ANNONS
PersonuppgifterCookies

82. Efter 10 månaders bloggande om sex

/

Liws tankar

,

De senaste 10 månaderna av mitt liv har jag mer eller mindre dagligen levt med mitt bloggande. Att blogga, och i mitt fall om det mest intima i livet, har berikat mitt liv mer än jag nånsin kunnat ana på förhand. Det ger mig så ofattbart mycket energi!

Tack till alla läsare

Jag är så betagen av allas nyfikenhet och engagemang. Jag hade nog trott att jag skulle bli mer ifrågasatt. Men ni har ställt så där intressanta frågor som jag i efterhand kan sitta och läsa igenom och nyfiket återuppleva. Det har blivit roliga och lärorika diskussioner.

Ny sida av mig som avslöjat sig

Tänk vad det gjort mycket med mig, när jag fick börja utforska mitt busiga sinne, min lust och vad som faktiskt eggar just mig. Det är nästan som att jag upptäckt en helt ny del av mig själv även om jag mer eller mindre alltid haft sex. Det handlar inte bara om det fysiska sexet utan mer om sex i sinnet och vad det gjort med mig som person. Att öka delen man ägnar sig av åt fantasier, snack om sex och gränsfunderingar kring sex och närhet har varit så oväntat givande.

Fortfarande dolda sidor

Det har ju sista 10 månaderna verkligen blivit en djupdykning i vad mina gränser går, vilka gemensamma intressen och vilka olikheter jag och min man har när det kommer till lust och eggning. Det mest spännande har varit att jag har öppnat upp mig för att vilja utforska de mesta inom sex. Men ni ska veta att jag också har hållit igen, på en del områden. Det finns fortfarande saker som jag inte vågat beröra här på bloggen, sexuella hemligheter som jag inte berättat om..än i alla fall. Jag vill känna mig trygg i mitt ”blottande” när jag berättar saker. 😊

Påverkat mitt självförtroende

Jag känner att mitt självförtroende har ökat under dessa månader och att jag möter folks blickar på ett annat, mer tryggt sätt. Som om jag blivit mer vuxen. Det låter kanske konstigt med tanke på att vi busat till det mer än någonsin. Men att jag lärt känna mig själv bättre är anledningen till att jag känner mig mer mogen tror jag.

Jag vill ju såklart och har som mål att kasta all skam och skämmighet, när det kommer till sex, helt i soptunnan. Men där är jag inte än. Vi får helt enkelt se vart detta slutar…

Läs också:64

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00