ANNONS
PersonuppgifterCookies

84. “Glory hole-fantasi” från en kvinnas perspektiv

/

Liws fantasier

,

Liws hemligheter

,

Liws porrgömma

,

Det flesta av oss har snuskiga fantasier. Men det finns fantasier och det finns fantasier. Många fantasier är sådana som vi skulle kunna tänka oss att uppleva i verkligheten. Sen finns det också fantasier som vi aldrig skulle vilja uppleva i verkligheten, men som vi trots det går igång på och som vi inte kan låta bli att fantisera om. Själv har jag flera sådana, men framförallt en sådan fantasi, ”Glory hole-fantasin”.

Glory hole på mitt eget sätt

Nu vill jag vara snabb att poängtera att det handlar om ”Glory hole-fantasi” på mitt egna sätt. Alltså inte den typen av glory hole där någon man stoppar in sin ”ensak” i ett hål i väggen och hoppas på det bästa. 🙂 Min ”Glory hole-fantasi” som ni får ta del av är en sexuell fantasi som jag haft väl gömd för omvärlden. Den fick inte ens ett omnämnande på min fantasilista, vilket den nog borde fått. För det är en fantasi som jag har haft under ganska lång tid och som är ständigt återkommande i heta stunder. Varför jag inte vågat nämna den tidigare är nog dels för att jag känner att den lätt kan misstolkas och dels att det är något som jag aldrig skulle vilja vara med om i verkligheten. 

Jag som betraktare

Fantasin innefattar massa hål i väggen, ”Glory holes”. Men det handlar om ganska stora hål. Ursprungligen handlade fantasin om ett rum med kanske ca 5 hål i väggen där det i varje hål fanns en yppig blondin. Fråga mig inte varför det just var yppiga blondiner, men det handlar väl om att de skulle vara min motsats. Dessa skulle gärna ha rejäla kurvor och stora, fylliga naturliga bröst. Sen går fantasin ut på att min man tar för sig av alla dessa, en efter en. Så från början handlade det enbart om att jag var betraktare till detta ”skådespel”.

Czech Fantasy – Det ”lustiga” huset

Med tiden berättade jag om fantasin för min man, som inte oväntat gick igång på fantasin. Det brukar vara så att när han får veta vad jag går igång på så går han också igång på det. Det dröjde då inte länge förrän han hade hittat filmklipp och bilder som kunde visualisera min fantasi. Det var framförallt en företeelse som gick under namnet ”Czech fantasy” som han visade. Hade det varit på svenska hade jag nog kallat det för ”lustiga huset”. 🙂 

En tjej i varje hål

Det hela handlade om någon slags sexklubb där det fanns en mängd olika hål i väggen i olika höjder och varianter. I varje hål stack nederdelen på en tjej ut. Antingen låg hon på rygg i midjehöjd eller stod hon framåtlutad. I något hål i huvudhöjd låg en tjej på rygg med särade ben för de som ville slicka henne och på några ställen fanns det också små vanliga glory holes med tjejer innanför. Vid varje hål fanns det också en ansiktsbild på tjejen i just det hålet. Det var ju rejält opersonligt, men ändå så förbjudet upphetsande på något sätt.

På riktigt eller inte?

I filmen fick man se hur män betalade inträde för att sedan ta för sig av de som erbjöds i lokalen. Om detta ställe faktiskt är något som finns i verkligheten eller ej vet jag inte. I så fall är det ju ganska bisarrt, men jag tänker låta bli att diskutera den moraliska aspekten av det hela. I vilket fall så fick man se kvinnornas njutning i bild och de verkade njuta väldigt mycket. Man fick även se männens njutning som dock var lite mer hämmat i och med att det var fler i samma rum. 

Fantasin i min utopiska fantasivärld

I och med dessa filmklipp utvecklades min ursprungsfantasi ytterligare.

Som sagt så är detta något som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara med om i verkligheten. Men i min utopiska fantasivärld så har jag själv full kontroll och känner mig trygg med alla inblandade. Vilket knappast skulle vara fallet i verkligheten. Jag har också, i fantasin, superförmågan att kunna förflytta mig väldigt snabbt från ena positionen till en annan. I mitt huvud kan jag vara alla tjejer i alla hål. Männen kan sen gå runt och ta för sig av mig och samtidigt styra min njutning.

Kan även fantisera om ombytta roller

Ibland kan jag även föreställa mig specifika män som går runt i rummet. Ibland kan även det omvända dyka upp i mitt huvud. Dvs att det är ett rum med 5-6 män som ligger, står eller sitter i lämpliga positioner i hålen i väggen med enbart deras nederdelar synliga. Och att jag sen, ensam i rummet, går in och tar för mig av det som erbjuds. Så förbjudet och otänkbart i verkligheten att det eggar mig väldigt mycket.

Bilder finns på min Tumblr-blogg

Jag har haft svårt att hitta några rumsrena bilder som har med ”Glory hole-fantasier” att göra. Men på min Tumblr-blogg har jag lagt ut några bilder och klipp från ”lustiga huset”. Som vanligt vill jag dock varna känsliga läsare för att det som läggs ut på min Tumblr-blogg är helt ocensurerat och väldigt hett. 🙂

Läs också:28

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00