallt hon som låter. Jag gillar att se att kvinnan njuter vid sex. Kanske för att jag mer tvivlar på att tjejer på film alltid njuter. Men att då och då även få se och kanske framförallt höra mannnen njuta vid sex är enormt upphetsande för mig. 

Vill höra när de kommer

Självklart ska det inte vara något överdrivet stönande. Men så länge det känns naturligt så är det bara upphetsande tycker jag. Tyvärr är män mer tystlåtna vid sex och gör sällan speciellt mycket väsen av sig ens när de kommer. I mina öron är det väldigt upphetsande när mannen säger att han kommer eller snart kommer. Det är en väldig igångsättare för mig. Ju mer upphetsad man märker att ens älskare är desto mer upphetsad blir man ju oftast själv. Och hans klimax vill man ju inte missa 😊

Kvinnor ”ska” stöna

När det gäller kvinnliga och manliga läten tror jag kanske porrfilmerna präglar oss lite? Kvinnan ”ska” stöna till höger och vänster och mest hela tiden och det kan ibland kännas väl överdrivet i mina öron. Det är ju trevligt att veta när någon njuter lite extra, vilket blir svårt när någon låter/halvskriker hela tiden. Men det är bara min åsikt. Å andra sidan vill man ju höra om och när den man har sex med njuter.

Har inte män lika mycket att jubla över?

När det gäller männen i porrfilmerna så är ju nästan alltid mannen mer eller mindre tyst. Möjligtvis ger han ifrån sig ett dovt stön när han kommer. Men inte mycket mer. Och tyvärr är min erfarenhet att män över lag heller inte gör mycket väsen av sig när de kommer. Jag har säkerligen inte tillräckligt stort underlag för att kunna hävda detta med någon bestämdhet, men det är min känsla i alla fall. Sen kan man ju bara spekulera i vad det beror på. Kanske är det inte lika skönt för männen som för oss kvinnor? Eller så är det kanske så att orgasmen för männen inte är lika mycket att jubla över eftersom de kanske har en tendens att komma för tidigt?

Min man vet att jag vill veta när han kommer och jag har faktiskt inte behövt be honom tala om detta. Han har alltid gjort det. Sen hade han gärna fått låta mer vid sex också men med barn i huset är ju inte alltid det så lätt…

Vad tycker ni? Är män generellt sett mer tystlåtna och sämre på att ge uttryck för sin njutning? Tycker ni kvinnor kanske ändå det är sexigt att män är mer tystlåtna eller hade ni önskat mer naturliga stön?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.33

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00