ANNONS

77. Linsmus – Allt kom på film

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Liws porrgömma

,

Liws tankar

,

Som jag skrev i inlägget om amatörporr så blev det så att vi dokumenterade vår sexträff med Mr Utvald för knappt två veckor sedan på film. Vilket vi var med på alla tre såklart. Det kändes lite märkligt när min man riggat upp allt, innan Mr U anlände. Ja lite som en amatörvariant av Fäbodjäntan, där ute på vischan i sommarhuset. ☺ Men efter denna udda reflektion tänkte jag inte så mycket mer på de där kamerorna som bara rullade. För att min man skulle kunna slappna av och inte fundera över om allt fungerade och vi fick med allt valde vi att ha två kameror igång från två olika vinklar.

Titta på filmen eller inte

Jag har inte vågat titta på filmerna…förrän igår kväll. Min man däremot har sett dem ett otal gånger. Själv ville jag liksom ha kvar minnena i mitt egna huvud ett tag, för där är de så bra. Börjar jag titta på filmerna finns det risk att jag söker efter detaljer. Att jag bedömer mig själv och ser skavanker, fel och brister.

Var bättre än jag trodde

Igår när jag väl tittade blev jag förvånad över att jag eggades så av att se dem. Jag såg dock bara några minuter här och där, då jag inte var redo för att se hela filmen på en gång. Ganska fort kunde jag konstatera att magen inte såg perfekt ut och att hållningen inte alltid heller var speciellt bra. Men samtidigt såg jag hur båda männen bredvid var väldigt tända och kåta på mig. Så jag kunde ändå släppa tänket att bedöma mig själv.

Jag har nog tidigare mest ogillat att höra min röst på film, som jag tror många andra också tycker är jobbigt med sin egen. Sen är det ju såklart så att man i vissa vinklar inte gör sig speciellt bra. Men i andra vinklar så får jag ändå lov att säga att jag ser rätt het ut. Det gäller med andra ord bara att pausa filmen vid rätt tillfälle. 🙂

Bästa porrfilmen någonsin enligt min man

Enligt min man så är detta den bästa porrfilm som någonsin gjorts även om vi lyckades simma ur bild ibland. Att han uppskattar den så mycket beror såklart inte på kvaliteten på filmandet utan på tjejen som spelar huvudrollen ☺. Hon ser ju exakt ut som hans fru konstigt nog. Det är ju just det som är ett av hans kriterier på en riktigt bra porrfilm, vilket är smickrande.

Den här filmen kommer jag aldrig att offentliggöra på något sätt. Så om ni fantiserar om den får ni fortsätta att bara föreställa er hur det kan ha sett ut. 😃

Lätt att jämföra männen

I och med att jag såg på filmen och fick ett utifrån-perspektiv så blev det ganska tydligt vad min Love och Mr U har för likheter och olikheter. Och det är ju ändå ganska intressant att reflektera över. Även om Mr U inte är något pojkvänsmaterial för mig, vilket jag glatt konstaterade redan vid vår kemiträff, så är han ju attraktiv rent fysiskt men också i sitt sätt att vara.

Kompletterar varandra

Mina två trekantsmän kompletterar varandra, men har också många likheter. Mr U är mycket för att kyssas (kanske något mer än min man är) och har ett mjukt sätt att röra sin tunga i min mun. Och så rör han sig med ganska små långsamma drag, när han är inne i mig, med sin något större modell mellan benen. Love är mer eldig i sitt kyssande (det har vi nog utvecklat tillsammans) och är mer rytmisk och snabbare när han är i mig. Denna rytmik varierar han dock med att vara still eller göra allt mer långsamt. Och så är ju min Love den enda som vet hur jag kan komma, än så länge. ☺

Båda älskar rumpor

Båda är “rump-personer” och det passar mig. Jag har ju aldrig haft stora bröst att stoltsera med, även om jag oftast känt mig ganska nöjd med mina bröst. Vet inte om jag har någon extra snygg rumpa, men jag tycker om att klä mig på ett sätt som framhäver rumpan. Det är väl framförallt tack vare att Love uppmuntrat mig till att göra det. Innan vi träffades var jag nog ganska omedveten om vilken tillgång rumpan kunde vara. 

Inte speciellt verbala i sängen

Vi är alla tre ganska tysta och inte speciellt verbala när vi har sex. Med undantag av några heta ord på vägen och stön som ger uttryck för vår njutning. Jag gillar egentligen något mer heta ord på vägen än vad det nu blev. Det är helt enkelt hett när man uttrycker att man har det bra, är kåt eller bara ger en komplimang. Att veta när de andra har det extra skönt eller kommer är också väldigt upphetsande tycker jag.

Men jag gillar inte när snacket tar över, vilket det definitivt inte gjorde denna kväll. Mr U var tystare än vad jag och min man normalt är, vilket nog smittade av sig lite på oss.

Glad att vi filmade

Hur som helst så kan jag konstatera att jag är glad över att vi filmade det hela. Det var en otroligt häftig upplevelse som vi nu kan återuppleva via filmen. Vem vet om vi någonsin kommer att vara med om något liknande i verkligheten igen. Nu tror jag i och för sig att vi kanske har fått smak på något som vi kommer att ha svårt att låta bli att spinna vidare på. Men just nu har vi inte bestämt någon ny träff. Kan vara skönt att bara leva i nuet för en stund.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00